Ankara'daki Falcılar

destina bu bilgiye ulaştığına göre berrin'in yerini biliyorsun ya da haberleşiyorsun. tüm umudum sen de. inşallah bir an önce haber alırız:(

mrb arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce pınara gittim ben kendimde dahil pınarı biraz abartmışız tamam iyiydi ama 50 milyon verecek kadar çokta abartılacak bi özelliğini göremedim 20-25milyona fal bakanlardan bi farkı yoktu .aslında burada kimseyi etkilememek için yorum yazmak istemedim ama bu seferde çok fazla pınar sorulunca yazma gereği hissettim. :63: :63: :63:

ii aksamlar kızlar bugün arkadasım Figen ablaya fal baktırmak istedi birlikte gittik çok sırası vardı en az 2 saat beklememiz gerekiyordu o sırada garson da Esin hanıma da baktırabilirsiniz o da güzel bakıyor dedi sonra 2 tane kız esin hanıma baktırmıstı nasıl baktı diye sorduk kızlar da mükemmel dedi arkadasım da Esin hanıma baktırdı ben de yanında gittin söylediklerini yazıyordum kadının amacı belli agızdan laf alarak fal bakıyor annen baban sag mı diyor kız da evet sag diyor Allah uzun ömür versin o zaman falan diyor erkek ark.anlatıyordu ben de dedim ki tipi falan var mı?o da sen araya girme enerji akısını dengesizlestiriyorsun dedi :))zaten fal baktırmadan önce burcunu soruyor ona göre zaten seni anlatıyor burcları ii ezberlemiş :1:yaa biz memnun kalmadık iiki de baktırmamısım ben parama yazık olucaktı...

mrb arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce pınara gittim ben kendimde dahil pınarı biraz abartmışız tamam iyiydi ama 50 milyon verecek kadar çokta abartılacak bi özelliğini göremedim 20-25milyona fal bakanlardan bi farkı yoktu .aslında burada kimseyi etkilememek için yorum yazmak istemedim ama bu seferde çok fazla pınar sorulunca yazma gereği hissettim. :63: :63: :63:

Keşke başından yazsaymışsın. Ben de daha ilk günden harikaydı diye bir falcıyı övmenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çok abartılı bulmuştum zaten yapılan yorumları. Şimdiyi hepsi biliyor neredeyse zaten. Hayatta verilmez bence o kadar para bir falcıya. En fazla 30 olur ki o bile gereksiz.

Pınar'dan fayda yok. 2 haftadır randevu verilmezmi insana. İyice sinirlendim. BEn de Eylüle gideyim en iyisi :19:

Dün akşam Şilan kafede Arif isminde bi beye baktırdım. Kahve, iskambil, tarot karışık bakıyor. Uzun uzun sohbet havasında konuşuyor. Benim hoşuma gitti. Annemin dizindeki sağlık problemine varıncaya kadar söyledi. Ev alma düşüncem vardı(1+1). Onu bile bu kadar detaylı söyledi. Ücreti de 20 Tl ydi. Pınara gitmem artık. :27:

Ayy ne sık uğrardım bu sayfaya. Kendimi tebrik ediyorum hala fal baktırmaya niyetim olmadığı için. :92:
2011e falsız bir giriş yapıp uzunca bir süre öyle devam ettireceğim. Ama Mart'ta yine gidebilirim bu yüzden yazılan isimleri not ediyorum bir kenara. İnşallah gitmem ama belli de olmaz. :24:

google ankaradaki falcılar yazınca bura çıktı kızlar yardım edin sırf bu yüzden buraya üye oldum:(
ankaradayım fal baktırmak istyrm ben dolu falcı denedim ama yazışmalarınızı okudum eylül pınar bide helin den çok bahsetmişsiniz sizce hangisine gidiyim yaa moralim çok bozuk yaaa:50:

selam kızlar,

ben aslında siteye uzun zamandır üyeyim ama daha cok okumakla yetiniyodum :D bu aralar falım geldi yine fal baktırmak istiyorum. dün geceden beri baslıkta yazanları okumaya calısıyorum o kadar yorum yazılmıs ki. en son pınara gitmeye karar verdm. acaba telefon numarasını bilen arkadaslar bana özelden atabilirler mi?? benim özel mesaj hakkım yok o yüzden atamıyorum.

bugün içimden eylüle gitmek geldi.1 saatlik öğle molamdan uçarak gittim.cafeye gittiğimde çok az kişi vardı yani sadece sahibinin arkadaşları sanıyorum müşteri bir bendim.fal dedim adama 12.30da gitmiştim 1de randevu var dedi ondan sonra 1 kişi daha var dedi sonra alırım sizi dedi.tamam dedim o sırada eylül hanımda ordaymış tavla oynuyorlarmış.saat 1 de benim kahvem bitti.randevusu olan kadında gecikti.eylül hanım boş bekliyordu insan o zamana kadar seni alayım der sinir oldum.kadın 1.30 da geldi.ardından 2 kişi daha geldi randevuluymuş bunlarda.kahve parasını vermeden çıktım.çok laubali bir yer ben.randevusuzsan asla ilgilenmiyorlar.

bugün içimden eylüle gitmek geldi.1 saatlik öğle molamdan uçarak gittim.cafeye gittiğimde çok az kişi vardı yani sadece sahibinin arkadaşları sanıyorum müşteri bir bendim.fal dedim adama 12.30da gitmiştim 1de randevu var dedi ondan sonra 1 kişi daha var dedi sonra alırım sizi dedi.tamam dedim o sırada eylül hanımda ordaymış tavla oynuyorlarmış.saat 1 de benim kahvem bitti.randevusu olan kadında gecikti.eylül hanım boş bekliyordu insan o zamana kadar seni alayım der sinir oldum.kadın 1.30 da geldi.ardından 2 kişi daha geldi randevuluymuş bunlarda.kahve parasını vermeden çıktım.çok laubali bir yer ben.randevusuzsan asla ilgilenmiyorlar.

Ben 2 gidişimde de randevusuzdum ve gayet ilgilenmişlerdi. :27::27:

Back
X