Ankara'daki Falcılar

bana bir sürü şey söledi sadece bir tanesi çıktı belki diğerlerinin zamanı vardır diyeceğim ama tam 9 ay oldu yetti gari çıkıyosa çıksınnnn yada çıkmıcak belkide sallamıştır bilemiyorum bence gitmeye değmez diğerlerinden farkı yok gibi....

Olsun, senda varsa telefon numarasını verirmisin?

Ben duymuştum baktırdığın kişinin sana başbaşayken söylediği şeyleri veya genelde hitap ettiği şekilde onun ağzıyla konuşuyormuş.

Ben duymuştum baktırdığın kişinin sana başbaşayken söylediği şeyleri veya genelde hitap ettiği şekilde onun ağzıyla konuşuyormuş.
Evet, annenizden hoşlandığınız kisiye kimden bahsediyorsa eğer tıpkı onun üslubuyla aktarır size. Diğer boş sallayıp dolu tutturmaya calisanlarla uzaktan yakından alakası yoktu kendisinin. Çok sık gittiğim veya çok yoğun olduğu zamanlarda kendini yeterince fala veremediği olduysa da o haliyle dahi burada adı geçenlerin birçoğuna taş çıkartırdı bence ki ben de az falciya gezmemişimdir.
Of, yok mu nisan abladan haberi olan?

evet, annenizden hoşlandığınız kisiye kimden bahsediyorsa eğer tıpkı onun üslubuyla aktarır size. Diğer boş sallayıp dolu tutturmaya calisanlarla uzaktan yakından alakası yoktu kendisinin. çok sık gittiğim veya çok yoğun olduğu zamanlarda kendini yeterince fala veremediği olduysa da o haliyle dahi burada adı geçenlerin birçoğuna taş çıkartırdı bence ki ben de az falciya gezmemişimdir.
Of, yok mu nisan abladan haberi olan?

bende telefonları vardı gönderdim özel mesajla size fakat şuan kullanılır durumda olup olmadığını bilmiyorum uzun zamandır aramadım

bende telefonları vardı gönderdim özel mesajla size fakat şuan kullanılır durumda olup olmadığını bilmiyorum uzun zamandır aramadım
Yeni kullanıcı olduğum için özelden mesaj atamadım ama çok teşekkür ederim, hala kullaniyorlarmış numarayı. 15 gün kadar sonra yeni bir ofis acacaklarmis, eğer rızaları olursa o zaman adresi ve iletişim bilgilerini de buradan paylaşırım, merak edenlerin dikkatine.

yeni kullanıcı olduğum için özelden mesaj atamadım ama çok teşekkür ederim, hala kullaniyorlarmış numarayı. 15 gün kadar sonra yeni bir ofis acacaklarmis, eğer rızaları olursa o zaman adresi ve iletişim bilgilerini de buradan paylaşırım, merak edenlerin dikkatine.

rica ederim hadi bakalım sevindim adınıza haberlerini beklerim,ben esene baktırdım hep söylediklerini büyük çoğunlukla yaşadım nisanı bilmiyorum

kızlar ben bugun cidaan kafeye gittim figene fal baktırmak için nese hiç sormadım burdamı falan diye direk oturup kahveryi söledim daha sonra aklıma geldi nese figen hanım burdamı diye sorunca yok dedi adam izinliymiş sansıma ondan sonra başka birine baktırdım kadın herşeyi bildi ya şok oldum benim iççin çok önemli olan dşündügüm bişeyi söledi falan çok şaşırdım.ama az baktı tarota bakıım dedi batrmak istemedim baştan figene nyet gittigim için birde bişi sorucam anlayamadımda onlar neden 1 lira alıyolar ??

Dilça'da daha önce Serap'a baktıran oldu mu aranızda? Baktırdıysanız dedikleri gerçekleşti mi?
Esmer bir kadın Serap. Simsiyah saçları var, zayıf ve kısa boylu.

Nisanın gelecek için dedikleri çıkmıyor diye duymuştum hatta daha fiyat olarak böyle abartılı değilken baktırmıştı bi arkadaşım ama o anı süper biliyormuş hatta şu anda halasıyla bi yere gidiyor diyormuş erkek arkadaşı için arkadaşım telefon açınca halamı havaalanına bırakıyorum demiş bi keresinde.

Back
X