Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
google ankaradaki falcılar yazınca bura çıktı kızlar yardım edin sırf bu yüzden buraya üye oldum
ankaradayım fal baktırmak istyrm ben dolu falcı denedim ama yazışmalarınızı okudum eylül pınar bide helin den çok bahsetmişsiniz sizce hangisine gidiyim yaa moralim çok bozuk yaaa![]()
neden moralin bozuk ki
google ankaradaki falcılar yazınca bura çıktı kızlar yardım edin sırf bu yüzden buraya üye oldum
ankaradayım fal baktırmak istyrm ben dolu falcı denedim ama yazışmalarınızı okudum eylül pınar bide helin den çok bahsetmişsiniz sizce hangisine gidiyim yaa moralim çok bozuk yaaa![]()
karamel cafe var karanfilde, oraya gittim 5 liraya baktirdim, kadin bi cocugu tasvir etti hayatimdaki ve bunla iliski yasicaksin cok ii falan dedi ama ayni gun cok feci kavga ettik o cocukla ve konusmyruz simdipinar ve figen dedikleriniz hangi cafelerde calisio??
bak şimdi ne kadar doğru bilemem hatta doğruluğu cok net tartışılır ve kimseyi de burada işaretlemek istemem bu şöyle bu öyle kötücül diye; ama zamanında edindiğim ve o sırada aklıma yatan bir bilgiyi de paylaşmak isterim;
"herkese fal baktırmayın, kimisi kıskanır, iyi olacak dediği anında kötü çıkar; kimisi o anda üzerindeki ağır ve kötü enerjiyi, senin o an en cok odaklandığın şeye aktarıverir o konuyu anlatırken aranızda bağ oluşturduğunuz için, farkına bile varmazsınız, sonra neden işler tam tersi oldu dersiniz."
Biz de o yüzden fal konusunda enerji uyumu rahatlatma gibi bir hissiyattan bahsediyoruz. kime baktırılır; hangi falcı kötü etkilemeden ayna gibi yansıtabilir onu tartışmak lazım aslında fakat denemeden de bilemiyoruz işte.
Sen en iyisi o çocuğu seviyorsan gönlünü al; aranızı düzeltmeye çalış...![]()
hnfkbr cnm cok tesekkür ederim numara için. özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum. bakalım bi gidiyim ben de nasıl oldugunu pınarın burda paylasıcam :)
valaha sen bilirsin ama dejavu cafedeki gül de iyi bakıyo 30 milyona bakıyo biraz kısa ama dedikleri çıkıyoo tabi sıra bekliyosun ama beklemeyi sevmiyosan bilemem .boşver canım yaaaşu eylül le heline gidiyim bakalım nolcak anlatırım ne oldu ne bitti
![]()
helin nasıl? kaça bakıyor?