Evet daha önceki sayfalarda detaylı yazdım memnuniyetimi.Yine söylüyorum para için yapmıyo bu işi o kadar belliki.Çok samimi sıcak bi insan çekinmeden her soruyu sorabiliyo insan.Sanki önceden tanıyomuşum gibi baktırdım vallaha.zaman içinde inşallah dedikleri çıkarsa paylasırım zatwn.alzancar cnm gokçe hanimi aramissin memnun kalmissin çok sevindim cnm.memnun kaldiysan ne mutlu banaonerdigim için
Ok Ok cnm yalniz benim parami bastan almisti hain kadin :)
kızlar merhaba. zaten hepimiz biliyoruz Allah tabn başka kimsenin geleceği bilemediğibni ama işte, faldan da vazgeçemiyoruz galiba:)
burada nisanla ilgili konuşulduğunu gördüm...ben de yıllar önce kendisine fal baktırdım, şimdiki zamanı evet soyluyo, gelecekle ilgili de kağıda birçok şey yazdırmıştı... bana yıllar önce sen sevgilinden ayrılcaksın ve kısmetın kapanacak, hayat boyu kısmetın kapalı olacaka evlenemeyecksın demıstı, en çok aklımda kalan o oldu ama neyseki çıkmadı şu an evliyim:)
kızlar merhaba. zaten hepimiz biliyoruz Allah tabn başka kimsenin geleceği bilemediğibni ama işte, faldan da vazgeçemiyoruz galiba:)
burada nisanla ilgili konuşulduğunu gördüm...ben de yıllar önce kendisine fal baktırdım, şimdiki zamanı evet soyluyo, gelecekle ilgili de kağıda birçok şey yazdırmıştı... bana yıllar önce sen sevgilinden ayrılcaksın ve kısmetın kapanacak, hayat boyu kısmetın kapalı olacaka evlenemeyecksın demıstı, en çok aklımda kalan o oldu ama neyseki çıkmadı şu an evliyim:)
evet cnm durust biriine benziyor
adonis cnm yolladim
yazmayım yazmayım diyorum ama eski üye reklam yapmaz diye bişey yok...hemen suçlayamam gökçe hanım paragöz de diyemem değil belki ama iki arkadaşım da memnun kalmadı birine olumlu konuştu sonuç hüsran birine de çok iç karartıcı konuştu hiç öyle birşey yok!!! paragöz olmayabilir ama süper bi falcı değil...
evet gökçe gerçekten sabırlı saygılı birisi bende dayanamadım baktırdıminsanlığına diyecek sözüm yok ama ilk fal ile 2.fal baktırışımda tutarsızlık farkettim benim için çok önemli bir konu hakkında kafa karışıklığı oluştu; çünkü tam tersini söyledi. ümitköydeki şuleye gelince havalara girdi sanırsam canımıza can katıyor 2 yalan söylüyorlar alıyorlar parayı bizde stres atalım derken bu gibi falcılar yüzünden bütün strese giriyoruz::))) havanız kime şule hanımm..dedigin dogru alzancar bazi falcilar insani resmen azarliyor on dakkada bastan saviyor
evet gökçe gerçekten sabırlı saygılı birisi bende dayanamadım baktırdıminsanlığına diyecek sözüm yok ama ilk fal ile 2.fal baktırışımda tutarsızlık farkettim benim için çok önemli bir konu hakkında kafa karışıklığı oluştu; çünkü tam tersini söyledi. ümitköydeki şuleye gelince havalara girdi sanırsam canımıza can katıyor 2 yalan söylüyorlar alıyorlar parayı bizde stres atalım derken bu gibi falcılar yüzünden bütün strese giriyoruz::))) havanız kime şule hanımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?