• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Merhaba Kızılayda Rukiye adında bir falcı vardı bilen bana ulaşabilir mi? Geleceğe dair bazı şeyler çıkmasa da olağan durumu bilmesi bana yeterli :)) geleceğe dair zaten tutuçan fal yorumu çok görmedim. Birde tavsiye almak istiyorum önerebileceğiniz. Geleceğe dair değilde şuan ki durumları, duyguları, analiz edecek birisi olursa sevinirim.

Cati kafede azeri bi kadini denedim anlamasi baya baya zordu. Anlamak icin fazlasi ile efor harcadim hatta ama isabetli nokta atislari oldu. Deneyen oldu mu hic

Merhaba kızlar
Burayı zaman zaman okurum ve denediğim burdan öğrenipte gittiğim insanlar oldu
Yazacağım şeyler tamamen bana çıkan ya da çıkmayan şeyler (reklam yapıyor tarzinda bir söylem olmasın diye yazıyorum bunu)
Gittiğim kişilerin hepsi ankarada ve yüzyüze fallardi
Ahsen hanim:yıllar önce rengarenk cafede calisiyordu ben o zaman baktirmistim tarot falıydı epeyce uzun sürmüştü ve epeyce uzun yılları kapsayan seyler anlatmıştı .ben bugüne kadar söylediği her şeyi(olay olarak) yaşadım ama kaba taslak verdiği tarihlerde değil de daha farkli (sonradan) yaşadım .başka birçok kez daha baktirdim ama bu kadar isabetli değildi.simdi ise nerde olduğunu bilmiyorum.
Derya hanim: zaman zaman giderim.Söylediği şeylerden yaşadığım da yaşamadığım da çıktı.zaman olarak değil.de olay olarak çıkanlar oldu.
Reyhan hanim:bana bir arkadaşımın yaşayacağı şeyleri anlattı,ama olayları ben yaşadım.tam da dediği gibi ve dediği tarihte olmustu.bu arada boyle bir olay olacağı da hic belli değildi.hatta imkansız gibiydi.
Leyla hanim:karamel cafede calisiyordu.geçmişle ilgili benim bile o zamana kadar bilmediğim ayrıntıları bildi.gelecekle ilgili söylediklerini hatırlayamadığım için bir yorum yapamiyorum.
Göksu hanim:çıkanlar da çıkmayanlar da oldu.ama olmaz dedikleri hakkaten olmadi.
Abdullah bey:özellikle yakin zamani tutturma da daha iyi(7-10 gün gibi).tabi yakin olmasına rağmen çıkmayanlar da var.yakin zaman da olmaz dediklerini de tarihleri de yaşadım.
Devrim hanim:mevcut durumu bildi ama gelecekle ilgili mevcut kadar çıkmadı.
Deniz hanim:bazen falda daha başlamadan telefon konuşmaları yapıyor ve bu durumda sanki gereken özeni göstermediği gibi anlaşılıyor.çıkan da çıkmayan da var.
Nuray hanim:mevcut durumu epeyce iyi biliyor.gelecekle ilgili dediklerinden çıkanlar oldu.merak ettiğiniz insanlarla ilgili tahlillerde yapıyor.
Demet hanim:bende ne mevcut durum ne de gelecek çıktı.
Yasemin hanim:ne kadar çıkmayabilirse o kadar çıkmadı.
Yasemingul hanim:pek çıkmadı.
Serhat bey: mevcut durumu daha iyi bildi.
Dilek hanim: mevcut durumu biraz bilmişti.
Sinem hanim:hep güzel olumlu şeyler söylüyor .Söylediği ve görünür de öyle olmayan 1 nokta atışı oldu.
Meryem hanim:hep güzel şeylerden bahsetti ve olumsuz olan şeyleri de ısrarlarım sonucu tatlı tatlı söyledi.mevcut durumu biliyor.gelecekle ilgili de daha epey zaman var.
Hüseyin bey:ben de pek çıkmadı.
Kaan bey:bana sanki cani isteyince biliyormuş gibi geliyor.ilk fali güzeldi.daha sonradan ise farklı şeylere yönlendirme yapmaya calisiyor.
Mustafa bey:mevcut durumu biraz bildi.gelecek için ayni şeyi diyemem.
Avra hanim:çıkmadı.
Evim cafe pek çıkmadı.ama Sevda hanim hic bilmediğim ve haberim olmayan bir şey de nokta atışı yapmıştı.sevda hanıma gidilecekse bence erken saatlerde gidilmeli.
Gözde hanim:epeyce pahalıydı(bana gore).ben bütçem doğrultusunda baktirdim ancak.Söylediği şeylerden çıkan oldu.
Nihal hanim:ben çıktığını hatırlamıyorum.tabu çıkmadı da diyemem.hatırlamıyorum.bir daha da gitmedim.
Bergüzar hanim:1 nokta atışı yaptı . ama zaman olarak söylediğinde değil de ondan 1 yıl sonra ayni zamandaydı.
Fikriye ya da Mihriiye hanim:adini tam olarak hatırlayamadım .ama kısa olan hanımdı.gelecekle ilgili de iyi şeyler simdilik çıkmadı.epey önceden gitmistim.
Daha birçok kişiye gittim.kimisinin adini hatırlamıyorum,kimisini de yazarken aklıma gelmedi.umarım birilerine faydalı olurum.

