Ankara'daki Falcılar

Taksim cafe kapandi.. dolandırıcı mustafanin baktığı yer. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı.. Ama bu meşhur rukiyemi acaba.. Çok kısa kâğıda yaza yaza bakan

Limon bazaardaki dilek ile turuncudaki yasmin gül için iyi şeyler söylenmiş ama kötü de söylenmiş :) birini seçip gitsem diye düşündüm de emin değilim turuncu kafe malum çünkü..
Dileğe hiç gitmedim yada ismini değiştirmiştir çünkü başka kafelere geçince isim değiştiriyorlar. Yasemin Gülün dediği hiçbir şey çıkmaz ama anı iyi bilir.

Emirgan kafe de Ezgi diye biri varmış o nasıl

nyks tarot diye bi kanal var youtubeda biliyo musunuz o kadın tarot açılımı da yapıyo bilen baktıran var mı?

Arkadaşlar merhaba size birini sorucam bana bi arkadaşım çok övdü kızılayda pınar diye fal bakan bi kadın varmış ben aradım 5 gün önce bazı günler çalışıyo bana bugün 2.30 a randevu verdi hergun bakmıyor hakkında hiç yorum yok bilen varmı kadinii acil cevap:)

Arkadaşlar merhaba size birini sorucam bana bi arkadaşım çok övdü kızılayda pınar diye fal bakan bi kadın varmış ben aradım 5 gün önce bazı günler çalışıyo bana bugün 2.30 a randevu verdi hergun bakmıyor hakkında hiç yorum yok bilen varmı kadinii acil cevap:)
Nerde yeri bende gidiyim numarasını atarmısın özelden

Bende dun sonere baktirdim 3 4 tane falcinin dediklerinin aynisini dedi gecmiste cok iyiydi gelecekte verdigi en yakin tarih iki ay ama gecmiste ve anda ben begendim dedikleri cikarsa yazarim
Size hic mi cikmadiki soledikleri
UOTE="humeyragul77, post: 58335156, member: 904652"]
Bu arada konuşup rahatlamışsın en azından bu konuda iyi bir durumdasın. Ucuz atlamışsın... Ya evlenip boşanma sıkıntısı yaşasaydın:KK43: Mehmet Ali ve Armağan kim ki Ankara da? Ay Kader ve Soner patlamış ya şoktayım Zeyno da mı çıkmadı Allah Allah... Şoktayım yani... Ankara nın hemen hemen en iyi isimleri. Allah Allah ya Soner, Kader kişilerin duygularını anlık iyi biliyor fena değiller bu konuda diye biliyorum Zeyno bazen yorgun olabiliyor. Ona dinç olduğu vakit gitmek lazım da Bukle yani şoka girdim...
[/QUOTE]

Merhaba bende 2 gun once baktirdim sonere gecmisde cok iyiydi gelecekte en yakin tarih 2 ay siz denemissiniz net cikiyor mu birde islem filan yapiyor nazar icin gercekden deger mi ben beyfendiligini ve dakikligini begendim aslinda cok pesinden para alip kosturan falci gordum isim konusunda da iyiydi ve cogu seyimi net bildi bi iki bilemedigi var tabi ama tarih onemli benim icin
QUOTE="gulaayygg, post: 51699144, member: 836487"]
O dediğiniz falcıları bilmiyorum ama kızılay da favorim soner bey dir. Birçok falcıya gittim istanbulda izmirde ama hiç biri gerçekten işini yapmıyor.Kızılay da da rastgele girmiştim masal cafe ye. Kafe olarak beğenmedim ama iyi ki girmişim soner beye değdi. Ne dediyse oluyor tarih dahi biliyor resmen yaşam koçu gibi hayata şekil veriyor
[/QUOTE]

Mrh arkadasim cikti mi tarihler
QUOTE="Derya denizli, post: 49363399, member: 785987"]
Masal kafede Sonere de fal baktırdım oldukça iyiydi. Verdiği tarihler oldu çıkarsa yazarım. Böyle böyle her falcıyı gezdim valla.Venüs, Yıldız, Aynur, Araf, Nesteren, Soner :)
[/QUOTE]

Medyum Soner'i bilen bilir. Mina Cafede şu an. Kızılay Karanfil1 sokakta. Hem cafesi çok güzel gidip bir görün derim tasarımıyla da falıyla da piyasadaki herkesten çok daha üst düzey iş yapıyor. Ayrıca iletişimi çok kuvvetli birisi kesinlikle tavsiye ederim :)

