- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
Öyle olmasa şimdiye kadar kaç kere yazardiniz değil mi. Neyse..yok beaa, niye dalga geçiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmasa şimdiye kadar kaç kere yazardiniz değil mi. Neyse..yok beaa, niye dalga geçiyim.
hee heee:))Öyle olmasa şimdiye kadar kaç kere yazardiniz değil mi. Neyse..
Hadi işine bak.bak.tavsiye edecegin de senin gibi gereksizdir eminim :))))hee heee:))
Yaa şu an o kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme. Müthiş bir falcı değil belki ama bana çok isabetli şeyler söylemişti. Aylardır turuncu cafe’yi arıyorum hep bi bahane buluyolar. Turuncu’da bir de Yeliz vardı onu da çok beğenirdim. Onun hakkında bir bilginiz var mı? Aylardır ona da ulaşamıyorum hep bir bahane sunuyolarSibel evim cafede 6 yıl civarı çalıştı. Epey kilo aldı, evimde en son perçemli, siyah saçlı, siyah gözlü, beyaz tenli, 170 boylarında, duruma göre lens veya gözlük takıyordu. Başarı oranı düşük olmayan bir yorumcuydu. Sonra turuncu cafe ye transfer oldu. Turuncu cafede kurt falcıların himayesinde 2 yıla yakın çalışıp evrim geçirdi. Hem falını ilerletti hemde Zayıfladı, dudaklarına silikon yaptırdı, tarzı degişti. Son zamanlarda, işe düzenli gelmeme, seans esnasında telefonla oynama vs konularından dolayı turuncu cafe ile sıkıntı yaşadı. Bu sebeplerden müşteriside azalmıştı. Turuncu cafe de sibel ile yollarını ayırdı.
Sibel çok kısa bir dönem 3.gözde çalıştı ve son olarak evim cafeye geri döndü.
Evim kafede ikinci bir sibel varmı şu an bilmiyorum.
Yaa şu an o kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme. Müthiş bir falcı değil belki ama bana çok isabetli şeyler söylemişti. Aylardır turuncu cafe’yi arıyorum hep bi bahane buluyolar. Turuncu’da bir de Yeliz vardı onu da çok beğenirdim. Onun hakkında bir bilginiz var mı? Aylardır ona da ulaşamıyorum hep bir bahane sunuyolar
Sibel 3.göz'e geçmiş orada hatta baya da sırası vardı tek sanırım orada kimse yok. Veranın turuncuya geçmesine şaşırdımAZ ÖNCE BEN ARADIM EVİM CAFE'Yİ SİBEL BİZDE ÇALIŞMIYOR DEDİ.
SON DURUMDAN BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Sibel iyi mi fiyati ne kadar?Sibel 3.göz'e geçmiş orada hatta baya da sırası vardı tek sanırım orada kimse yok. Veranın turuncuya geçmesine şaşırdım
İSMİ NAGİHANÖzelden değil de buradan yazabilir misiniz, kimmiş onlar?
Küba kafe nerde? Sanki İstanbul’da değil miydi o cafe?Kızlar uzun zaman sonra bir falcı denicem arkadaşlarım çok beğenmiş hatta bir arkadaşım şey dedi yani bunun olabileceğini nasıl bildi anlamadım dedi kendisi yıllardır gider falcıya ben 3-4aydır gitmiyorum ama bugün gidicem
Kadının adı Mine’ymiş Küba kafede giden varsa yazabilir mi gerçi yeni gelmiş oraya ama ???
İstanbul’dakini bilmiyorum Ankara’da Sakarya’da diye biliyorum hatta bilmiyorum denicem yazarımKızlar uzun zaman sonra bir falcı denicem arkadaşlarım çok beğenmiş hatta bir arkadaşım şey dedi yani bunun olabileceğini nasıl bildi anlamadım dedi kendisi yıllardır gider falcıya ben 3-4aydır gitmiyorum ama bugün gidicem
Kadının adı Mine’ymiş Küba kafede giden varsa yazabilir mi gerçi yeni gelmiş oraya ama ???
Kim o bana numarasını verir misiniz?Bu arada yeni bir falcı keşfettim. Piyasa falcısı değil. Normalde başka bir işle uğraşıyor. Telefondan bakıyor. Herşeyi biliyor. Bir de müşterisi de var. İsteyene özelden numarasını verebilirim
banada verir misinizBu arada yeni bir falcı keşfettim. Piyasa falcısı değil. Normalde başka bir işle uğraşıyor. Telefondan bakıyor. Herşeyi biliyor. Bir de müşterisi de var. İsteyene özelden numarasını verebilirim
İstanbul’dakini bilmiyorum Ankara’da Sakarya’da diye biliyorum hatta bilmiyorum denicem yazarım
Sakarya cad üzerinde mi neresindeİstanbul’dakini bilmiyorum Ankara’da Sakarya’da diye biliyorum hatta bilmiyorum denicem yazarım
Bu çiçekcilerin orda ve çok beğendim ama söyliyim çok kısa bakıyo zaten 3-4detsy veriyo önemli olanlar onlarda bakalım sonuç nasıl çıkacakSakarya cad üzerinde mi neresinde
Çıkmıyor Zeyno hemde hiçBugün yoğun bir mutsuzluk yaşadığım için öylesine fal baktirmak için turuncu cafeye gittim işin asli daha önce kötü yorumlardan dolayı gitmemiştim. Zeynep'e verdiler. Gözlemim şu geçmişimle ilgili ilginç detaylar verdi .Yaşadığım kronikleşmiş saglik sorunlarını da bildi. Bakalım gelecek konusunda dedikleri ne olacak. Ama iyi gibiydi en azından bazı şeyleri detaylı bildi. dedikleri çıkarsa ki daha 2-3 aylık bir süre var en azından geri bildirim yaparım.