Ankara'daki Falcılar

ya bir de Işın Hanıma ulaşabileceğim bi telefon numarası varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :) ankarada değilim çünkü... fal baktırmak için gidip boş dönmeyeyim bir de...

arkadaşlar dün kendime farklı bi falcı bulmak için girdim buraya sonra neredeyse bütün yazılanları okudum çok yanlış yazılarda wardı aralarında çünkü benim fal baktırdığım ve çok sewdiğim insanların adıda geçiyordu o yüzden cewap yazmak istedim...bi kere ben asyaya heline mustafaya kaana ve berrine fal baktırdım ve hiçte söylediğiniz tarz şeylerle karşılaşmadım gey die tabir ettiğiniz insanların falındanda bana karşı dawranışlarındanda son derece memnun kaldım kızları başka yola sewk ediyorlar diye şeyler okudum bunlar çok ağır suçlamalar kimse bişeyin aslını bilmeden böyle asla konuşmamalı ben burda adını yazdığım falcılardan son derece memnun kalmış biriyim çoğunlukla söylediklerini yaşadım hepsinin dolandırıcı yada sahtekar olduklarını asla düşünmüorum

arkadaşlar dün kendime farklı bi falcı bulmak için girdim buraya sonra neredeyse bütün yazılanları okudum çok yanlış yazılarda wardı aralarında çünkü benim fal baktırdığım ve çok sewdiğim insanların adıda geçiyordu o yüzden cewap yazmak istedim...bi kere ben asyaya heline mustafaya kaana ve berrine fal baktırdım ve hiçte söylediğiniz tarz şeylerle karşılaşmadım gey die tabir ettiğiniz insanların falındanda bana karşı dawranışlarındanda son derece memnun kaldım kızları başka yola sewk ediyorlar diye şeyler okudum bunlar çok ağır suçlamalar kimse bişeyin aslını bilmeden böyle asla konuşmamalı ben burda adını yazdığım falcılardan son derece memnun kalmış biriyim çoğunlukla söylediklerini yaşadım hepsinin dolandırıcı yada sahtekar olduklarını asla düşünmüorum
bu bahsettiğin kişilere gittim ama hiç memnun kalmadım ve uzun zamandırda gitmiyorum ama pınar diye bir bayan varmış ona gitmeyi düşünüyorum pınara giden varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:34:

ordaki bahsettiğim isimlerin hepsine gitmiş olman imkansız zaten çünkü mustafa zaten yeni başlamış oraya ben gittim ve gayette memnunum şuandada söylediği şeyler olmaya başladı zaten

ya bir de Işın Hanıma ulaşabileceğim bi telefon numarası varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :) ankarada değilim çünkü... fal baktırmak için gidip boş dönmeyeyim bir de...

ışıl ya da ışın tam bilmiyorum ama ufak tefek kumral gözlüklü bir bayan benim bahsettiğim ama tam emin değilim, numarasını bilmiyorum ama kibele cafeyi arayıp öğrenebilirsin

ordaki bahsettiğim isimlerin hepsine gitmiş olman imkansız zaten çünkü mustafa zaten yeni başlamış oraya ben gittim ve gayette memnunum şuandada söylediği şeyler olmaya başladı zaten
slm.mustafa dediğiniz kısa boylu esmer çocuk mu eğer o ise gerçekten iyi ama yerini kaybettim nerde şuan hangi cafede

yaa vekf ler konusunda ne diosunuz? medyum erdoğan var mışş...

bugün cadı kazanı cafe de tanıştık seninle sanırım? :)
yanımda 2 kız arkadaşım vardı benim..önce kahve falı baktırdın sonra da tekrar gelip tarot için sıra bekliyodun biz çıkarken..
Çok büyük tesadüf oldu ya şu an :)

adamla biz çok sohbet ettik ya zaten tiyatrocuymuş o yüzden ağzı iyi laf yapıyo adamın fal baktırmadım sanki adama terapiye gittim..resmen öğüt verip durdu sadece 2 isim söyledi onun dışında hiç bişey..
su falına gittiğini demiştin orda :)
dur ben sana özelden mesaj atıyım bizim sohbet uzar şu medyumuda anlatıyım sana olur mu

Kesinliklee. Tutturmuşlarr Berrin'in nosunu verelim diye yaaa. :60::60::60::60::60:

Ya sadece bir kişi beğendiğini söyledi onun dışında bir sürü falcı gezmiş olanlar o kadından memnun değil. Atıyormuş pek çok falcı gibi. :27::27:

nie tutturuyuumkı arkadaslar yasmıs bende bıldıgım için verbilirm dıe cevapladım hepsine o kadar herkes istedıgıne gider baktırır benım gibi :)

kimdir onlar isimlerini yazarmısın:94:

biri berrin abladır valla kafam karıstı iki tanemı berrın var benim dedğim emirganda diğeride melek oda emirganda calışıyo ne kadar cok falsı varmıs yada sey deyım ne cok falcıya gitmişsinz kızlar yaaaa:):)

Back
X