- 20 Şubat 2010
- 33.133
- 6.401
- 773
merhaba arkadaslar bugun bahar hanıma fal baktırdım.ayrıca konur 2de degıl karanfılde.konurda dolas dolas ayaklarım sıstı. karanfıldeymıs meger tabı aynı bahardan bahsedıyorsak.kapıda kocaman fal 7.5 tl yazıyor.kıvırcık saclı bı bayan angel lı bısey cafenın adı tam hatırlamıyorum.kadın cok tatlı temız bı yuzu var. neyse gelelım fala tarotla kahve 25 tl mıs.tarot ayrıntılı cıkar sorular sorabılırsın dedı.kabul etmedım kahveye baktırdım..cok kısa baktı bana % 60 bıldı dıyebılırım.ama elle tutulur hıc bısey soylemedı.sende cok buyuk nazar var dedı.hıc bı isın rast gıtmıyor sureklı basın agrıyor kolunu kaldırcak halde degılsın dedı.gercektende aynen dogru.ıste muhabbet bunun uzerıne dondu nazar soyle etkı yapar boyle etkı yapar falan fılan.. ıı de ne yapabılırım dedım.kursun dokturmen lazım dedı.ıı de nerde dedım ben dokuyorum dedı :))) bende daha once hıc dokturmemıstım ıstıyordum. o benı cok ınandırdı ıı gelecegıne.tamam doktureyım dedım.fıyatını sordugumda 50 tl dedı.ındırım ıstedım yapamayız sabıt fıyatlar dedı.neyse kabul ettım. doktu kursunu :))rahatladım.sızınle de paylasmak ıstedım. bılgınıze
Yazmayı unutmuşum, gerçi insanlar artık böyle şeylere kanmaz diye düşünüp de belirtme gereği duymadım da diyebilirim. Bu kadının bir hilesi bu. Sende nazar var kurşun dökeyim diyor. Keşke inanmasaymışsın. Herkese söylüyor aynı şeyi ve lafı kendinin de kurşun döktüğüne getirip paraları indiriyor cebe. Sadece psikolojik bir durum zaten kurşun döktük tüm negatifler gitti masalı.
Bana spesifik şeyler dedi ve gerçekleşti bu arada. Eften püften küçük olaylar olsa yazmazdım.