Ankara'daki Falcılar

Yanlış anlaşılmışım. :50::50:

Ben o insanı çoookkktan önemsizleştirdim kafamda. Zerre değeri yok benim için. Evet 1 yıl öncesine kadar istiyordum ama artık 2 yıl olacak biteli ve asla istemiyorum onu. Sevgim bitti, hiç düşünmüyorum bile, aklıma gelmesi sıkıntıdan başka hiçbir şey ifade etmiyor benim için. Hatta karşıma çıksa suratına bile bakmam o derece soğudum kendisinden. Bunda problem yok, zaten yine iletişim kurmayı istememin tek sebebi başka bir şey yoksa ona bayıldığımdan değil. Bitti artık ve umrumda da değil. Bende geri dönüş olamaz, sadece son kez konuşmak isteyebilirim belki.

Ama şuna kızıyorum onun geri dönmesini istediğim zamanlar, yani ayrılığın ilk zamanlarında gittiğim bütün falcılar yine beraber olacaksınız dedi. Bu nasıl bir yalan, nasıl bir saçmalık. Ben de bunu paylaşıyorum bu sayfada benim gittiğim falcılardan bahsedilince.

Eylül'e de zaten 2010un Haziran'ında gitmiştim ilk olarak. Bir de Ekim'de gittim yanlış hatırlamıyorsam. İşte o zaman da bu çocuk gelse ne olacak sanki dedi. Ben onunla ilgili soru da sormamıştım, kendisi anlattı.

Bu mevzuyu da geçtim, tek istediğim yeni bir aşk çok uzun zamandır ve yine gittiğim her falcı yeni biri girecek hayatına, aşık olacaksın dedikleri halde aynlar geçti olmadı hiçbir şey.

En son Eylül'e gittiğimde yeni biri girecek hayatına Mart ayında da sevgili olacaksınız demişti. Yani çoktan şimdiye biriyle tanışmam lazımdı, çok istiyorum ama yok olmuyor, olmuyor.

Benim bir suçum yok. :50::50:
Karamsar da bakmıyorum, doğru dürüst bir ilişki istiyorum, eskiler umrumda değil.

anladım canım.. affedersin.. hak veriyorum bu konuda..

mesela ben b. yi sevdiğim zamanlarda deniz, b sana dönecek üç ay içinde falan demişti(ki üç ay yüksek bir süredir) o üç ay umut ettim..bekledim.. gereksizdi..

yani uydurmanın gereği yok, boşa umut kırıyorlar.

yeni bir aşksa istediğin, inan bunca üzüntüden sonra güveneceğin biri çıkacaktır karşına :) hatta sen buralara uğramaz olursun sevgilinle ilgilenmekten:) hep öyle oluyor.. bu kadar süre bunaldın madem, çok yakında çok mutlu olursun :)

anladım canım.. affedersin.. hak veriyorum bu konuda..

mesela ben b. yi sevdiğim zamanlarda deniz, b sana dönecek üç ay içinde falan demişti(ki üç ay yüksek bir süredir) o üç ay umut ettim..bekledim.. gereksizdi..

yani uydurmanın gereği yok, boşa umut kırıyorlar.

yeni bir aşksa istediğin, inan bunca üzüntüden sonra güveneceğin biri çıkacaktır karşına :) hatta sen buralara uğramaz olursun sevgilinle ilgilenmekten:) hep öyle oluyor.. bu kadar süre bunaldın madem, çok yakında çok mutlu olursun :)

Aylardır fal baktırmadım, çıktım o işin içinden.
Artık merak ettiğim hiçbir şey kalmadı.
Hiçbir beklentim de yok.
Valla epeydir bekliyorum, o bunaltıların üstünden de çok zaman geçti ama bulamadım aşkta mutluluğu.
İnşallah olur bir gün ne diim, hala umudum var. ://

derman'cım aynen senin gibi kurt düştü benim de içime.. acaba herkese mi iyi şeyler söylüyor diye..

benim kısa bir sürem var gerçekleşmesi için.. o zaman yine bildiririm fakat şöyle de bi çelişkim var..

senin peşinde biri daha var.. ona odaklan diyebilirdi.
senin peşinde biri daha var.. ama sakın ona yüz verme.. sevgilin dönecek, dedi..

bir de sevgilimle benim aramda asla çözemediğimiz bir problem vardı.. benim kabul etmediğim, onun olmasını istediği bir şey..

bana "siz barışacaksınız ve bu şeyi yapacaksın" dedi..

yani çok nokta atışı yaptı. dilerim doğru çıkar..

kişisel olsun ailemle ilgili olsun söylediği we cidden tutturdugu bi cok sey war benmde .. banada zaman werdi bakalm bekliorum .senin olursa kesin yaz ama canım unutma , bende yazarım :)

en son bir falcıya gittim çok yakın zamanda devlet işi olcak çok zengin olcaksın dedi bana bakalım nolcak bekliyorum eğer çıkarsa ismini vericem falcının

uyan20 gülnur hanımı aradım, gideceksem Perşembe'den randevu almamı söyledi. Perşembe günü tüm randevuları belli oluyormuş. 50 TL'ye bakıyor ve evinde. Ancak hiç bi arkadaşım benimle gelmediği için ben gitmeye çekindim:9: Öyle kaldı o olay..

