İlahi yaaa akşam akşam güldürdün özellikle şu doğalgaz faturası kısmı :)))))))))) ya millet her duyduğunuza niye gidiyosunuz ki hem sürekli fal baktırınca çıkmıyor ki biraz mola vermek lazım :)
mustafa telefonla bakmıyor mu acabaa.numarası varsa alabılırmıyımm :)
bildiğim kadarıyla bakmıyor bi kere ankara dışındayken denemiştim olmaz demişti
ankara basligimiz durgunlasmis kizlar :) bu baslikta 7/24 nobetci uye yok anlasilan.
herneyse nisan 200 yapmis ona hayatta gidilmez artik cafelerde de adam gibi bakan yok eylul cafe mustafadan bahsedilmis ama ilk fali tutmadi ikincide de olumsuz konustu sohbet gibiydi zaten o havasinda olmali his meselesi sanirim... bizim topicten istanbul yigite baktiran var mi bir de onu sorayim.ovulmus baya bi ne diyorsunuz?
bakırköy yiğit ise ben gitmiştim. istanbul'da yaşadığım dönem. randevusuz gitmeyin onu diyebilirim cok sırası oluyor.
kısa bakıyor belki kişi başı 5-10 dakika.
isim biliyor. aklından geçirdiğin sayıyı biliyor. bunlar ilginç detaylar.
sevgilinizin ismini kesin bi söylüyor yani.
bayram sonu işe gireceksin demişti, girmiştim.
sevgilinle evleneceksin demişti, öyle devam ediyoruz evlilik yok hala.
eski sevgilin seni arayacak demişti, haber alacaksın demişti. baya bi haber aldım.
sanki düz şeyler ama %80 diyorum bilmiş.
hele iş olayı çok kilitti, haber bile yoktu, bayram sonu görüşmeye çağırdılar, ikinci gün işe başladım.
ki normalde falcılara aşk için gidilir, adam benim iş için gittiğimi direkt anlamıştı.
arkadaşım gıtmıs daha once :) pek beğenmemiş yanı ozmanlar soyledıklerı cıkmamıs.
Sen katinaya guzel bakiyorsun kizim, kafe falcilarindan iyisin vallahha
saol canımyeni başladım ama desteye 1 ay anca olmuştur :)
falalem de julide sezeri denedin mi canım dün fal baktırdım güzel yorumlamış bakalım nası olucak
Dun gece 2 kisi vardi, biri bendim sekerim digeri sen miydin
Ben begenmedim, bence mantik yurutmus. Hissiyattan cok, duruma genel mantikla bakmis, ne bana ozel, ne adamla ilgili ozel bir detay vardi, bana hayat tecrubesiyle yorum yapmis gibi geldi. Venusamber beni soke etmisti mesela, sok olmadim burda, bence vasatti.
hahah evet diğeri bendimtutarlı yorumları da var bakalım çıkarsa söylerim zaten
venusamber kimo nerde bakıyor canım
tellwe deki nadir iyi falcilardan
off hiç doğru düzgün falcı yok mu şu koca şehirde yahu :/ çok zor durumdayım bu ara bi fal iyi giderdi ama paramın boşa gitmesinden bıktım artık
saol canımyeni başladım ama desteye 1 ay anca olmuştur :)
falalem de julide sezeri denedin mi canım dün fal baktırdım güzel yorumlamış bakalım nası olucak
Mustafa fena degil bence, denenebilir.
Mustafa fena degil bence, denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?