Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helin hanım 30 a bakıyo ama 30 un hakkını veriyo . çokta şeker bir bayan ya hiç öyle sana kurşun dökiyim filan demiyo. Valaha psikiyatrı doktoru gibi sanki çok rahatlatıyo insanı
Kızlar masal cafe de falcı helini çok övenler var acaba doğruluğu varmı bilen varsa yazabilir mi?
Bu sitede sadece 1 kişi övdü.![]()
Kimse gitmeyi düşünmedi. Karar sizin. Ben hiç önermiyorum o kafede bakılan falları.
Çok yazık 30tlye.![]()
![]()
![]()
Ben şahsen sadece 1 kişinin önerdiği birine o kadar para vermem. Benim geleceği daha önce bilen falcılarım 25' e bakıyor. Ama çok kişi tarafından tavsiye edilen biri olursa giderim. Bence özetlersek 10tlye figen, jale; 20tl ye eylül; 30tl'ye gül abla (bana 25'e bakıyor) çoğunlukla beğenilen falcılar. Yeni isimler bekliyoruz. Ama zaten yeni falcılar ucuza bakıyor. Sonuçta iyi oldukları duyulduktan sonra fiyatları artıyor. Biri 30'a bakıyorsa ve hiç duymadıysam çok güvenemiyorum.![]()
Kararsız kalmana gerek yok. Madem arkadaşın gitmek istiyor önce o gitsin. Önerirse sen de gidersin. Burda bir sürü isim geçti onlardan birini seç o zaman.
helinle ilgili başka bilgisi olan yok muuu beren91 adlı arkadaş nerdeee??
Sen de beren91 gibi Helin diye bin kez buraya yazdığına göre kimse inanmaz artık. Var bunda bir iş.![]()
![]()
evet kızlaaarrr bütün yazılan sayfaları tektek okudum yıllarca falcılara verdğim paralarda şimdi kesin malikanelerde oturuyo olurdum ama şimdi onlar oturuyo olabilirbahçeli kızlay tunalıda gtmedğim falcı kalmadı sanırım. falbaktırmaya başlaynca bırakamıyosunuz hastalık gibi bişey bağımlılık yapıyo canın yemek değilde fal çekiyo
falcıların dedikeri göre kesinlikle hareket etmemek gerekiyo gerçekten çok sakıncalı bunu çok yaşadım çünkü
bahçelideki gül ablaya aylarca gittim her defasında gelicek bekle ve ben aylarca salak gibi eski erkek arkaşımı bekledim ağzınzdan öyle güzel laf alıyoki...ama çoğu kişi çok memnun kalıyo hakkını yemiyim ama bana bilemedi
eylülolyanna herşey güzel oluyo ona göre artık hiç sıkıntı çekmiyosun ordan öyle bi mutlulukla kalkıyosunki:)
fikriyemıhrıye kardeşlere sakın para vermeyn kızlar yazıktır günahtır:)
asya,sevda,emine,medyum melek,laklak cafe ışıl,birsen,demet,yasemin ve adını sayamıyacağım niceleri....:)
ama pınar var kızılayda bürosunda bakıyo o kadın apayrı bişeydi kızlar isim soyad falan ne ki onları zaten söylüyo 1 saat sonra sana şöyle bi msj gelicek 3 saat sonrada görüşüceksnz,2gün sonra akşam şöyle olucak,şu şu isimli derslerinden kalıcaksın bunlardan geçiceksin gibi şeyler söylüyo bu en basitinden aklıma gelenler ama yer bulmak çok zorben 1senedir baktrmıyorum en son ucuz diye fal cafede rukiyeye baktrmştım
eski erkek arkadaşmn adını soyadını neden ayrıldğmızı bilmişti kuzenm vefat etmişti onu bilmişti yani fena değildi pınardan sonra bunlar bana basit geliyo ama iiydi yinede biri giderde beğenmezse üzülürüm ama ben giderim ynede
figenide merak etmedi,m değilllll:)
farah Pınar dediğinin tam adresini verir misin? Ne kadara bakıyor?
Hala senin de eski erkek arkadaşın aramadı di mi?
Ben 1,5 yıldır duyuyorum bu lafı.O yüzden artık inanmıyorum asla.
![]()