Merhaba kızlar
Burayı zaman zaman okurum ve denediğim burdan öğrenipte gittiğim insanlar oldu
Yazacağım şeyler tamamen bana çıkan ya da çıkmayan şeyler (reklam yapıyor tarzinda bir söylem olmasın diye yazıyorum bunu)
Gittiğim kişilerin hepsi ankarada ve yüzyüze fallardi
Ahsen hanim:yıllar önce rengarenk cafede calisiyordu ben o zaman baktirmistim tarot falıydı epeyce uzun sürmüştü ve epeyce uzun yılları kapsayan seyler anlatmıştı .ben bugüne kadar söylediği her şeyi(olay olarak) yaşadım ama kaba taslak verdiği tarihlerde değil de daha farkli (sonradan) yaşadım .başka birçok kez daha baktirdim ama bu kadar isabetli değildi.simdi ise nerde olduğunu bilmiyorum.
Derya hanim: zaman zaman giderim.Söylediği şeylerden yaşadığım da yaşamadığım da çıktı.zaman olarak değil.de olay olarak çıkanlar oldu.
Reyhan hanim:bana bir arkadaşımın yaşayacağı şeyleri anlattı,ama olayları ben yaşadım.tam da dediği gibi ve dediği tarihte olmustu.bu arada boyle bir olay olacağı da hic belli değildi.hatta imkansız gibiydi.
Leyla hanim:karamel cafede calisiyordu.geçmişle ilgili benim bile o zamana kadar bilmediğim ayrıntıları bildi.gelecekle ilgili söylediklerini hatırlayamadığım için bir yorum yapamiyorum.
Göksu hanim:çıkanlar da çıkmayanlar da oldu.ama olmaz dedikleri hakkaten olmadi.
Abdullah bey:özellikle yakin zamani tutturma da daha iyi(7-10 gün gibi).tabi yakin olmasına rağmen çıkmayanlar da var.yakin zaman da olmaz dediklerini de tarihleri de yaşadım.
Devrim hanim:mevcut durumu bildi ama gelecekle ilgili mevcut kadar çıkmadı.
Deniz hanim:bazen falda daha başlamadan telefon konuşmaları yapıyor ve bu durumda sanki gereken özeni göstermediği gibi anlaşılıyor.çıkan da çıkmayan da var.
Nuray hanim:mevcut durumu epeyce iyi biliyor.gelecekle ilgili dediklerinden çıkanlar oldu.merak ettiğiniz insanlarla ilgili tahlillerde yapıyor.
Demet hanim:bende ne mevcut durum ne de gelecek çıktı.
Yasemin hanim:ne kadar çıkmayabilirse o kadar çıkmadı.
Yasemingul hanim

ek çıkmadı.
Serhat bey: mevcut durumu daha iyi bildi.
Dilek hanim: mevcut durumu biraz bilmişti.
Sinem hanim:hep güzel olumlu şeyler söylüyor .Söylediği ve görünür de öyle olmayan 1 nokta atışı oldu.
Meryem hanim:hep güzel şeylerden bahsetti ve olumsuz olan şeyleri de ısrarlarım sonucu tatlı tatlı söyledi.mevcut durumu biliyor.gelecekle ilgili de daha epey zaman var.
Hüseyin bey:ben de pek çıkmadı.
Kaan bey:bana sanki cani isteyince biliyormuş gibi geliyor.ilk fali güzeldi.daha sonradan ise farklı şeylere yönlendirme yapmaya calisiyor.
Mustafa bey:mevcut durumu biraz bildi.gelecek için ayni şeyi diyemem.
Avra hanim:çıkmadı.
Evim cafe pek çıkmadı.ama Sevda hanim hic bilmediğim ve haberim olmayan bir şey de nokta atışı yapmıştı.sevda hanıma gidilecekse bence erken saatlerde gidilmeli.
Gözde hanim:epeyce pahalıydı(bana gore).ben bütçem doğrultusunda baktirdim ancak.Söylediği şeylerden çıkan oldu.
Nihal hanim:ben çıktığını hatırlamıyorum.tabu çıkmadı da diyemem.hatırlamıyorum.bir daha da gitmedim.
Bergüzar hanim:1 nokta atışı yaptı . ama zaman olarak söylediğinde değil de ondan 1 yıl sonra ayni zamandaydı.
Fikriye ya da Mihriiye hanim:adini tam olarak hatırlayamadım .ama kısa olan hanımdı.gelecekle ilgili de iyi şeyler simdilik çıkmadı.epey önceden gitmistim.
Daha birçok kişiye gittim.kimisinin adini hatırlamıyorum,kimisini de yazarken aklıma gelmedi.umarım birilerine faydalı olurum.