Ankara'daki Falcılar

fortuneteller kaan'ı ilk buraya ben yazdım hatta bana söyledikleri de o hafta içerisinde oldu ama kaanı orda kimse kaile bile almıyordu bu bir gercek numarasını veriyordu sanki çok yogunmus gibi gelmeden önce arayın diyordu bizim amacımız kimseyi burda meshur etmek degil iyiyse iyi kötüyse kötü bu kadar laftan sonra gidecegimiz varsa da gitmeyiz zaten...

berrin ayrıldı çalıştığı yerden artık fal işi ile uğraşmıyo onu bulamazsınız artıkın

Bu arada sizin kafede çalışan Duygu diye bir kız vardı, hala var mı bilemiyorum; Kaan beni ona yönlendirmişti. :27::27:
Sözde yılbaşında İstanbul'da olacaktım. :27::27: Ayrıca Kasım'da sevgilim olacaktı.
Hadi geleceği geçtim onu neredeyse hiçbiri bilemiyor da bari kişiliğimle ilgili doğru bir kaç şey tuttursaydı. Fiyaskoo... :27::27: Kimse gitmemeli.

Son düzenleme:
tryamour sen eylule daha once gitmıstın,sana bır sey danısmak ıstıyorum yarın ıcın gotmek ıstıyorum ama gelecekle ılgılı hıc mı basarılı değil.hanı bazsı tuttrur ama tarıhlerı tutmaz ama deıdklerı olur.oyle mı yoksa sadece su anı cok ıyı bılıyor hanı sobet tadında am gelecek de tık yok mu ?

tryamour sen eylule daha once gitmıstın,sana bır sey danısmak ıstıyorum yarın ıcın gotmek ıstıyorum ama gelecekle ılgılı hıc mı basarılı değil.hanı bazsı tuttrur ama tarıhlerı tutmaz ama deıdklerı olur.oyle mı yoksa sadece su anı cok ıyı bılıyor hanı sobet tadında am gelecek de tık yok mu ?

Daha önce yazmıştım ama senin bir daha yazayım. Ben ona ilk kez Haziran ayında gittim. Bana dedi ki 'Bir erkek sana yapışacak sülük gibi ama sen bunu istemeyeceksin. Yeni bir sevgilin olmayacak. Eski sevdiğinle görüşeceksin. Ailenle yaz tatiline gideceksin.' O zaman finallerim yeni bitmişti, o konuda da 'biraz endişelerin var ama alttan dersin olmayacak' demişti. Bunların dışında uzak gelecekle alakalı şeyler de söyledi. Karakter analizi, şimdiyi ve geçmişi bilme zaten süperdi. Çok şaşırtmıştı beni.

Geleceğe dönecek olursak yukarıda yazdıklarımdan eski sevgili meselesi hariç hepsi gerçekleşti. Özellikle şu erkek meselesi ve sülük gibi yapışma olayı Eylül'e gittiğim günün akşamına gerçekleşmiş bir olay. Ki asla beklemediğim bir şeydi. Aynı şekilde derslerimin hepsini geçmiş olmam da inanılmazdı. Ortalamadan geçmişim. Ailemle yaz tatiline de gittim. Ve dediği gibi hayatıma malesef kimse girmedi. Yeni bir sevgilim olmadı.

2. gidişimde ise dediği bir olay ona gittikten 1 gün sonra gerçekleşti. Tarot kartı açınca çıkmıştı. O da şu: 'eski sevgilini rüyanda göreceksin ve onun ismini anarak uyanacaksın.' demişti. Yani kabus gibi. Bu beni çok şaşırttı çünkü ben o kişiyi neredeyse hiç rüyamda görmem ve o an tabi ki inanmadım, zaten falcılara karşı inancım artık hiç yoktu (hala da yok). Neyse işte ben o insanı rüyamda gördüm bir gece sonra ve ağlayarak uyandım hayatımda ilk kez bir rüyadan ağlayarak uyandım. Sabah kendime gelemedim. Birkaç saat sonra aa Eylül demişti dedim kendi kendime. Çok etkiledi bu beni. Diğer söylediği öenmli şey için Ocak ayını verdi. Ama gerçek olması imkansız. Tarih konusunda ilk falımda hiçbir şey dememişti ama bu kez bazı şeyler söyledi. Olursa yazarım artık onları da.

Kararı kendin ver. Diğer falcılara oranla daha iyi buluyorum ben Eylül ve Figen i. Ama Figen in ilk 2 falında sonra dedikleri çıkmadı. Annemin bel ağrılarının kötüleşeceğini bilmesi dışında...

Daha önce yazmıştım ama senin bir daha yazayım. Ben ona ilk kez Haziran ayında gittim. Bana dedi ki 'Bir erkek sana yapışacak sülük gibi ama sen bunu istemeyeceksin. Yeni bir sevgilin olmayacak. Eski sevdiğinle görüşeceksin. Ailenle yaz tatiline gideceksin.' O zaman finallerim yeni bitmişti, o konuda da 'biraz endişelerin var ama alttan dersin olmayacak' demişti. Bunların dışında uzak gelecekle alakalı şeyler de söyledi. Karakter analizi, şimdiyi ve geçmişi bilme zaten süperdi. Çok şaşırtmıştı beni.

