canım merhaba,giizzz Gizoş senin neslihan abla nerede ne kadara bakıyordu ? Akşam gitsem direkt alır mı yoksa randevulu mu ? Bir de olumsuzu söylüyor mu pembe olmasın bana :) Bu arada dün yine ezele gittim 3 saat bekledim 10 dk baktı sonuç fos
canım merhaba,
yeni gördüm msjını Neslihan abla randevulu bakıyor özelden yazarım, 25 tl ye kendi ofisinde baıyor, herşeyi söylüyor merak etme
anlat bakalım:)bekliyorum, benim de sana diyeceklerim vardı zaten
Giiz neslihan ablanın adresi ve numarasını verir misincanım merhaba,
yeni gördüm msjını Neslihan abla randevulu bakıyor özelden yazarım, 25 tl ye kendi ofisinde baıyor, herşeyi söylüyor merak etme
neslihan iyi micanım merhaba,
canm ben seven taraftanım beğenmeyen de var :) özelden yazdımneslihan iyi mirica etsem banada verirmisini numarasını fiyatıda çok makul :)
Merhaba.
Kızılay'daki burada ismi geçen neredeyse herkese gittim. Geçmişi ve anı bilenler hakkındaki yorumları yazıyorum. Diğerleri hiçbir şey bilmediği için buraya almadım bile...
Karamel-Leyla: Bazen aşırı iyi ve inanılmaz şeyler biliyor. Bazen hiçbir şeyi tutturamıyor. Tarihleri çıkmadı.
Cidan-Figen: Geçmiş ve anda iyi. Verdiği bir tarih çıktı. O da çok kötü bir şeydi. Hayatımın sorgulama konusunda dönüm noktası oldu diyebilirim. Diğer tarihleri boş.
Pandora-Sıla: İlk falı detaylıydı, ikinci kere gittiğimde yüzeysel geçti. Verdiği tarihler çok uzun vadeli (1 yıl kadar). Bekleyeceğim.
Asyam-Sıla: Daha önce Çatı'daydı. 3 yıl önce tanışacağım birini tarif etmişti. Aynen öyle biriyle tanıştım. Aradım buldum Asu'yu ama bu sefer gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi ve fal genel olarak iyi değildi.
Evim-Özlem: Geçen sene gittim. Tanışacağım kişiyi (Asu ile aynı kişi) tarif etti. Ama bu sefer gittiğimde o kişi için çok olumsuz konuştu. Yeni biri olacak vs. dedi. Bilemiyorum.
Turuncu-Sinem: Geçen sene gittim. Yorumları fena değildi. Tekrar gidebilirim.
Turuncu-Mehmetcan: İlk kez gittiğimde verdiği iki tarih çıktı. İkinci gittiğimde söylediği tarihlerden biri patladı, diğeri bu pazar. Çıkarsa yazarım.
Tarot-Eylül: İlk gittiğimde tarih vermemişti doğru düzgün ama anlattıkları tutarlı diye yakın zamanda tekrar gittim. Bu sefer tarih verdi. Bekleyeceğim.
Asmalı Konak-Sema: Beni an konusunda gerçekten şaşırttı. Mesela ev taşıyoruz, tek bilen o oldu. Ayrıntılarda da öyle. Ama gelecek için net tarih vermedi.
Falım-Yasemin: İki kere gittim, anlık yorumları iyi. Tarihler karışık.
Rengarenk-Derya: Yeni gittim. Kişi tahlilleri ve yorumlar iyi gibi. Tarihler çıkarsa yazarım.
Küre-ismini bilmediğim bir kadın: Geçmiş ve anı bildi ama bana nedense yeterli gelmedi. Kart yorumları çok zayıf.
Kırmızı-Dilek: Biraz karışık. Bazı şeyleri çok net bildi, bazıları çok alakasız. Tarihler karışık.
Çatı-Satı: İki yıl önce gittim. Tarihleri çıkmadı ama vereceğim kararlarla ilgili bazı söyledikleri tuttu. Geçenlerde tesadüfen gittim, ismini unuttuğum için. Olaylar değil ama yine kararlarımla ilgili söyledikleri çıktı. Tekrar gidebilirim.
Astro(Eski Taynat'taki)-Meryem: Yeni gittim. Çok olumsuz konuştu. Moralim bozuldu açıkçası ama bilemiyorum. Çıkarsa yazarım.
Sonuç olarak tamamen memnun kaldığım biri yok. Tavsiyeleriniz varsa deneyebiliriz...
Ücreti ne kadar?Arkadaşlar esine çingene fali baktirin ikili ilişkide çok başarılı
Evet o. Anı ve karakter analizini iyi yapar.Arkadaşlar Tarottaki Eylül esmer bir bayan mı? Burdan görüp gittim. Doyurucu bir fal değildi,çok beğenmedim ama karakterleri ve ani fena anlatmadı. Bir tarih verdi bekliyorum. Eylüle baktirip fallari çikan var mi?
Evet esmer biri.bana gelecek ile ilgili dedikleri çıkmadıArkadaşlar Tarottaki Eylül esmer bir bayan mı? Burdan görüp gittim. Doyurucu bir fal değildi,çok beğenmedim ama karakterleri ve ani fena anlatmadı. Bir tarih verdi bekliyorum. Eylüle baktirip fallari çikan var mi?
Aynen bende Ahsen i severdim yerine deniz gelmiş ama deniz de güzel denedim pozitif olumlu ve tarz olarak sanki Ahsen le aynıMerhaba,
Falım kafe'de çalışan Ahsen isimli bir falcı vardı. Gören duyan var mı?Ahsen, sarışın uzun boylu genç bir hanımdı. Ordan ayrılmış. Kendisinden çok memnun kalmıştık.
Lütfen eğer bilen varsa lütfen söylesin. Kızılayda zaten adam gibi tek bir falcı vardı o da kayıp.
Deniz ne kadara bakiyorAynen bende Ahsen i severdim yerine deniz gelmiş ama deniz de güzel denedim pozitif olumlu ve tarz olarak sanki Ahsen le aynı
Kahve 20 tl kahve Tarot 50 tl ye baktı ama bayaa bi detaylı ve uzun bakyrDeniz ne
Deniz ne kadara bakiyor
Ücreti ne kadar?
Taksimdekiler nasil biraz bilgi verir misiniz bir de taksimin yaminda bir yer gordum gideniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?