Ankara'daki Falcılar

merhaba arkadaslar bugun bahar hanıma fal baktırdım.ayrıca konur 2de degıl karanfılde.konurda dolas dolas ayaklarım sıstı. karanfıldeymıs meger tabı aynı bahardan bahsedıyorsak.kapıda kocaman fal 7.5 tl yazıyor.kıvırcık saclı bı bayan angel lı bısey cafenın adı tam hatırlamıyorum.kadın cok tatlı temız bı yuzu var. neyse gelelım fala tarotla kahve 25 tl mıs.tarot ayrıntılı cıkar sorular sorabılırsın dedı.kabul etmedım kahveye baktırdım..cok kısa baktı bana % 60 bıldı dıyebılırım.ama elle tutulur hıc bısey soylemedı.sende cok buyuk nazar var dedı.hıc bı isın rast gıtmıyor sureklı basın agrıyor kolunu kaldırcak halde degılsın dedı.gercektende aynen dogru.ıste muhabbet bunun uzerıne dondu nazar soyle etkı yapar boyle etkı yapar falan fılan.. ıı de ne yapabılırım dedım.kursun dokturmen lazım dedı.ıı de nerde dedım ben dokuyorum dedı :))) bende daha once hıc dokturmemıstım ıstıyordum. o benı cok ınandırdı ıı gelecegıne.tamam doktureyım dedım.fıyatını sordugumda 50 tl dedı.ındırım ıstedım yapamayız sabıt fıyatlar dedı.neyse kabul ettım. doktu kursunu :))rahatladım.sızınle de paylasmak ıstedım. bılgınıze

Yazmayı unutmuşum, gerçi insanlar artık böyle şeylere kanmaz diye düşünüp de belirtme gereği duymadım da diyebilirim. Bu kadının bir hilesi bu. Sende nazar var kurşun dökeyim diyor. Keşke inanmasaymışsın. Herkese söylüyor aynı şeyi ve lafı kendinin de kurşun döktüğüne getirip paraları indiriyor cebe. Sadece psikolojik bir durum zaten kurşun döktük tüm negatifler gitti masalı.

Bana spesifik şeyler dedi ve gerçekleşti bu arada. Eften püften küçük olaylar olsa yazmazdım. :31::31:

ya ewt bı tuzak olabılır.bana tutturmadı ben ıstedım.tam benı anlattı cok ıhtıyacım vardı. ama cok pahalı tabıkıde.neyse olan oldu. sana da dedı mı nazar var dokelım dıye :)) gıdecek arkadaslara uyarımız olsun madem.

ya ewt bı tuzak olabılır.bana tutturmadı ben ıstedım.tam benı anlattı cok ıhtıyacım vardı. ama cok pahalı tabıkıde.neyse olan oldu. sana da dedı mı nazar var dokelım dıye :)) gıdecek arkadaslara uyarımız olsun madem.

Tabi ki dedi. Başka bir arkadaşım da gitti, ona da sende nazar var kurşun döktür dedi. Artık bunu neredeyse tüm falcılar söylüyor zaten.

Çiğdem nasıl bir kadın? Tipini tarif eder misin? eğer ona gitmediysem ben de bir ara uğramak istiyorum. Cidan'da 3 - 4 kişiye fal baktırmışlığım var ama Figen dışındakilerin isimlerini hatırlamıyorum. :44:

kısa boylu koyu sarıydı saçı sanırım toplu birazda bana ilk önce size havva hanım baksın dediler sonra oturdum bende adını havva sanıyodum kalkarken ismini sordum tarotta daha iyi oldugunu söyledi

bugün bakla falı baktırdım çok ilginçti bana falcı bu baktığım yakın tarihlerde çıkacak olanlardır ve hemen yaşarsın dedi sölediklerinden 2 tanesi akşamına çıktı geriye 2 tane kaldı bakalım çıkacakmı?:18:

bugün bakla falı baktırdım çok ilginçti bana falcı bu baktığım yakın tarihlerde çıkacak olanlardır ve hemen yaşarsın dedi sölediklerinden 2 tanesi akşamına çıktı geriye 2 tane kaldı bakalım çıkacakmı?:18:

Nerede baktırdığını da yazsaydın ya. Kim bu, ne kadar, nerede? :53::53:

nerde ne kadara baktırdın canım??

isim adress alalımmm:1::1::1:

merhaba arkadaşlar nihayetinde çok merak ettiğim Pınar'a gittim, fena değildi geçmişe dair bingolar vardı ama çok etkilendim gibi bir durum olmadı açıkcası, geleceğe dair söylediği şeyler bakalım olacak mı, gerçekleşen bir şeyler olursa sizlerle paylaşırım.....

Arkadaşım baktırmış ona. Daha yeni gitti. Eski sevgilin gelebilir sana ama sen istemeyeceksin. Yurt dışına gideceksin 3 aylığına eğitim için, şubatta biriyle tanışacaksın ve ölümüne o erkekle beraber olacaksın, kaç yaş büyük olacağını, nasıl bir işte çalıştığını, isminde olacak harfleri de söylemiş. Ama başka biri daha var, onunla bu erkek arasında seçim yapmak durumunda kalabilirsin, ailenden uzakta, denizi olan bi yerde yaşayacaksın falan demiş.Detaylı yorumlar gibi geldi bana. Bilmiyorum.

banada eski sevgilin pişman olacak sen dönmeyecksin dedi,yurt dışına gideceksin bi ayagın hep orada olcak...banada denizli biyerde yaşacaksın dedi..ticaretle ugraşan bi adamla evleneceksin dedi falan..hemen hemen aynı şeyler gibi geldi bana...

banada eski sevgilin pişman olacak sen dönmeyecksin dedi,yurt dışına gideceksin bi ayagın hep orada olcak...banada denizli biyerde yaşacaksın dedi..ticaretle ugraşan bi adamla evleneceksin dedi falan..hemen hemen aynı şeyler gibi geldi bana...

