Ankara'daki Falcılar

Kızlar Ankara'da benim arkadaşımın kuzeni var. O çok iyi bakıyor. Fincana falan pek bakmıyor.Sadece elini koyuyor.Zaten herkese bakmıyor.Elektriği tutarsa bakıyor.Şekil çıktığına değil sadece hislere inanıyormus.Bende herşeyi bildi ve psikolog görevi de gördü sağolsun kızcağız :)
İsterseniz onun numarasını verebilirim.

Ne kadara bakıyor bu kişi peki? Aman uçuk rakamlar olmasın da 30 50 falan. :27::27:

Bunun için ilk defa foruma yorum yazıyorum sanırım=)
Ben baktırmak isterim, arkadasının kuzenine, herhangi bi cafedemi ?

Ne kadara bakıyor bu kişi peki? Aman uçuk rakamlar olmasın da 30 50 falan. :27::27:

Canım normalde 50 ye bakıyormuş ilk başta bana da biraz fazla gelmişti ama 45 dk falan sürdü sonra bir de üzerine psikoloji seansı yaptı.Zaten bir an bir kötü oldu,kızardı falan.Psiloloğa seansı 70 lira veriyordum.Şimdi 50 verdim rahatım :)

Bunun için ilk defa foruma yorum yazıyorum sanırım=)
Ben baktırmak isterim, arkadasının kuzenine, herhangi bi cafedemi ?

Yok hayır cafe'de değil.Evinde bakıyordu.Zaten genç bir kız.Şimdi nasıl yapıyor bilemiyorum ama.
Canım zaten bir konuşman gerekir.Çünkü ben arkadaşımı götürdüm ona bakmak istemediğini söyledi.Bana da dikkat et bu kadına falan dedi.Enerjisi tutana bakıyor ancak

Ben de numarası var ve hep o şekilde ulaşıyorum.Buradan mesaj hakkım da yok.Nasıl olacak ?

Sana mail adresimi attım özelden ama doğruyu söylemek gerekirse buraya yazdığın ilk mesaj bu topikte. Ve insanın acaba diyesi de geliyor hak verirsin ki... Acaba fal bakan kişi sen misin ama yanlış anlaşılma olmasın diye arkadaşımın kuzeni diyorsun... Her şeyi yapıyorlar bu sitede sonuçta. Güvenmek doğru değil tam anlamıyla. :19:

Sana mail adresimi attım özelden ama doğruyu söylemek gerekirse buraya yazdığın ilk mesaj bu topikte. Ve insanın acaba diyesi de geliyor hak verirsin ki... Acaba fal bakan kişi sen misin ama yanlış anlaşılma olmasın diye arkadaşımın kuzeni diyorsun... Her şeyi yapıyorlar bu sitede sonuçta. Güvenmek doğru değil tam anlamıyla. :19:

Haklısınız tabii ki.Benim miyasem diye bir adresim daha vardı daha önce o yüzden ilk mesajım.
Telefonunu gönderdim size konusursunuz içinize sinmezse gitmezsiniz.
Ben ağır psikolojik sorunlar geçirdim ve Ankara'da da birçok kişiye gittim.Umut fakirin ekmeğidir misali :)
Yardımcı olmak adına yazdım ama dediğim gibi umarım enerjiniz tutar.

trymour sen cıgdeme gıdecektın gıttınmı??ya geldıgımde gene onamı gıtsem dıye dusunuyorum cok az bakıyo ama soledıklerı cıkmıstı falcılara cok para vermektende bıktım acıkcası:((

Aynen yaa banada yazdı bu cümleyi :))

Evet bana da söyledi bunu. Bende çok sevinmiştim halbuki. Sanırım maillere devam etmemiz, ödeme yapmamız için geleceğe dair umut veriyor kii merak edelim.

