Ankara'daki Falcılar

kizlar cadi kazanina gecen benim arkadaslarimda gitmis memnun kalmislar.ama isim hatirlamiyorlar siz kimi onerirsiniz?

ben geçen cadı kazanına gittim evrim diye biri var tarot bakıyor gerçekten çok iyiydi evli değilim dedim ısrarla evlisin dedi ki öyleyim yüzüğüm de yoktu halbuki daha neler neler 11 yaşından beri bakıyormuş gürcü kökenliymiş konur sokakta deneyin derim...:53::52:

cadı kazanında tarotta evrim kahve falında şapkalı hoca diye biri var bir de ankaranın ünlü medyumu da orda sanırım sarışın bi kadın tavsiye ediyorum herkese...:52:

evet bende o cefeye gittim cadı kazanmıydı neydi öyle bişey olsa gerek şapkalı bi bey bakıyodu gayet güzel baktı. söyledikleri cogu dogruydu tam bi terapi gibi geldi baskaları gercekleri söylemek istemiyo yalan söyleyip adamı kandırıyollar sözüm ona mutlu edeyim bidaha gelsin felan :63: :( ama bu insan tuhaf gercekleri söyledi dogru olması gerekenleri !! aslında cok haklıydı ben cok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim.

bende cadı kazanına gittim, şapkalı ada m hiç bişi bilmiyo, sizi knşturuyo fln sadece..
evrime bende tarot baktırdım, çıkmadı

benim bahsettiğim Işıl hanım değil IŞIN.... umarım bahsettiğiniz odur. ben ona yıllar önce baktırdım ve çok memnun kalmıştım. sonra yer değiştirdi bulamadım tekrar... aranızda Işın hanıma fal baktıran varsa ve yorum yaparsa memnun kalırım. teşekkürler...

merhaba cevahir ,uzun zamandır topic e girmıyordum.bugün Işın hanıma fal baktırmaya gittim kibele kafeye,zaten 3 bayan var 3 ü de eskıden lak laktaymış.ben lak lak ılk acıldığında gitmiştim Işın hanıma.ta 2003 de ,o zamanlar dediği her şey tutmustu.sonra aradım ama yer değiştirmıstı dun tesadufen topic e girdiğimde gordum.IŞIN MI IŞIL MI flan yazmıslar =) aslında ışın ama ışıl diye bılıyor herkes.2 saat once gittim.hiç değişmemiş:)
hoşuma giden şu oldu.bana yıllar baktığında soylediği 1-2 net sey vardı yasaycağım yer vs ile ilgili aynı seylerı yıneledı.hemde hıc atlamadan.o zaman dediklerini yine dedi.bu cok hoşuma gitti.
ayrıca cok guzel bır terapi oldu.şu anı guzel bılıyor.2 haftalık bır zamanım var soyledıklerı olur mu bılmem ama cok ısrarcıydı..bakalım fal frekans ısı ya sonuçta.ama 25 mılyon cok ıyı bence.gidin pişman olmazsınız.bir de orda sibel hanım varmış.cok guzel tarot bakıyormus.yarın da onu denıycem bugun yer yoktu onu da arkadaslarım cok methetti. bakalım..

ben geçen cadı kazanına gittim evrim diye biri var tarot bakıyor gerçekten çok iyiydi evli değilim dedim ısrarla evlisin dedi ki öyleyim yüzüğüm de yoktu halbuki daha neler neler 11 yaşından beri bakıyormuş gürcü kökenliymiş konur sokakta deneyin derim...:53::52:

evrim kaça bakıyor canm ?? bır de yerı nerde cadı kazanının?? cok sıra oluyo mu erkenden gideiym o halde =))

şapkalı olan bey bana ve arkadaslarım falına baktı herseyi dogru bildi.. hatta arkadaşim cevresindekiler hakında yorum istemiş 1 hafta zaman vermiş haklı cıkmiş .. ben cok memnun kaldım sizin kalmamanız beni şaşirti cadı kazandaki aynı kişiden bahsediyorsak enteresan!!

:) hayr ben o delim ve kimsenin reklamınıda yapmak zorunda deilim banene ya ...ama sizde bi sıkıntı siz o falcilarin rakibisinz anlasılan heryerde sizn mesajınız var !!!!! benim 3 sizn 100 tuhaf deilmi !!!

Bugüne kadar 4 falcıya gittim değişik fiyat aralıklarında. 50 lira da verdiğim oldu 10 lira da.

Ama en çok sevdiğim Fal cafe deki Rukiyeydi.

İlk yazın baktırdım o zaman görüştüğüm bi futbolcu vardı, onunla olmayacak sen beyaz tenli ela gözlü biriyle beraber olucaksın dedi. Bu kişi tanıdığın biri de olabilir, yeni tanışacağın biri de olabilir dedi.

Aradan zaman geçti, beyaz tenli (ela değil) kahverengi gözlü, hala sevgilim olan kişiyle tanıştım.

Ve tekrar ona gittim, beni önce tanımadı, kahvemi açınca ''beyaz tenli kişiyle tanışacaksın demiştim sana, tanıştın mı'' dedi. Evet dedim şaşırarak.

Bu kişi seni çok seviyo ve yüzük görünüyo size dedi.

14 şubatta sevgilim bana tektaş aldı.

Özet geçtim, belli başlı şeyler bunlardı. Sevgilimin ve görüştüğüm futbolcunun harflerini de bilmişti. Ha bi de futbolcu için sen ona gitmezsen o sana gelecek demişti, ben ondan vazgeçince bi süre gerçekten aradı beni. Bunun yanı sıra ailemle ilgili şeyleri de bildi.

Fiyat sorucak olanlar olursa 20 ydi diye hatırlıyorum uzun zamandır gitmedim.

Bu kadar.:24:

Son düzenleme:
Back
X