Ankara'daki Falcılar

sen neler duymustun canm hakkında..hayır bana da soyleyın kı ben de fıkrımı değiştryim tekrar gıtmek gelsın ıcımden=((

ipek_bal sen nereden aldın Pınar ile ilgili yorumları? Nedir bu kadar şaşırtıcı olan ben de merak ettim. Bir de kaç kişinin yorumu var onunla ilgili?

yaaaa bnm gitmem lazımmm en kısa zmndaa:(:(:(
yarın aricam çarş veya perş hangi gün uygunsa, ısrar edicem artık :(

randevu almak işkence gibi kadından...
en az 3 4 kere ertelenio ben bugn 3. kere aradım mesela.
belki de bu kadar nazlı oldugu için giden az, bilemicem ama sitede giden bir kaç kişinin yorumları da vardı ztn...
gidip gitmemek kendi kararımız ztn ama ben artık öle azıcık para verip 3 dk fal dinlemek istemiorum malesef:(

Uzun ya da kısa hiç farketmiyor benim için. Duymak istediklerimi duyduktan sonra başka dedikleriyle ilgilenmiyorum bile.
Bu yüzden o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Eylül de Yıldız da epeyce uzun bakıyor mesela. Dedikleri de çıkıyor üstelik. Ama uzun bakmalarına rağmen benim aklımı verdiğim sadece 2 konu olduğu için diğerleri tırt. Çok uzak gelecek hakkında yorumlar hiç cezbetmiyor beni. Sen de gidince duymak istediğin şeye odaklanacaksın sadece. Gör bak. ;)) Tabi randevu alabilirsen. :s

Uzun ya da kısa hiç farketmiyor benim için. Duymak istediklerimi duyduktan sonra başka dedikleriyle ilgilenmiyorum bile.
Bu yüzden o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Eylül de Yıldız da epeyce uzun bakıyor mesela. Dedikleri de çıkıyor üstelik. Ama uzun bakmalarına rağmen benim aklımı verdiğim sadece 2 konu olduğu için diğerleri tırt. Çok uzak gelecek hakkında yorumlar hiç cezbetmiyor beni. Sen de gidince duymak istediğin şeye odaklanacaksın sadece. Gör bak. ;)) Tabi randevu alabilirsen. :s

şu ana kadar hepsinin dedii çıktı evet. ama sabırsızım ben, verdigim paraya degecek die düşünüorum... enn kısa zmnda da randevu alıcam inş...

arkadaslar merhaba ankara cafedeki hanim inanilmaz iyi bakio cidden 2-3 sene sonra olan seyleri bile bilmisti, ilk mesajlarda zafer carsisinin oralara gitti demissiniz hala o zafer carsisinin oralarda mi bileniniz var mi bi de o cafenin numarasini verebilir misiniz bana

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba ankara cafedeki hanim inanilmaz iyi bakio cidden 2-3 sene sonra olan seyleri bile bilmisti, ilk mesajlarda zafer carsisinin oralara gitti demissiniz hala o zafer carsisinin oralarda mi bileniniz var mi bi de o cafenin numarasini verebilir misiniz bana

Ankara Cafe'de bizim bahsettiğimiz kişi Eylül. Sen de mi ondan bahsediyorsun yoksa başka biri mi? Zafer Çarşısı'nın oralara giden Eylül olamaz herhalde... :26:

Ankara Cafe'de bizim bahsettiğimiz kişi Eylül. Sen de mi ondan bahsediyorsun yoksa başka biri mi? Zafer Çarşısı'nın oralara giden Eylül olamaz herhalde... :26:

yok hayir mihriye hanim olmali. gerci ne adini biliyorum ne de tipi tam aklimda, ama ben 2 sene once gitmistim ankara cafeye, eylul yeni mi geldi ki ankara cafeye?

Mihriye'yi kimse tavsiye etmiyor burda. Bana dediği ufak bir şey dışında hiçbir şey olmadı. Çok güzel bir yaz dönemi geçirecektim sözde ama berbattı her şey. Kimseye tavsiye etmiyorum ben onu. Sana dediklerinin çıkmasına çok şaşırdım.

Eylül uzun süredir Ankara Cafe'deymiş. Mihriye Fikriye yazarsan google a telefon numaralarına ulaşabilirsin. Eskiden iyi bakıyordu belki de bu Mihriye. Ya da benimle elektiriği hiç tutmadı.

valla dedigim gibi tipini de hatirlamiyorum ki:S belki de eyluldu bana bakan. ben de cok sasirdim ve benim kizilayda nerdeyse gitmedigim cafe kalmamistir fal icin. ha bu arada cidan cafe var sakaryanin girisinde, orasi mesela cok kotu hicbi sey cikmiyor resmen yagliyor parlatiyor mutlu hissettiriyor oyle gonderiyor. ama hicbiri cikmadi.

Cidan'da Figen iyidir. Dedikleri çıkar. Sen kötü birine denk geldin demek ki. Ordaki falcılar hep değişiyor zaten. Eylül çok esmer bir kız. Mihriye baya kilolu küt saçlı bir kadın.

Back
X