cafenin ismi nedir teli varsa yazınız lütfen

uyan20 mesaj hakkım yok, bi de cafede değil evinde bakıyor. 50 TL'ymiş. Hiç bi arkadaşım benimle gelmediği için ben gitmeye cesaret edemedim:)) Bi de 50 TL çok para ya, acırım ya.. Eğer bi mail adresini yazarsan telefon numrasını sana gönderebilirim, ama dediğim gibi ben baktırmadım bi arkadaşım bahsetti, o da başkasından methini duymuş.

uyan20 mesaj hakkım yok, bi de cafede değil evinde bakıyor. 50 TL'ymiş. Hiç bi arkadaşım benimle gelmediği için ben gitmeye cesaret edemedim:)) Bi de 50 TL çok para ya, acırım ya.. Eğer bi mail adresini yazarsan telefon numrasını sana gönderebilirim, ama dediğim gibi ben baktırmadım bi arkadaşım bahsetti, o da başkasından methini duymuş.

Teşekkürler şekerim evinde bakıyorsa gidemem cafe olsa giderdim ama 50tlde fazla gerçekten, söledikleri çıkmayınca parayı geri iade ediyor mu acaba:52::52:

Mercan sayhana fal bakıtan oldumu arkadaşlar
Mercan mııııı o kimdir yeni falcımı acaba offff .... mantar gibi.... ne kadar falcı varyaaaa ama%90,ı bilmiyor atıyor deneme yanılma yöntemiyle ancak 3 kişi benden geçerli not aldı..diğerleri hikayeeee...ama iyi paralar kazanıyor falcılar asistanlığın yanında ek iş olarak bendemi fal baksam acaba meselaaa çay falı atın bir 5,lik bakayım kızlar...

Ben Mercan'ı duydum, Kızılay'da bi cafede bakıyormuş, giden arkadaşım "Herkes onu biliyor ama iyi değil, hiç bi şey bilemedi." dedi. O yüzden bilmiyorum, sadece arkadaşımdan duyduğumu yazıyorum.

Bu arada Mardin'de de falcı bulamadım, daha doğrusu arkadaşım beni götürmedi:32: "Bu işlere bayıldığın para yeter, bunlara inanma." diyip beni falcıya götürmediğinden kaldı:)

Ben de Ermeni falcı diye bilinen ebru Hanım'a baktırdıktan sonra acayip gerildim zaten hem 5 dk bile sürmeyen fala 30 TL aldı hem su falı ve yıldıznameye bakmak için ortaya olumsuz şeyler atıp atıp "Su falı baktırırsan daha çok görürüm, yıldızname baktırırısan hepsi çıkar" diye diye iyice sinirlerimi bozdu, ne diye bu kadına şimdi uyduruk bi tarot için o kadar para veriyorum diye düşündüm. Galiba artık fal aleminden kesin olarak çekiliyorum, çok çok annemin 5 TL'lik falcısına baktırırım:)

durdum durdum gene gittim falcıya.tunalıda kibele kafede gözlüklü bir bayan yarım saate yakın baktı.25lira alıyor ama bakalım çıkacak mı?

ben tarot sevmiyorum çünkü kartların zaten kuralı ve anlamı var çıkınca ezbere onları söyleyip duruyorlar.birde sevgilinin burcu ne diyor söylersende burç özelliklerine göre konuşuyor.bu kibeledeki kadın soru sormadı tarotada bakmadı yarım saat konuştu kalktı

kızlar bnde gittim salı günü eylül hanıma cidden suanla ilgili tutturamadığı bişey olmadı durumu net ifade etti karakter analizlerinide çok beğendim ayrıca bakalım sevgilim 19 23 nisan arası gelirse ve ayrılmazsak (öyle dedi ) tekrar yazarım size

ben tarot sevmiyorum çünkü kartların zaten kuralı ve anlamı var çıkınca ezbere onları söyleyip duruyorlar.birde sevgilinin burcu ne diyor söylersende burç özelliklerine göre konuşuyor.bu kibeledeki kadın soru sormadı tarotada bakmadı yarım saat konuştu kalktı

kibeledeki gözlüklü bayan ışıl muhtemelen ,fala güzel bakar pozitiftir fakat önemli olan çıkması .

kızlar bnde gittim salı günü eylül hanıma cidden suanla ilgili tutturamadığı bişey olmadı durumu net ifade etti karakter analizlerinide çok beğendim ayrıca bakalım sevgilim 19 23 nisan arası gelirse ve ayrılmazsak (öyle dedi ) tekrar yazarım size

canım ya özel degilse sana tam olarak ne dedi genelde pozitif seyler sölüyo . gelecekle ilgili yorumları tatmin etti mi seni

kibeledeki gözlüklü bayan ışıl muhtemelen ,fala güzel bakar pozitiftir fakat önemli olan çıkması .

evet sadece eski sevgilimin buraya geleceğini ve görüşceğimizi söylemişti.o çıktı.daha başka biriyle tanışıp tekrar buna dönecem sırada o var :)

arkadaşım gitmişti hiç tavsiye etmem

arkadaşınıza söylediği şeyler çıkmamış mı bana söyledikleri çıkıyo hep verdiği tarihlerr tuttu. daha zamanı gelmeyenlerde var ama bugune kadar verdiği tarihlerde söylediği şeyler gerçekleşti hemde hiç ortada yokken. bilmiyorum ama bana biliyo gibi geliyo. bi daha zaten gitmem

Back
X