- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Davinci fal cafe sivelin numarası varsa paylaşabilir misiniz
Merhabalar. Numarasını bulabildiniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davinci fal cafe sivelin numarası varsa paylaşabilir misiniz
Merhabalar. Numarasını bulabildiniz mi ?
merhabalar. davinci kafe sibel hanımın telefon numarası var mıdır? varsa yazarsanız çok sevinirim.Bounty cafenin üstünde 5. Katta davinci kafe sibel hanım olanilir mi? Ben gidiyorum orda dejavu kafe yok görmedim hiç.
Ne zaman gitmistinix acaba gecen sene eylulde ben de gitmistim esmer bir hanimefendi 35 lerinde kahve fali bakmisti bir kismi cikmisti ayni kisi mi acababir falcı arıyorum. geçen sene arkadaşımla kızılayda kum cafede baktırmıştık. siyah saçlı zayıf bir kadındı, durugörüyle baktığını söyledi. kahve falan da baktı ama kağıda da bir şeyler yazıyordu. söylediği her şey çıktı bir kaç ay içinde. arkadaşımla tekrar gittik ayrıldığını söylediler. zorla adını öğrendik, türkanmış ama doğru mu söylediler bilmiyoruz. kendisi hakkında herhangi bilgisi olan, nerde çalıştığını bilen var mı?
evet o. herhangi bir bilginiz var mı kendisiyle ilgili?Ne zaman gitmistinix acaba gecen sene eylulde ben de gitmistim esmer bir hanimefendi 35 lerinde kahve fali bakmisti bir kismi cikmisti ayni kisi mi acaba
Bulursanız bana da verir misiniz iletişim numarasını?evet o. herhangi bir bilginiz var mı kendisiyle ilgili?
hiç bilen yok mu bunu? aylardır bulamadımbir falcı arıyorum. geçen sene arkadaşımla kızılayda kum cafede baktırmıştık. siyah saçlı zayıf bir kadındı, durugörüyle baktığını söyledi. kahve falan da baktı ama kağıda da bir şeyler yazıyordu. söylediği her şey çıktı bir kaç ay içinde. arkadaşımla tekrar gittik ayrıldığını söylediler. zorla adını öğrendik, türkanmış ama doğru mu söylediler bilmiyoruz. kendisi hakkında herhangi bilgisi olan, nerde çalıştığını bilen var mı?
Bende kum cafeyi aradım sordum ama yok dedi bilgide vermedihiç bilen yok mu bunu? aylardır bulamadım
Merhaba ben ulaştım davinci sibel e istiyorsanız özelden vereyim numarasınımerhabalar. davinci kafe sibel hanımın telefon numarası var mıdır? varsa yazarsanız çok sevinirim.
baktıdmadım ama da vinci kafede bahsedilen bir Sibel vardı o sanırım dediğiniz.