Ankara'daki Falcılar

bende araştırma içerisindeyim hiç kimse yok şuan bestekardaki mantıcıda bi bayan vardı ona çok iyi diyolar dı adını hatırlayamadım ama

morganna mantıcıdaki hn adı aysu tunalı bestekar sk kebap49 olduğu sokakta kime sorsan göstreiyorlar.ben bu hafta gittim dur bakalım bekliyorum dedikleri çıkarsa burada yazarım. Birde Fal Kafeede Rukiye iyi ama artık iyice kısa bakıyor.Randevu da 11.00 ile 11.15 arası alman gerekiyor. sende saimekadındaki yaşar hn tlf adresi ne varsa özelden bir mesaj at ne olur.onun falını herkes methediyor gitmen lazım.

morganna mantıcıdaki hn adı aysu tunalı bestekar sk kebap49 olduğu sokakta kime sorsan göstreiyorlar.ben bu hafta gittim dur bakalım bekliyorum dedikleri çıkarsa burada yazarım. Birde Fal Kafeede Rukiye iyi ama artık iyice kısa bakıyor.Randevu da 11.00 ile 11.15 arası alman gerekiyor. sende saimekadındaki yaşar hn tlf adresi ne varsa özelden bir mesaj at ne olur.onun falını herkes methediyor gitmen lazım.

ozaman biri mesaj atıyodu da ben almamştm no sunu gitmem diye.rukiye ne kadara bakıyo ?ama brz geçmişe bakarsak bulabilirz cnm

valla benide şaşırttı ben figen için gittim yokmus ona denk geldim ilk başta hiçsevmedim sallayack dedimm ama benim düşündügüm daha dogrusu erkek arkadasım hakkında kurdugum şeyleri söyledi ve çok yanılıyosunn dedi bir sürü açıklama yaptı ve en önemli 2 şeyi bildi biri zamana baglı gerçekten en ufak bigelişme olursa hemen yazarım digeride gerçekleşti sayılır ve benim bunlar karşısındaki durumumu söyledi şaşrdm figen cafedenmi ayrılmıs ?bana izinli demişlerdide

Figen kafeden ayrılmamıştır, izne çıkmıştır sana denildiği gibi. Daha önce de böyle bir durum olmuştu. O kadar çok müşterisi var ki dinlendirsin kadıncağız kendini.

Ama kahve falı yetiyor mu bu Çiğdem için? Onu sormuştum. :26:
Tarot baktığında soru cevap mı bakıyor bir de bunu merak ediyorum.

Son düzenleme:

Figen kafeden ayrılmamıştır, izne çıkmıştır sana denildiği gibi. Daha önce de böyle bir durum olmuştu. O kadar çok müşterisi var ki dinlendirsin kadıncağız kendini.

Ama kahve falı yetiyor mu bu Çiğdem için? Onu sormuştum. :26:
Tarot baktığında soru cevap mı bakıyor bir de bunu merak ediyorum.

valla bana kahve falı yeterli geldi.tarotta iyi oldugunu iddia etti ama güvenemedim.1 kere soru sordum oda olmaayacak bişi var benim sabırla bekledigim onu bildi bnde olacakmı dedim olacak ama zamanı var oluşmaya başlamıs dedi hatta çok belirgindi banada gösterdi.yrn kızılayda olucam 5 tl bakan yerlerden birine gidiyim diyorum :))) kim var acaba bilgin varmı cnm ?

valla bana kahve falı yeterli geldi.tarotta iyi oldugunu iddia etti ama güvenemedim.1 kere soru sordum oda olmaayacak bişi var benim sabırla bekledigim onu bildi bnde olacakmı dedim olacak ama zamanı var oluşmaya başlamıs dedi hatta çok belirgindi banada gösterdi.yrn kızılayda olucam 5 tl bakan yerlerden birine gidiyim diyorum :))) kim var acaba bilgin varmı cnm ?

Karamel kafeyi deneyebilirsin. Çok giden var oraya da. Dost kitabevinin üst sokağı. Yani Konur'da. Bir apartman katında. Zaten sorsan gösterirler. Bir kere gittim. Bi travesti var, ona çok baktıran olmuştu. Ama gidip herhangi birini seçersin kafana göre. Çünkü zaten 5lira verip çıkacaksın.

Karamel kafeyi deneyebilirsin. Çok giden var oraya da. Dost kitabevinin üst sokağı. Yani Konur'da. Bir apartman katında. Zaten sorsan gösterirler. Bir kere gittim. Bi travesti var, ona çok baktıran olmuştu. Ama gidip herhangi birini seçersin kafana göre. Çünkü zaten 5lira verip çıkacaksın.

tamam yrn çıkıcam büyük ihtimalle oraya giderim yeride kolaymış hem =)

çigdeeme gidersen eger ne derse burayada yaz bende tarota gitmek istiyorum.

tşk ederim Rana32

Bal 10 mail adresime atacaktın ya Yaşar hn adresini. Buraya yazmıştım ama hemen silmişler .form kurallarına aykırı herhalde ilglendiğin için teşekkür ederim. özel mesaj hakkı olan arkadaşlardan istedim heyacanla bekliyorum...

ozaman biri mesaj atıyodu da ben almamştm no sunu gitmem diye.rukiye ne kadara bakıyo ?ama brz geçmişe bakarsak bulabilirz cnm

Rukiye 20.tl ye bakıyo.
Yaşar hn tlf no bütün formu taradım yok. daha önce kuzenim götümüştü beni yaşar hnma.cebeci kız mesl lisenin önünden yokuş falan çıkmıştık ama şimdi gitsem bulamam herhale.İnşallah birisi verir tlf nosunu.

Sitede numara vermek yasak. Ancak özel mesaj olarak gönderilebilir. Bu yüzden zaten topikte bulamazsınız numara falan.

tamam yrn çıkıcam büyük ihtimalle oraya giderim yeride kolaymış hem =)

çigdeeme gidersen eger ne derse burayada yaz bende tarota gitmek istiyorum.

Gittin mi canım falcıya bugün? Gittiysen hangisine gittin, memnun kaldın mı? :))

Sitede numara vermek yasak. Ancak özel mesaj olarak gönderilebilir. Bu yüzden zaten topikte bulamazsınız numara falan.

Slm Tryamour ben siteye yeni üye oldum. Maorganna geçmişe bakarsan bulursun demiş o nedenle topikte araştırdım. daha önce kuzenim götürmüştü beni ama cebeci kız meslek lisesinin oralarda yokuş falan çıkmıştık gitsem bulamam herhalde. çantam çalındı tlf nosuda orada gitti. tlf no sizdede var sanırım.özelden mesaj atarsan çok mutlu olurum.

teşekkürler gerçi daha yaşar hanıma da gitmedim. Yaşar hanım evde baktığı için emin olamıyorum açıkcası ama çokta merak ediyorum.

Selam Ziraat Yaşar hn tlf nu bana özelden bir mesaj atarmısın.bende vardı kaybettim.bir kez kuzenim götürmüştü şimdi gitsem bulamam herhalde.hemde randevu almak gerek.ne olur canım mesajını bekliyorum.

Back
X