Selam arkadaşlar Rukiyeyi bilen birileri varsa bana ulaşabilir mi lütfen. Bulamıyorum :((. Birde anda iyi olan bir falcı geçmişte olur. Gelecek istemiyorum. Ciddi anlamda önereceğiniz biri olursa sevinirim bu hafta baktırmam lazım çünkü.

Selam arkadaşlar Rukiyeyi bilen birileri varsa bana ulaşabilir mi lütfen. Bulamıyorum :KK43:(. Birde anda iyi olan bir falcı geçmişte olur. Gelecek istemiyorum. Ciddi anlamda önereceğiniz biri olursa sevinirim bu hafta baktırmam lazım çünkü.
Rukiye kim?
Evim cafede İrem i çok ovmuslerdi.tam bir hayal kırıklığı.

İnstagram üzerinden bi kadına baktırdım geçenlerde kahve ve tarot bakıyo fena değildi söylediği bikaç şeyi yaşadım bildiği şeyler de oldu denemek isteyen olursa yazayım. Fiyatı da uygun.

Merhaba Kızlar;
An itibariyle Hülya’da patladı. İrem zaten zaman kaybı anı bile bilemiyor. Sezen patladı, Abdullah patladı, Vera patladı, Bilge Patladı ki güvenmiştim ona gerçi bir iki şeyi çıkarsa yazarım. Zeyno zaten patlak 😀,valla herhalde Yasemin Gül turuncu da çalışmasına rağmen iyi ama gelecek çıkmadı. Evim Sibel’i beğendim ama gelecek çıkmıyo diye biliyorum. Süheyla dediği hiçbirşey olmadı. Rukiye berbat. Bunlar en son denediklerim ha birde Duman var yani 1-2dediği oldu ve Benin merak ettiğim konuda tek doğru söyleyen ama diğerleri çıkmadı olmadı bilemedi. Sıla zaten 2-3de saçmalıyo

Yani kızlar kalmadı 😀

Merhaba Kızlar;
An itibariyle Hülya’da patladı. İrem zaten zaman kaybı anı bile bilemiyor. Sezen patladı, Abdullah patladı, Vera patladı, Bilge Patladı ki güvenmiştim ona gerçi bir iki şeyi çıkarsa yazarım. Zeyno zaten patlak 😀,valla herhalde Yasemin Gül turuncu da çalışmasına rağmen iyi ama gelecek çıkmadı. Evim Sibel’i beğendim ama gelecek çıkmıyo diye biliyorum. Süheyla dediği hiçbirşey olmadı. Rukiye berbat. Bunlar en son denediklerim ha birde Duman var yani 1-2dediği oldu ve Benin merak ettiğim konuda tek doğru söyleyen ama diğerleri çıkmadı olmadı bilemedi. Sıla zaten 2-3de saçmalıyo

Yani kızlar kalmadı 😀

Ankarada telefonda bakan zehra dışında falcı var mı dediklerinin çoğuna çok eskiden baktırmıştım hepsi önceden zaten patladı bi zehra kalmıştı sapasağlam dedikleri çıkan ama başka dene dediğiniz var mı

Kızlar Falcı olmaya karar verdim neden derseniz?
Şimdi zaten herkesin derdi aynı hep aynı şeyi söylüyorlar e çıkmıyor da zaten niye ben 12 saat çalışıp 100-150 lira alıyım 10 dakika için 100 lira almak varken yemin ediyorum hem enayi gibi hissediyorum kendimi hemde acıyorum emeğime resmen bizim paralarımızla tatile, güzellik merkezine gidiyorlar ben tatile gidemiyorum. Tuğçe İtalya'ya gitmiş, Sibel Fransa'ya, Hülya Botoks yaptırmış vs vs olaya bakın ya çıldırıyorum.

Şu an şoktayım tüm falcılar patladı bence. Yalnızca bir yıl önce gittiğim Asmalı Konak cafe’deki mavi gözlü Arzu her şeyi bilmiş. O kadar ihmal vermediğim bir şeyi bildi ki şoktayım. Allah aşkına bu kadın nerde şu an bilen varsa yazsın

Şu an şoktayım tüm falcılar patladı bence. Yalnızca bir yıl önce gittiğim Asmalı Konak cafe’deki mavi gözlü Arzu her şeyi bilmiş. O kadar ihmal vermediğim bir şeyi bildi ki şoktayım. Allah aşkına bu kadın nerde şu an bilen varsa yazsın
Hala duruyo mu acaba dedim ki siz de arıyormussunuz

Yüksel caddesinde duru kafede Sinem hanım var, isimler verdi olayları bildi. Effsane bi faldı. Kendi çevreme tavsiye ediyorum buradan da tavsiye edeyim. Mutlaka deneyin

Ünlülerin çok övdüğü bloggerların falan öve öve bitiremediği pelin toroslu’dan duru görü seansı aldım ve inanılmaz pahalı resmen param çöpe gitti. Karşı tarafla ilgili çok önemli ve çok basit bir şeyi bilemedi düz cafe falcısına gitsem o bile bilir yani.

Back
X