Aaa aynı şeyler ... o zaman bu da fos. Hiç boşuna gitmiim ben. :19::19::19:

figen ablanında dedigi tarih geçti kızlar ya acaba tarihini geçipte dedigi şeyler olan var mı saçma oldu ama ne bilim ilk falda tarihi tutturmuştu olayıda.keşke bundada tutsa

Merhaba, ben bikaç gün gittim fakat hiç memnun kalmadım :19: Sorularımın bazılarını bildi bazılarını bilemedi ve keşke 20 25 dk baksaydı 10 dakika baktı en fazla, sanki başından salmak istiyormuş gibi hissettim ve memnun kalmadım açıkcası..

canım ben erem beye gidiyorum ve çok da memnunum. neden öyle yaptığını bilmiyorum. aslında çok kaynak adamdr. ben arkadaşmla giderm epey kaynatırız eğleniriz. bu arada fala kime gidersen git turuncu cafedeki mustafaya gitme. haytmda duyduğum en alakasız yorumları yaptı. sen erem beye gittiğinden emin misin?

Evim Cafe'de Gülcan Hanım var, kahve artı tarot kartlarından 2-3 soruya 10 liraya bakıyor. Her şeyimi bildi. Hayatıma yeni giren çocuğu, bana olan tavrını, adını,yaşını falan hepsini bildi :)
Tavsiye ediyorum kesinliklee

bebeğim bu evim cafe nerde tam ????????????????????????

canım ben erem beye gidiyorum ve çok da memnunum. neden öyle yaptığını bilmiyorum. aslında çok kaynak adamdr. ben arkadaşmla giderm epey kaynatırız eğleniriz. bu arada fala kime gidersen git turuncu cafedeki mustafaya gitme. haytmda duyduğum en alakasız yorumları yaptı. sen erem beye gittiğinden emin misin?

bende mustafayı begenmiştim orda.hoş başkasına baktırmadım turuncu kafede ama mustafa herşeyi bilmişti dedikleride çıktı son falı çıkmadı daha ama

Kızlar gecenlerde internetten arastırıp gideyim dedim burdaki falcıları okudum ama bahsettiğiniz falcıların hiçbirini yerinde bulamadım. bende kızılay olgunlara gıderken ehli keyf adında bi cafe buldum....Mehmetcan isimli bir arkadas gayet de uygun fıyata 5 tlye baktırdım ve ıkı gundur hala soklardayım...dedıklerı bır bır cıkıyor.soylenenler klasık seyler olmadıgı ıcınde ,,,yanı nası dıyım sıze,,,hastalık haberınden tutunda,,, eskı sevgılım,yenı sevgılım vs ,olan bıten,ne olmus ne bıtmıs hepsını saydı....basharflerıne kadar.....bakalım soyledıgı baska seylerde var..bakalım cıkcakmı beklıyorum ...tarıh verdi cunku......
ehli keyf cafede mehmetcan,,,,tavsıye ederım..piercingli bi cocuk....

Evet, annenizden hoşlandığınız kisiye kimden bahsediyorsa eğer tıpkı onun üslubuyla aktarır size. Diğer boş sallayıp dolu tutturmaya calisanlarla uzaktan yakından alakası yoktu kendisinin. Çok sık gittiğim veya çok yoğun olduğu zamanlarda kendini yeterince fala veremediği olduysa da o haliyle dahi burada adı geçenlerin birçoğuna taş çıkartırdı bence ki ben de az falciya gezmemişimdir.
Of, yok mu nisan abladan haberi olan?

bende telefonları vardı gönderdim özel mesajla size fakat şuan kullanılır durumda olup olmadığını bilmiyorum uzun zamandır aramadım

Nisan hn telefonunu banada gönderirmisiniz.

Kızlar gecenlerde internetten arastırıp gideyim dedim burdaki falcıları okudum ama bahsettiğiniz falcıların hiçbirini yerinde bulamadım. bende kızılay olgunlara gıderken ehli keyf adında bi cafe buldum....Mehmetcan isimli bir arkadas gayet de uygun fıyata 5 tlye baktırdım ve ıkı gundur hala soklardayım...dedıklerı bır bır cıkıyor.soylenenler klasık seyler olmadıgı ıcınde ,,,yanı nası dıyım sıze,,,hastalık haberınden tutunda,,, eskı sevgılım,yenı sevgılım vs ,olan bıten,ne olmus ne bıtmıs hepsını saydı....basharflerıne kadar.....bakalım soyledıgı baska seylerde var..bakalım cıkcakmı beklıyorum ...tarıh verdi cunku......
ehli keyf cafede mehmetcan,,,,tavsıye ederım..piercingli bi cocuk....

Gözlerine sürme çekmiş şapkalı çocuk mu bu?

Back
X