Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar.ben falcıları allahım çok severim muhabbetleri güzel olur yahu.bekarken çok giderdim dedgi çıksın veya çıkmasın iki konuşur sohbet eder gelirdim fal bahanesi ile tabi bekarken.4 yıldır hiç gitmedim falcıya.lisede iken heveslenmiştim tarot falan almıştım gecen yıl bir deste daha aldım yeni.nuran diye bir bayan vardı çok şeker bir hanım bana el vermişti sözde sende bakabilirsin el verdim diye falan.bakıyordum da yani kartları açıp anlamlarına göre yorumluyordum.tarot gercekten çıkan bir fal.nuran hanım sarışın kiloluca bir bayandı en son yani 3 yıl önce falan su cafede idi.kendisi batıkentte oturuyordu.birde çiçegim derdi hep eşine:) aranızda tanıyan var mı?nerde calışıyor acaba şimdi.
betül engürü pasajında
kizlar bugun mihriyeye gittim. ehh bildi ama o kadar da ovuldugu gibi diilmis. bana soyle ad soyleyen, fiziksel olarak da ayrintili betimleyebilen bi falci lazim. 'sende cok nazar var basarilisin' dicek bi falci degil. onu herkese soyluyolar sonucta
Mihriye ye kesinlikle gitmeyin diye kaç kişi burda uyarı yaptı yahuu... Bana dediği ufak bir şey dışında hiçbiri olmadı. Tamamen sallıyor o kadın.
Kesinlikle tesadüftür bence de 10 şeyden biri çıkıyorsa. Öyle birine de asla iyi falcı denmez. Bütünüyle tutarlı olması gerek.
Bence hiçbirine gitme.Ya çok ciddiyim bu konuda ama herkes gidiyor birilerine. Valla boşa para veriliyor. En iyisi Eylül ve Figen oldu benim için. Ama daha önce de yazdığım gibi benim asıl beklediğim ve istediğim şey eski sevgilimin gelmesiydi, bu hariç diğer konularda tutturuyorlar bir şeyler. Geri gelecek yeniden beraber olacaksınız diye diye 2 yıl olacak yaa.
Bu yüzden falcıya falan ne giderim bundan sonra, ne de öneresim geliyor birilerini. En azından Mart a kadar uzak duracağım kesin. Sen de çok sık gidiyorsun, bence çok gereksiz.
![]()
haklisin. ki tamam cok dindar degilim ama gunah oldugunu da biliyorum. ama iste ne bileyim yaa. cok kafama takiyorum gelecegi, nolcagini ucundan da kiyisindan da olsa ogrenmek istiyorum. o kadar kaptirmisim ki mihriye fal bakarken bi sey dedi agladim ya sanki olacaksinirlerim bozuldu iste.. belki de 3 harfliler rahatsiz etti bilemiyorum
Yani en azından olacak dedikleri şeyler için bekle biraz.Olsun, sonra yine gidersin. Geleceği bilmekle hiçbir şey olmuyor ki, bugünü yaşamak önemli. Ayrıca geleceği bilemiyorlar zaten genelde. Ben hep tek bir meseleyi merak ederek gittim falcılara ve sonuç sıfır. İşe yarar bir yanı yok, biraz rahatlatıyor gerçi geçici süreliğine o kadar. Mihriye sana kötü bir şey mi söyledi, ondan mı ağladın?
arkadaşım heline kesinlikle gitmeyiniz kadın tam bir fiyasko o kadar parada verilmez bence yazıkk çünkü ben ona gitmiştim ve hiçbir dediği olmadı geçmşide tutturamadı söylediklerine inandırmak içinde telefonla çıkan kişileri tlf görüştürüyordu benle şikayet ettim ordan ayrılmış daha sonra.meyce kafde helin hnım war gayet guzel su falı bakıyor 80 lira we 1 saate yakın suruyor.
sana katılıyorum arkadaşım mihriye ye gittim şu tarihte olacak dediklerinin hiçbiri olmadıYa o kadın bana da eski sevgilinle asla beraber olmayacaksın, asla geri dönüş yok demişti. Ben de bi tuhaf olmuştum o zaman bunu duyunca çünkü ilk kez bir falcı asla olmaz bu iş diyordu. Ama diğer dedikleri de olmayıncaa hiçbir şey bilmediğini anladım. Yazın aşkı bulacaksın, çok güzel geçecek yaz dönemin, aşık olacaksın vs dedi. Yaz geçti gitti, sonbahar bitti, kış geldi... Hala kimse yok.![]()
Bu yüzden sen ona inanıp ağlama hiç. Etkilemesine izin verme. Ünlülere tarot bakan bir kadın kadın vardı, onlar için senaryo yazıyor sözde Esra Erol sevgilisinden ayrılacaktı ve çok kötü bir dönem geçirecekti. Ama kadın evlendi üstelik şimdi de hamile. Sen olumlu düşün, gerçekten o insanla mutlu olacağına inanıyorsan inanmaya ve istemeye devam et onunla olmayı. Zaten olmayacaksa kendiliğinden vazgeçeceksin, bitireceksin içinde. Bende öyle oldu mesela. Artık bana eski sevgilin geri gelecek deseler ne yazar... Eski duygularım yok. Zamanla bitiyor onlar. Mutluluk tek erkekte saklı değil. Zamanla aşarsın onu kafana takma. Fal işlerini de bu kadar ciddiye alma.
şu pınarın telini bana yazarsanız sevinirim sadece o kaldı gitmediğim.sana katılıyorum arkadaşım mihriye ye gittim şu tarihte olacak dediklerinin hiçbiri olmadı
ya lütfen banada pınarın telini verirmisinizzzzzzzzz kızlarrrrrrrrsonunda pınardan randewuuu aldımmmmm!!!!!!'!!!