Sizi seven bu kişi kim mailini bana da attı ama ben mailin içeriğinde o kişiyle ilgili tek cümle göremedim ki. Anlamsız bir başlıktı yani. Sevgilim var zaten seven birisi var biliyorum :))

aynen aynen ya aynı sekılde banada gondermıs sızı seven bu kısı kım dıye kılımcının koroğlu dıcektım bune ya kızlar töbe astağfrullah gunah anacım böle seyler ama sezılerı kuvvetlı bırı varsa önerınız tabı:51:

aynen aynen ya aynı sekılde banada gondermıs sızı seven bu kısı kım dıye kılımcının koroğlu dıcektım bune ya kızlar töbe astağfrullah gunah anacım böle seyler ama sezılerı kuvvetlı bırı varsa önerınız tabı:51:

Canım sana da mı geliyor?
2 haftadır ömrümü çürüttü resmen:(
Bu günde tehlikenin farkında mısın? diye e-mail yollamıs.İlk başta nasıl umutlanmıstım ama sahtekar sanırım.
Birde güya kadın yabancı ama masallah benden iyi Türkçe konuşuyor.Nasıl kurtulabilirim bilen var mı?

trymour sen cıgdeme gıdecektın gıttınmı??ya geldıgımde gene onamı gıtsem dıye dusunuyorum cok az bakıyo ama soledıklerı cıkmıstı falcılara cok para vermektende bıktım acıkcası:((

Gitmedim. Şu sıralar gitmeyi düşünmüyorum. Biraz zaman geçsin de bakarım artık.

Kızlar bahçeli 7. cadde civarında pazar günü açık olan bildiğiniz iyi falcı var mı, ben fal işini artık bıraktım ama iki arkadaşım çok istiyorlar yarın için, kime götürebilirim onları fikri olan var mı

canım ben erem beye gidiyorum ve çok da memnunum. neden öyle yaptığını bilmiyorum. aslında çok kaynak adamdr. ben arkadaşmla giderm epey kaynatırız eğleniriz. bu arada fala kime gidersen git turuncu cafedeki mustafaya gitme. haytmda duyduğum en alakasız yorumları yaptı. sen erem beye gittiğinden emin misin?

Evet eminim, canım biz gittigimiz gun hastaydı o yuzdende olabilir :26: Bende yine su sıralar yeni bir falcıya gitmek istiyorum ama karar veremedim Eylül vardı eskiden ankara kafede yeni bir yer açılmıs sanırım bulabilirsem oraya gitmek istiyorum.

Evet eminim, canım biz gittigimiz gun hastaydı o yuzdende olabilir :26: Bende yine su sıralar yeni bir falcıya gitmek istiyorum ama karar veremedim Eylül vardı eskiden ankara kafede yeni bir yer açılmıs sanırım bulabilirsem oraya gitmek istiyorum.
bende bugün çiğdeme gidiyim diorum fal krizim fecii..bi kaç kişide çıktı falları demiş merak ettm onu

bende bugün çiğdeme gidiyim diorum fal krizim fecii..bi kaç kişide çıktı falları demiş merak ettm onu

Aynenn benimde fal krizim tuttu bugunlerde, aslında yarın gitmek istiyorum ama cogu pazartesi izinli :/ Cigdem'e iyi diyende kötü diyende var bilemedim bende kime gitcegimi çok kararsızım, eger sen gidip memnun kalırsan söylermisin =)

Aynenn benimde fal krizim tuttu bugunlerde, aslında yarın gitmek istiyorum ama cogu pazartesi izinli :/ Cigdem'e iyi diyende kötü diyende var bilemedim bende kime gitcegimi çok kararsızım, eger sen gidip memnun kalırsan söylermisin =)

tamam söylerim canım:) memnun olan daha çok gibi geldi figene gittim ben ama 2.falının günü geçti ilk falı tutmuştu olmadı ona gidicem yine bilemedim :D

tamam söylerim canım:) memnun olan daha çok gibi geldi figene gittim ben ama 2.falının günü geçti ilk falı tutmuştu olmadı ona gidicem yine bilemedim :D

Bende Ankara kafede eylüle gittigimde orda yokken nurcana baktırmıstım. aslında bildikleri oldu ve bana dedi sen 1 hafta içinde mert berk isimli biriyle tanışcaksın fln, cidden tam 1 hafta sonra öyle biriyle tanıştım :1: Ama bana tam güven vermedi ya, zaten tam bi tarih zaman vermiyor hep 5 vakit gibi uzun bir süre müddet veriyor. Beni tek etkileyen yazdıgım sey oldu o kadar =)

Back
X