birkaç ay önce falcı sormak için üye olmuştum, bu da son girişim herhalde bu sayfaya...arkadaşlar, hadi eğlencesine baktırılan falları bir derece anlıyorum, ama onun dışında nolur uzak durun şu işlerden. bunu buraya yazmayı resmen insanlık vazifesi olarak görüyorum. benim de ankarada gitmediğim falcı kalmadı. hele son 6 ay içinde bu işi o kadar abarttım ki, resmen sigara tiryakiliği gibi oldu. olur da. bütün alışkanlıkların temelinde yatan şey aynı ne de olsa! herşey boşuna, herhangi bir falcının geleceği bilmesi ASLA mümkün değil. bir falcının bana söylediği bir şey tutar, beşi tutmaz. tamam, bir sefer birden fazla tutturdu diyelim, başka bir sefer tutmaz. bana tutu diyelim, başkasına tutmaz. geçmişi şimdiyi bilir tabi çünkü ben biliyorum. algıları açık olan insanlar bu tarz şeyleri hissedebilir ama gelecek daha oluşmamış bişey. niyetlerimiz ve hareketlerimizle her an geleceğin şeklini değiştirebiliyoruz aslında. çok temel, değişmeyecek, gerçekten kadersel şeyler de zaten bu falcılara malum olmuyo emin olun. Sakın paranızı bunlara harcamayın. hele hele bu işi alışkanlık haline getiren benim gibiler, resmen bişeyin olacağı varsa bile olmasına kendi elleriyle engel oluyolar. falcıların hepsi kötü insanlar değil, aralarında pozitif enerji aldıklarımız da var ama bu iş tahmin edilebileceğinden çok daha karmaşık. zaten bu yazıyı yazmamın amacı o ya da bu falcı odaklı değil, vardır arada doğru şeyler söyleyenler, olmuştur, olacaktır. ama asıl mesele fal olgusuyla ilgili. sürekli fal baktıran insanlar, özellikle de sezgileri güçlü, hassas ya da yıldızı düşük tiplerse resmen etraftaki negatifleri farkında olmadan kendi üstlerine çekiyolar. kimseyi korkutmak istemiyorum, o yüzden yalnızca bu kadarını söylüyorum, ama enerjiyle uğraşmak sanıldığı kadar eğlencelik bir iş değil. ben bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum bir süredir ve resmen tövbe dedim falcı işine. yine de illa ki terapi merapi diyip boş laflarla (ki şimdiye kadar uzun vadeyi tutturan kimseyi görmedim, 2 gün sonra harcayacağım parayı bilmesi de beni çok alakadar etmiyor!) kendinizi avutmak için illa ki gitmek istiyorsanız bari çok çok seyrek gidin ve bildiğiniz, iyi enerji aldığınız birine gidin. ve benden size falzede bir salak olarak son tavsiye, bütün bunlara umudunuzu, enerjinizi ve paranızı harcayacağınıza kendiniz için hayırlı olan olsun diye niyet edin, Allah'a dua edin...