Medyum Soner var Kızılay karanfil1 sokakta mina cafede. Menekşe apartmanı. Gidin bir tarot açtırın, teşekkür edersiniz sonra bana ;) Ne dese çıkıyor :)

Bu ne reklam yaptınız ya SONER’in hiçbir dediği çıkmazzzzzz

Medyum Soner'i bilen bilir. Mina Cafede şu an. Kızılay Karanfil1 sokakta. Hem cafesi çok güzel gidip bir görün derim tasarımıyla da falıyla da piyasadaki herkesten çok daha üst düzey iş yapıyor. Ayrıca iletişimi çok kuvvetli birisi kesinlikle tavsiye ederim :)
Yapın siz reklam yapın bakalım.... Bu arada şu yaşam koçu denilen umut tacirlerine gitmeyin arkadaşlar. Açın birkaç tane psikoloji kitabı okuyun ama uyduruk olmasın. Literatürde yeri olsun. Hepsi bu

Merhaba kizlar.son yazdiklarinizdan abdullah ve hulyayi begendiginizi gordum.ama hulyanin elestireni cok emin olamadim.
Abdullahin da nerde oldugunu bilen yok.
Bugun icin onereceginiz kimse var mi? Yani anlik gecistiren,goz boyayan populer kisilere gerek yok.

Merhaba kizlar.son yazdiklarinizdan abdullah ve hulyayi begendiginizi gordum.ama hulyanin elestireni cok emin olamadim.
Abdullahin da nerde oldugunu bilen yok.
Bugun icin onereceginiz kimse var mi? Yani anlik gecistiren,goz boyayan populer kisilere gerek yok.
İkisinide biliyorum. Şöyle yorumlayayım.

Abdullah: Bu karanfilde evim kafe var onun oralarda GoldenRose diye bir bina var onun 4.katında bakıyo. Derin mi bi kadın var işte bi falcı daha onunla birlikte. Nasıl dersen Abdullah çok genel bakıyo, yani ben çok genel buldum geleceğe dairde çok öyle net birşey demedi. Sadece yakışıklı biri :)

Hülya: Hülyada şöyle anla ve geçmişle ilgili hiçbirşey demiyo gelecekle alakalı konuşuyo. Ve okadar kesin net konuşuyoki şöyle diyosun yani bir insan bukadar net gelecekle ilgili nasıl konuşabilir kesin doğru diyosun :)) öyle bir algı oldu bende o yüzden henüz bana çıkmadı ama dediği yönde gibi hissediyorum. Ama onun dediklerinin çıktığını söyleyen baya iyi referanslar var. Öyle yani

Sibel: Ben evim kafedeki Sibelide çok beğenirim gerçekten anda çok iyi geleceği çıkacağını pek sanmıyorum belki kafe falcısı olduğunu düşündüğümden olabilir ama anlık senin durumunu en net bilebilenlerden

İkisinide biliyorum. Şöyle yorumlayayım.

Abdullah: Bu karanfilde evim kafe var onun oralarda GoldenRose diye bir bina var onun 4.katında bakıyo. Derin mi bi kadın var işte bi falcı daha onunla birlikte. Nasıl dersen Abdullah çok genel bakıyo, yani ben çok genel buldum geleceğe dairde çok öyle net birşey demedi. Sadece yakışıklı biri :)

Hülya: Hülyada şöyle anla ve geçmişle ilgili hiçbirşey demiyo gelecekle alakalı konuşuyo. Ve okadar kesin net konuşuyoki şöyle diyosun yani bir insan bukadar net gelecekle ilgili nasıl konuşabilir kesin doğru diyosun :)) öyle bir algı oldu bende o yüzden henüz bana çıkmadı ama dediği yönde gibi hissediyorum. Ama onun dediklerinin çıktığını söyleyen baya iyi referanslar var. Öyle yani

Sibel: Ben evim kafedeki Sibelide çok beğenirim gerçekten anda çok iyi geleceği çıkacağını pek sanmıyorum belki kafe falcısı olduğunu düşündüğümden olabilir ama anlık senin durumunu en net bilebilenlerden
Tesekkur ederim.
Anlasilan abdullah bos biri,hulya da kesin konusma tarziyla etkiliyor o an sadece.
Yani hepimiz oyleyizdir de ben artik ckk fal baktirdigimdan anlik yanilsamalar kesmiyor beni,zaten gelecege yonelik sorularimiz ya evet ya hayirli yuzde 50 ihtimal yani bunu bilmesi yetmez diye dusunuyorum.
Yani tarih,olay orgusu vermeli.
Ya da hadi vermesin de hepsi yanlis yanlis veriyor allak bullak oluyor insan,zaaf işte.

Back
X