Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dileğe hiç gitmedim yada ismini değiştirmiştir çünkü başka kafelere geçince isim değiştiriyorlar. Yasemin Gülün dediği hiçbir şey çıkmaz ama anı iyi bilir.Limon bazaardaki dilek ile turuncudaki yasmin gül için iyi şeyler söylenmiş ama kötü de söylenmiş :) birini seçip gitsem diye düşündüm de emin değilim turuncu kafe malum çünkü..
teşekkür ederim tavsiye bekliyorum pek umudum yok ama :)Dileğe hiç gitmedim yada ismini değiştirmiştir çünkü başka kafelere geçince isim değiştiriyorlar. Yasemin Gülün dediği hiçbir şey çıkmaz ama anı iyi bilir.
Ben de de aynı durumValla bende kalmadı hepsini denedim aklıma bile gelmiyo o derece. Ama merak ettiğin varsa sor söyliyim
Arkadaşlar Evim Cafedeki İrem konusunda ne düşünüyorsunuz?
Nerde yeri bende gidiyim numarasını atarmısın özeldenArkadaşlar merhaba size birini sorucam bana bi arkadaşım çok övdü kızılayda pınar diye fal bakan bi kadın varmış ben aradım 5 gün önce bazı günler çalışıyo bana bugün 2.30 a randevu verdi hergun bakmıyor hakkında hiç yorum yok bilen varmı kadinii acil cevap:)
Yapın siz reklam yapın bakalım.... Bu arada şu yaşam koçu denilen umut tacirlerine gitmeyin arkadaşlar. Açın birkaç tane psikoloji kitabı okuyun ama uyduruk olmasın. Literatürde yeri olsun. Hepsi buMedyum Soner'i bilen bilir. Mina Cafede şu an. Kızılay Karanfil1 sokakta. Hem cafesi çok güzel gidip bir görün derim tasarımıyla da falıyla da piyasadaki herkesten çok daha üst düzey iş yapıyor. Ayrıca iletişimi çok kuvvetli birisi kesinlikle tavsiye ederim :)
İkisinide biliyorum. Şöyle yorumlayayım.Merhaba kizlar.son yazdiklarinizdan abdullah ve hulyayi begendiginizi gordum.ama hulyanin elestireni cok emin olamadim.
Abdullahin da nerde oldugunu bilen yok.
Bugun icin onereceginiz kimse var mi? Yani anlik gecistiren,goz boyayan populer kisilere gerek yok.
Tesekkur ederim.İkisinide biliyorum. Şöyle yorumlayayım.
Abdullah: Bu karanfilde evim kafe var onun oralarda GoldenRose diye bir bina var onun 4.katında bakıyo. Derin mi bi kadın var işte bi falcı daha onunla birlikte. Nasıl dersen Abdullah çok genel bakıyo, yani ben çok genel buldum geleceğe dairde çok öyle net birşey demedi. Sadece yakışıklı biri :)
Hülya: Hülyada şöyle anla ve geçmişle ilgili hiçbirşey demiyo gelecekle alakalı konuşuyo. Ve okadar kesin net konuşuyoki şöyle diyosun yani bir insan bukadar net gelecekle ilgili nasıl konuşabilir kesin doğru diyosun :)) öyle bir algı oldu bende o yüzden henüz bana çıkmadı ama dediği yönde gibi hissediyorum. Ama onun dediklerinin çıktığını söyleyen baya iyi referanslar var. Öyle yani
Sibel: Ben evim kafedeki Sibelide çok beğenirim gerçekten anda çok iyi geleceği çıkacağını pek sanmıyorum belki kafe falcısı olduğunu düşündüğümden olabilir ama anlık senin durumunu en net bilebilenlerden