• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Sibel evim cafede 6 yıl civarı çalıştı. Epey kilo aldı, evimde en son perçemli, siyah saçlı, siyah gözlü, beyaz tenli, 170 boylarında, duruma göre lens veya gözlük takıyordu. Başarı oranı düşük olmayan bir yorumcuydu. Sonra turuncu cafe ye transfer oldu. Turuncu cafede kurt falcıların himayesinde 2 yıla yakın çalışıp evrim geçirdi. Hem falını ilerletti hemde Zayıfladı, dudaklarına silikon yaptırdı, tarzı degişti. Son zamanlarda, işe düzenli gelmeme, seans esnasında telefonla oynama vs konularından dolayı turuncu cafe ile sıkıntı yaşadı. Bu sebeplerden müşteriside azalmıştı. Turuncu cafe de sibel ile yollarını ayırdı.
Sibel çok kısa bir dönem 3.gözde çalıştı ve son olarak evim cafeye geri döndü.
Evim kafede ikinci bir sibel varmı şu an bilmiyorum.
Yaa şu an o kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme. Müthiş bir falcı değil belki ama bana çok isabetli şeyler söylemişti. Aylardır turuncu cafe’yi arıyorum hep bi bahane buluyolar. Turuncu’da bir de Yeliz vardı onu da çok beğenirdim. Onun hakkında bir bilginiz var mı? Aylardır ona da ulaşamıyorum hep bir bahane sunuyolar

Bu arada turuncu’daki Vera’nın söylediği şeyler de isabetliymiş ve çıktı. Denemek isterseniz aklınızda bulunsun.

Yaa şu an o kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme. Müthiş bir falcı değil belki ama bana çok isabetli şeyler söylemişti. Aylardır turuncu cafe’yi arıyorum hep bi bahane buluyolar. Turuncu’da bir de Yeliz vardı onu da çok beğenirdim. Onun hakkında bir bilginiz var mı? Aylardır ona da ulaşamıyorum hep bir bahane sunuyolar

AZ ÖNCE BEN ARADIM EVİM CAFE'Yİ SİBEL BİZDE ÇALIŞMIYOR DEDİ.
SON DURUMDAN BİLGİSİ OLAN VAR MI?

AZ ÖNCE BEN ARADIM EVİM CAFE'Yİ SİBEL BİZDE ÇALIŞMIYOR DEDİ.
SON DURUMDAN BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Sibel 3.göz'e geçmiş orada hatta baya da sırası vardı tek sanırım orada kimse yok. Veranın turuncuya geçmesine şaşırdım

Evimden 3.göze geçti denilen Sibel nasıl sizce 3.gözde baktırdım kısa ama söyledikleri isabetliydi gelecek için dedikleri çıkar mı bilmiyorum

Kızlar uzun zaman sonra bir falcı denicem arkadaşlarım çok beğenmiş hatta bir arkadaşım şey dedi yani bunun olabileceğini nasıl bildi anlamadım dedi kendisi yıllardır gider falcıya ben 3-4aydır gitmiyorum ama bugün gidicem
Kadının adı Mine’ymiş Küba kafede giden varsa yazabilir mi gerçi yeni gelmiş oraya ama ???

Kızlar uzun zaman sonra bir falcı denicem arkadaşlarım çok beğenmiş hatta bir arkadaşım şey dedi yani bunun olabileceğini nasıl bildi anlamadım dedi kendisi yıllardır gider falcıya ben 3-4aydır gitmiyorum ama bugün gidicem
Kadının adı Mine’ymiş Küba kafede giden varsa yazabilir mi gerçi yeni gelmiş oraya ama ???
Küba kafe nerde? Sanki İstanbul’da değil miydi o cafe?

İstanbul’dakini bilmiyorum Ankara’da Sakarya’da diye biliyorum hatta bilmiyorum denicem yazarım

Bugün yoğun bir mutsuzluk yaşadığım için öylesine fal baktirmak için turuncu cafeye gittim işin asli daha önce kötü yorumlardan dolayı gitmemiştim. Zeynep'e verdiler. Gözlemim şu geçmişimle ilgili ilginç detaylar verdi .Yaşadığım kronikleşmiş saglik sorunlarını da bildi. Bakalım gelecek konusunda dedikleri ne olacak. Ama iyi gibiydi en azından bazı şeyleri detaylı bildi. dedikleri çıkarsa ki daha 2-3 aylık bir süre var en azından geri bildirim yaparım.

Bugün yoğun bir mutsuzluk yaşadığım için öylesine fal baktirmak için turuncu cafeye gittim işin asli daha önce kötü yorumlardan dolayı gitmemiştim. Zeynep'e verdiler. Gözlemim şu geçmişimle ilgili ilginç detaylar verdi .Yaşadığım kronikleşmiş saglik sorunlarını da bildi. Bakalım gelecek konusunda dedikleri ne olacak. Ama iyi gibiydi en azından bazı şeyleri detaylı bildi. dedikleri çıkarsa ki daha 2-3 aylık bir süre var en azından geri bildirim yaparım.
Çıkmıyor Zeyno hemde hiç

Back
X