arkadaşlar lütfen polemik endişe şüphe kargaşa cıkmasın.özgoktunun duası doğru.şöyle düşünün,bir karadenizli bir doğulu bir ıstanbullu aynı cümleyi söylerken şiwe farkı olur ama söylediği cümlenin anlamı değişmez..zaten ozgoktuya da ayıp olur.yanlış bir şey yazmış gibi anlaşılır.
yok tatlım ne ayıbı söylediğin için çok saolll :):)
son zamanlarda arıf beye gıdıp memnun kalan varmı?
ben gitmiştim 3 hafta önce, geçmişi bildi, yorumları iyidi bakalım gelecekte neler olucak, beklemedeyim
zaman verdımı sana?bana daha once tutturdukları olmustu o yuzden gıttım cok boyle agzı acık bırakıcak bı falcı dııl ama en azından paragoz de dııl ben sevıyorum o yuzden
zaman da verdi, yaptığı yorumlar geneldi, ince ayrıntıda verdi, anlatırken orta halliydi, dedikleri olursa yazarım
meryeme gittim arif beye gittikten bi kaç gün sonra onun dediği bikaç şey çıktı ama, yakın zamanla ilgili, en son 4 ay önce gitmiştim, o zaman dediği şeyler bi kaç ay sonra olmuş, yeni farkettim, ondan bi daha gittim kendisine, zamanı bilememiş ama
taynattakı meryemmı bu?
yok tatlım bana kendisinden yaşça büyük biriyle birlikte dedi...çok üzülmüştüm ama şimdi takmıorum kafaya..ben 50 ye baktırdım biraz fazla geldi tabi...aslında biraz yarım kaldı benimki tekrar ara dedi ama moralim bozuk olduğu için aramadım ben
ben sana gönderiyorum.aslını yani gercek yazılışı we okunuşuyla..
arkadaşlar ezgiye gittiğim zaman dediklerinin çıkıp çıkmadığı ile ilgili yorum yapıcam demiştim.malesef hiç bir dediği çıkmadı verdiği zamanlar da geçeli çok oldu bilginize..
arkadaşlar ezgiye gittiğim zaman dediklerinin çıkıp çıkmadığı ile ilgili yorum yapıcam demiştim.malesef hiç bir dediği çıkmadı verdiği zamanlar da geçeli çok oldu bilginize..
2. kez gittim, yine verdiği tarihte dediği olmadı baya da geçti gerçekten ezgi bende tutmuyo dedikleri
Taynat cafe - meryem
Katina falı önerilir :)
katinada bakıyomu, bana hep kahve tarotu 20 tl ye baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?