merhaba metumetuya ben mesaj yazıp sizin ulaşmak istediğinizi haber verdim. bi de benim yakınım bugün eylülle görüşmüş ofisini kapatmamış, aynı adresteymiş
Narcicegi, bana da mail adreslerinizi atsaniz cok guzel olucak ya... Konusmak istedigim bir sey var sizinlegerci burdan da cevap verebilir metumetu. Yazmistim sorumu da kaynadi arada
Ben sifreleyerek yazmistim. Alfabeden onceki sayfalarda
ben yanlış yazmışım kusura bakma yaseminin nosunu aldım ben eylülün numarasını isticektim eylülün adı çok geçiyo sürekli birileri aradım gittim diyo ama kimse numarasını paylaşmıyo nedense
ben yanlış yazmışım kusura bakma yaseminin nosunu aldım ben eylülün numarasını isticektim eylülün adı çok geçiyo sürekli birileri aradım gittim diyo ama kimse numarasını paylaşmıyo nedense
yaseminin ücreti ne kadar kızlar?
mail adresimi yazardımama benim özelden mesj atma hakkım yok maalesef
Merhaba gizz,sen eylul e gitmistin degil mi nasildi memnun kaldin mi tarih fakan vermis miydi
40 canimm. Gidecek misin ?
o halde o çocuğun adını kullanıyor bu. çünkü kapıda asistanı söyledi, eylül ablayla çalıştı, sonra ayrıldılar vs. hatta ben daldım onun üzerine eylül nasıl sizce, deidkleri cikiyor mu diye. onlar da iyidir ya kimsenin ekmeğiyle oynamayalım falan dedi. insanları küçümser biraz falan dedi.
canım o sakaryadakinin tipi nasıldı?
Esmer kirli, sakallı uzun boylu yakışılı sayılacak bir tip. Küçük tarot kartları var ve ben memnun kalmıştım falından ve 20 30 tl arası bakıyorr
arkadaşlar, sakarya gırgır cafe'de demet hanıma baktıran oldu mu? Baktıranlar yorum yapabilirler mii :)
bizim son zamanlarda mb mustafa diye bahsettiğimiz kişi kısa hatta kısa boylu denilebilecek bir adam.benim boyum 1.55 neredeyse benden kısa yani
bizim son zamanlarda MB Mustafa diye bahsettiğimiz kişi kısa hatta kısa boylu denilebilecek bir adam.benim boyum 1.55 neredeyse benden kısa yani
Ben tarot baktırmıştım çoğu çıkmıştı ya aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba, esmer bi kadın kahvesi 20 tarotu 50 lira olan?tek kelimeyle berbattttt para tuzagıı inannma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?