Geleceğe dönecek olursak yukarıda yazdıklarımdan eski sevgili meselesi hariç hepsi gerçekleşti. Özellikle şu erkek meselesi ve sülük gibi yapışma olayı Eylül'e gittiğim günün akşamına gerçekleşmiş bir olay. Ki asla beklemediğim bir şeydi. Aynı şekilde derslerimin hepsini geçmiş olmam da inanılmazdı. Ortalamadan geçmişim. Ailemle yaz tatiline de gittim. Ve dediği gibi hayatıma malesef kimse girmedi. Yeni bir sevgilim olm

2. gidişimde ise dediği bir olay ona gittikten 1 gün sonra gerçekleşti. Tarot kartı açınca çıkmıştı. O da şu: 'eski sevgilini rüyanda göreceksin ve onun ismini anarak uyanacaksın.' demişti. Yani kabus gibi. Bu beni çok şaşırttı çünkü ben o kişiyi neredeyse hiç rüyamda görmem ve o an tabi ki inanmadım, zaten falcılara karşı inancım artık hiç yoktu (hala da yok). Neyse işte ben o insanı rüyamda gördüm bir gece sonra ve ağlayarak uyandım hayatımda ilk kez bir rüyadan ağlayarak uyandım. Sabah kendime gelemedim. Birkaç saat sonra aa Eylül demişti dedim kendi kendime. Çok etkiledi bu beni. Diğer söylediği öenmli şey için Ocak ayını verdi. Ama gerçek olması imkansız. Tarih konusunda ilk falımda hiçbir şey dememişti ama bu kez bazı şeyler söyledi. Olursa yazarım artık onları da.

Kararı kendin ver. Diğer falcılara oranla daha iyi buluyorum ben Eylül ve Figen i. Ama Figen in ilk 2 falında sonra dedikleri çıkmadı. Annemin bel ağrılarının kötüleşeceğini bilmesi dışında...
tryamor eylül sana net tarihler vermişmiydi gercekleşen konularda_? bana çok net tarihler verdi ama vakti gectiği halde aksiyon yok:18:

2. gidişimde verdi ama ilk gittiğimde vermemişti. Ocak ve Şubat ayı önemli benim için ona göre. Eğer olursa dedikleri yazarım. Belki Eylül de Figen gibidir. Tarihleri tutmaz ama dedikleri illa ki olur... Zaman gösterecek, şu anda bir şey yok. :/

arkadaşlar ankara kızılay da kaan diye falcı bi çocuk var mükembel fal bakıyo resmen herşeyimi bildi pozitif enerji veriyo kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tarot falında inanılmaz kızılayda konur 2 sokakta numarada EHL-İ KEYF cafede tavsiye ederim.

Bu kisi kaanin ta kendisidir ! Mesajlarina itibar etmeyiniz !

kaan neyi bilmiş onu da söyleseydi keşke:) ayrıca buradan çok kişi gitti kaan a... birşey bilseydi başkaları da paylaşırdı herhalde:)pozitif enerjileri ne işe yarıyormuş mesela:)

valla 5 dakikalık fala benden 40 tl aldılar, merak eden gitsin kaana :) hayatımın dersi oldu bana
kaan ya da başkası olsun,fal baktırmadan önce kaç lira vereceğinizi sorarsanız bunu yapamazlar.bir arkadaş da nurana 300 tl vermiş.hayret ettim üzüldüm.bunların para peşinde olduğu zaten belli.kesinlikle parayı konuşup baktırın lütfen...

haklısın canım, normali de sormak zaten ama kapıdaki adam fal 5 tl, tarot 15 demişti sonra kaan 40 tl dedi, karışıktı parası o gün tartışma falan vardı kendi aralarında, yanımda o kadar param yok diyip çıkabilirdim ama o an basiretim bağlandı derler ya öyle oldu, ben fal faslını kapattım zaten sadece sizleri okuyorum artık

berrin çaıştığı yerden ayrıldı ama fal işini bırakmadı.daha bugün kendisyle konuştum.iyi bir kafe arıyor.bulunca yazarım size..

yani iddia edildiği gibi berrin bırakmadı falı diyorsunuz.çok teşekkürler merakımı gidermiş oldum hiç olmazsa.inşallah iyi bir yer bulur bir an önce. başkalarına nasıldı bilmiyorum ama bana dediği her şey çıkmıştı harfiyen

yani iddia edildiği gibi berrin bırakmadı falı diyorsunuz.çok teşekkürler merakımı gidermiş oldum hiç olmazsa.inşallah iyi bir yer bulur bir an önce. başkalarına nasıldı bilmiyorum ama bana dediği her şey çıkmıştı harfiyen
zamanı gelince çıkıyor haklısın,acele etmeden beklemek gerek ayrıca suya da bakıyormuş.ilk fırsatta baktırıcam

Sana dedikleri çok çabuk olmuştu lavinya yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay bile zaman geçmemişti herhalde. Güzel bir tesadüf olmuş.

Back
X