Ebru Hanım'a gitmiştim. Forumu yakından takip edenler bilirler, "meneha" rumuzlu ve reklam amaçlı üye olduğundan üyeliği iptal edilen biriyle bu konudaki görüşlerimi yazdıktan sonra bayağı takışmıştık:)) O yüzden onunla ilgili fikirlerimi tekrar yazmıyorum da sadece bayıldığım 30 TL'ye hala üzülüyorum onu söyleyim:) Benim önerebileceğim başka falcı yok, bi ara Rukiye bayağı iyiydi ama artık çok kısa bakıyor.
Figen Hanım da günü bilmişti, ama şu Nur Hanım'ın bildiği ve çook üzüldüğüm o konuyla ilgili istediğim şeyin olacağını söylemişti, ama artık dilediğim şeyin olması mümkün değilSokullu'da Yasemin abla vardı, o hayatımdaki her şyi bilmişti ama gelecekle ilgili her şey yanlış çıktı. Hatta bana bi davayı açmamamı, kaybedeceğimi söylemişti. Ben bayağı bildi diye tereddüt etmiştim, ama iyi ki dava açmışım, çünkü falda söylediğinin aksine kazandım. bugüne kadar hiç bi falcı geleceğimi bilememişti, keşke Nur Hanım da bilemeseydi, ama maalesef çok takık olduğum bir mevzu onun dediği gibi çıktı
![]()
dur bakalım umudunu yitirme sen.. zaman her seyin ilacı diye bosa dememisler:)
ebru hanım benim bu zamanımı gayet güzel yorumladı. gelecekle ilgili söledikleri olcak mı bilmiorum ama cok emin konustu. sana gelecekle ilgili söledikleri cıkmısmıydı? evet buarada banada kısa baktı ama tatmin etti sanki kendinden cok ama cok emindi..