al benden de o kadar!!!
ister ZİNA YAPARIM, İSTER İÇKİ İÇERİM... Allah sorgulayacak beni, bu falcı takımı da kim oluyor yaw?? kaldı ki bizler fal baktırıyoruz, bu bile günahlardan biri iken kalkmış bir de insanlar onun-bunun eleştirisini yapıyor..
Zehra abla, etik değerleriyle köşesinde kalsın.. ona mutluluklar diliyorum... bu yorumları okuduktan sonra da asla gitmem...
Az önce Zehra ablayı telefonla arayıp konuşmuşsunuz? Ona farklı konuşup buraya farklı mı yazıyorsunuz?
Catikciğim, Zehra abla sana dooğruyu söyledi diye mi kötü oldu. Len bana mesaj yağıyor Zehra abla süpper diye. Hadi canım hadi sen pınar a git, senin duymak istediklerini söyler.
Ha bu arada foruma duyurulur; Zehra Abla, ZİNA YAPANA, hırsıza, dolandırıcıya, uğursuza, büyücülere, kumarbazlara, ALKOL ALANLARA, kafire falan fal bakmaz.
Catikcan anlatsana cumartesi sabahın 8 inden 10 una kadar ağlayıp Zehra Ablayı aradığını, abla nolur kurtar dediğini falan.
Ah Catik Ahhh, Hazal ile benim kahvemi içtin be 40 yıl hatırı vardır derler, sen de zerre kadar değeri yokmuş. Psikolojinin iyi olmadığı kesin. Sana dedik alkol almak falcı falcı gezmek yerine aklını başına alsaydın, kurtulurdu her şey... Sen kendin istedin böyle olmasını canım. Şimdi insanlara iftira atma!!!
catık sacmalama bız senı bılıyoruz tanıyoruz hem allah askına hangımız pürü pak?gitme yaaa.....adminlere söyledim, beni çıkarın diye:)) ben nasıl iptal edeceğinmi bilmiorum..
yardım eder misiniz??
adminnnnnnnnnnnnnnnnnn
adminlere söyledim, beni çıkarın diye:)) ben nasıl iptal edeceğinmi bilmiorum..
yardım eder misiniz??
adminnnnnnnnnnnnnnnnnn
al benden de o kadar!!!
ister ZİNA YAPARIM, İSTER İÇKİ İÇERİM... Allah sorgulayacak beni, bu falcı takımı da kim oluyor yaw?? kaldı ki bizler fal baktırıyoruz, bu bile günahlardan biri iken kalkmış bir de insanlar onun-bunun eleştirisini yapıyor..
Zehra abla, etik değerleriyle köşesinde kalsın.. ona mutluluklar diliyorum... bu yorumları okuduktan sonra da asla gitmem...
Ben memnun kalmadim evet on DKK falan baktı iki nokta atışı yaptı ve istediğim şeyleri söyledi ama daha tarihe üç ay var söylendiği gibi bi saat değil on dkkcemriis cnm herkes 1 saat bakıyo dio peki gelecekle ilgili söyledigi seyler cıktımı cok merak ediyorum kararsız kaldım yoksa bugun gidicektim
Minimum 1 saat bakiyor canim.
Sikintin fazlaysa 1,5 saate uzayabilir fal suren.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben memnun kalmadim evet on DKK falan baktı iki nokta atışı yaptı ve istediğim şeyleri söyledi ama daha tarihe üç ay var söylendiği gibi bi saat değil on dkk
süre hiç önemli değil sorulduğunda için söyledim gerçekten çok kısa baktı ben tanımam etmem haa önerirsiniz diye sorarsanız evet deneyebilirsiniz dediğim gibi iki nokta atışı vardı tarih çıkarsa süper çok hayran bıraktı diyemem ama iyiydibi de süre muhabbetine çok takılmış..
benim ona giden arkadaşım burda üye bile değil, reklamını da yapamaz doğal olarak ama ona da 1 saat kadar bakmış.. bunu da ek bilgi olarak veriyim.. hani reklam yapanı kayırmıyor yani, burdan çıkan sonuç bu..
süre hiç önemli değil sorulduğunda için söyledim gerçekten çok kısa baktı ben tanımam etmem haa önerirsiniz diye sorarsanız evet deneyebilirsiniz dediğim gibi iki nokta atışı vardı tarih çıkarsa süper çok hayran bıraktı diyemem ama iyiydi
Bakalim tutacakmi çok istediğim şey ve cok iddia li konustuayy yok canım, sana ima etmemiştim ben onu.. :)) ben de katılıyorum sana, süre önemli değil, önemli olan o konuda söyledikleri ve tabii ki de çıkması..
5 dakika baksın, ama tuttursun yani..
Bakalim tutacakmi çok istediğim şey ve cok iddia li konustu
inşallah canım.. kim bakıyorsa baksın, güzel şeyleri hepiniz için tuttururlar umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?