cidan cigdem dedıgın nasıl bır bayan tarıf edebılrmısın?figen olmasın sakın:44::44::44:Merhaba kızlar, Bundan 3 ay önce yazmıştım benden bu kadar ,artık falcıya gitmeyeceğim diye , sonuçta öyle de oldu 1 yıl içinde o kadar çok falcıya gittim ki , sonunda söz verdim kendine , dedikleri tarihleri bekleyeceğim diye , öyle de yaptım . Gittiğim tüm falcıların dediklerini ya o an ya da hemen çıktıktan sonra yazdım .% 90 nı Mayıs ayını verdi ve bende Mayıs'ın bitmesine 1 hafta kala sizlerle bunları paylaşacağım . Lütfen ama Lütfen sizi sömürmelerine ve boş yere paralarınızı almalarına izin vermeyin .... Ve artık şu ankaradaki falcılara gitmeyi de bırakın. 1-Mustafa (Eylül Cafe )Mart'ın başında yeni iş ve ankara da olacak dedi ----olmadı . Nisan da sevdiğin adamdan haber alacaksın dedi.....olmadı Mayıs'ın başında çok sevineceğin bi olay olacak dedi .... Olmadı. 2-Meryem (taynat) Mayıs 18-19 beklediğin haber gelecek dedi .... Olmadı . Mayıs'ın ilk haftası karşılıklı oturup konuşacaksınız dedi ... Olmadı . İş olayın kesinlikle ankarada dedi .. Tam tersi oldu 3- çiğdem ( cidan ) Mayıs 2-12-22 iş ve aşk olayın çözülecek dedi .... Olmadı. 4-berrin ve Yasemin (turuncu Cafe) ikisinin de verdiği tarih ve olay olmadı 5- Yasemin (Dikmen ) söylediklerinin tam tersi oldu . Anı biliyor diye inanıyorsunuz ama gelecek bu kadar mı tersi çıkar 6-Tuba (rengarenk ) o kadar abartılı şeyler söylediki , mümkün değildi zaten . Mayıs'ın ilk haftası dedi .... Olmadı 7-berrin-Leyla ( karamel) çok eften püften şeyler söylediler .. Ikiside çok spesifik bi olay ile ilgili tam tersi şeyler söyledi ... Olmadı. 8-sevda(evim Cafe) Nisan'ın ilk günü önemli bir olayım vardı , onun dediğinin tam tersi oldu . Mayıs'ın 2. Haftası olacak dediği şey ... Olmadı. Karşı tarafın davranışı ile ilgili dediği şeyin tam tersi çıktı . 9-yıldız (allita ) en çokta o kurşun olayına kızıyorum, hayatta yaptırmadım , nasıl kabul edipte yaptırdım anlayamıyorum . Nisan başı demişti .. Olmadı . Mayıs'ın ilk haftası dedi .....Olmadı .bu ay karşılıklı konuşma ve telefon var dedi ... Olmadı. 10-nur (emirgan Cafe ) gelecekle ilgili dedikleri ( kişi hakkında ) imkansız ama 30 Mayıs tarihini verdiği için yine de yorum yapmıcam . Beklemek lazım ama bana sorarsanız , imkansız .haber vericem yine de 11-Neslihan (sude Cafe ) abartmadan söylüyorum tek kelime bilemedi. 12-Nuran (brothers , bahçeli ) çok süslü laflar söyledi . Mayıs başı dediği olay olmadı . Dediği şekilde de olmadı ayrıca. 13-sıla (3.göz) Mayıs'ın ilk haftası olacak dediği şey ....olmadı Buraya uzun uzun ve belirgin tarihleri bilerek verdim , çünkü tarih ve görüşmeler en belirgin şeylerdir bir falın doğru çıkıp çıkmadığının , yoksa karşımdakinin düşüncesini bildi benim psikolojimi anlattı falan filanlar hep safsatadır . Onu sizin beden dilinize bakan herkes söyler .... Şu akıl okuma olayı kesinlikle gerçek , bu fallardan sonra neyi farkettim biliyor musunuz , karşındaki böyle düşünüyor , dedikleri şey kesinlikle yalan. Farkettim ki aslında onlar sizin düşüncelerinizi okuyor ... Iyi bir işin olacak , o sana çok kızgın ama arayacak , telefon edecek vs vs ,. Çünkü siz öyle olmasını istiyorsunuz . Arkadaşım sınava girecekti , bi falcıya gitti ve kadın ona 87 alacağını söyledi . Arkadaşım da havalara uçtu . Biliyor falan dedi . Ben de sordum ' kaç Alman gerekiyor diye ' o da 87 dedi. O da farketti ki almak isteği notu karşısındaki telepati yoluyla söyledi. Kaç mı aldı ??? 63 Ben üşenmedem yazdım. Çünkü burayı okuyanlar daha fazla şu umut tüccarlarına para kaptırmasın . KARAR SiZİN...sevgiler
bi kaç gün önce dideme bende gittim ama fosssssssss....İşte bu diyebileceğim bişey bilemedi bende zaten dinlemedim bile artık baştan saçmalamaya başlamıştı çünkü...bence değmez belki benle frekansı tutmadı bilemem ama...
Neslihandan çok memnun kaldım çok samimi geçmiş ve su an'la ilgili birsey demedi gelecek olarak ta emirgandaki nur'un Tam tersi seyler söyledi bakalım hangisi çıkacak? Gidilir mi diye sorarsanız bence gidilir
randevu aldım tarot mu kahve mi diye sordular tarot dedim. sitede tarot 20 kahve 10 yazıyor
didem den memnun kaldın mı gizzz? açıkcası ben ikisi arasında kararsız kaldım hangisine gitsem diye ?:44:
Neslihanın adresini yazabilir misiniz kızlaaar
didem iyi değildi kızlar ben ondan daha iyi fal bakıyorum; beni anlatmaya çalıştı genel olarak tutturduklarıda vardı tutturamadıklarıda, geleckle ilgili anca ben sorunca söyledi, duygu isminde birini tanımadığım halde ondan zaraar görüceğimi söyledi çevremdeölebi insan yok mesela biraz atmasyon karışımı oldu açıkcası ben memnun kalmadım, dedikleri çıkarsa yazarım zaten 2 şey söyledi gelecek hakkında
birde su ya gitmiştim tarotu hiç bilemiyor yani ben tarot bakmasını bilmesem kartların ne anlama geldiğini bilmesem inannıcam gerçekten, tek kartla sorunun cevabı olmaz hep diyorum onlarında dili vardır, yanındaki kartlara göre konuşurlar çünki te bi kartın birden fazla anlamı var kartlarda; kahvesi çok da kötü değildi baya nokta atışları vardı verdiği tarihler falan çıkarsa yazarım
Bahceli'deki Su bence saka gibi, hicbir sey mi cikmaz..........fal isini bilmiyor, gitmeyin bence.
cheeryciğim arkadaşım baya memnun ondan, bayadır gidiyomuş o onun tavsiyesi üzerine gittim, bakalım ne olucak... ama benimde kanım çok ısınmadı ona karşı deli bi kadın
Deli ne ahahahahha cakalsin Gizzz
Tatlım neslihan hangi cafede ne kadara bakıyor yazarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?