Ankara'daki Falcılar

Haklısınız şu koskoca ankarada tam anlamıyla bakan bir falcı yokkkkk tam buldum bu iyi biliyor dersiniz 2.yada 3. gittiğinizde olay biter.
aslında fala en güzel bakan kişiler evde para almadan bakan komşular yada arkadaşlarımızdır para verince o işten hayır çıkmıyor bence...yıllar önce bir aile dostumuzun eşine baktırmıştım birebir yaşamıştım dediklerini tekrar istesemde baktıramam taşındılar başka bir şehre offffffff yok anacım yok şu ankarada iyi bir fal bakannn... okadar çok falcıya baktırdım ki artık onların safsatalarından iyice bıktığımdan artık kızılaya takılmıyorum aslına bakarsanız iyice soğudum:nazar::nazar: kızlar falcılardan, şimdi daha rahatım hadi darısı başınıza uzun zamandır fala gitmiyorummm çünkü artık kızılay dışında araştırmalara yöneldim iyi birisini bulursam sölerim size...:66::52::34:yola devamm:52::52:

Haklısınız şu koskoca ankarada tam anlamıyla bakan bir falcı yokkkkk tam buldum bu iyi biliyor dersiniz 2.yada 3. gittiğinizde olay biter.
aslında fala en güzel bakan kişiler evde para almadan bakan komşular yada arkadaşlarımızdır para verince o işten hayır çıkmıyor bence...yıllar önce bir aile dostumuzun eşine baktırmıştım birebir yaşamıştım dediklerini tekrar istesemde baktıramam taşındılar başka bir şehre offffffff yok anacım yok şu ankarada iyi bir fal bakannn... okadar çok falcıya baktırdım ki artık onların safsatalarından iyice bıktığımdan artık kızılaya takılmıyorum aslına bakarsanız iyice soğudum:nazar::nazar: kızlar falcılardan, şimdi daha rahatım hadi darısı başınıza uzun zamandır fala gitmiyorummm çünkü artık kızılay dışında araştırmalara yöneldim iyi birisini bulursam sölerim size...:66::52::34:yola devamm:52::52:

ay söyle söyle de buluşup beraber gidelim bebişim yaa:) valla ankaradamı yaşıyoorum yoksa kçük bir ilçede mi anlamadm:D falcı kıtlığı var:D

bende bestekar da mantıcıda bakan hanımı bir de yine bestekar da kybele cafede Sibel hanımı tavsiye ediyorum. Aynı cafede Sevtap hanımın bakma tarzı bana göre değildi, bana dedikleri de çıkmadı ama onun da müşterisi oluyor.Bir de Işıl hanım var yine aynı cafede.En çok onun müşterisi oluyor ama ona baktırmak kısmet olmadı. mantıcı da bakan hanımın da bana ilk 2 falının hepsi zamanla tek tek çıktı, ama ondan sonrası hiç çıkmadı. Bahçeli'de ki Mehtap hanımı çok övüyorlar, bilgi verebilecek olanınız var mı?

bende bestekar da mantıcıda bakan hanımı bir de yine bestekar da kybele cafede Sibel hanımı tavsiye ediyorum. Aynı cafede Sevtap hanımın bakma tarzı bana göre değildi, bana dedikleri de çıkmadı ama onun da müşterisi oluyor.Bir de Işıl hanım var yine aynı cafede.En çok onun müşterisi oluyor ama ona baktırmak kısmet olmadı. mantıcı da bakan hanımın da bana ilk 2 falının hepsi zamanla tek tek çıktı, ama ondan sonrası hiç çıkmadı. Bahçeli'de ki Mehtap hanımı çok övüyorlar, bilgi verebilecek olanınız var mı?

ya bu mantıcıdaki hanımın bende dediklerini hep yaşıyorumda asıl büyük olayı yaşamadım tek diğer her dediği oldu kadının oda zamanı vardır dio benm zamanalrım tutar die bi ısrarım yok ama olayı yaşarsın dio blmiorm:(

Arkadaşlar Figen bugüne dek gittiğim en iyi falcıdır. Her şeyi süper ötesi bilmiştir ve yaşamışımdır. Ben sadece Ankara değil İstanbul'da da çok falcıya gittim ne yazık ki. Salak kafam işte. Artık gitmiyorum. Neyse... Bu yüzden falcı arayışında olan onu denemeli. Belki herkese tutmaz tabi, sonuçta birinin beğendiğine diğeri kötü diyor ama benim bir sürü arkadaşıma da dedikleri çıkan tek falcı odur. Bu yüzden ona uğramakta yarar var. Ama erken saatlerde gidin çünkü çok fazla müşterisi var ve beyni kazan gibi oluyor bir süre sonra. Çok müşterisi ve beğeneni olduğu için de Cidan Cafe'de diğer falcılar 10tlye bakarken Figen 15tlye bakıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Figen bugüne dek gittiğim en iyi falcıdır. Her şeyi süper ötesi bilmiştir ve yaşamışımdır. Ben sadece Ankara değil İstanbul'da da çok falcıya gittim ne yazık ki. Salak kafam işte. Artık gitmiyorum. Neyse... Bu yüzden falcı arayışında olan onu denemeli. Belki herkese tutmaz tabi, sonuçta birinin beğendiğine diğeri kötü diyor ama benim bir sürü arkadaşıma da dedikleri çıkan tek falcı odur. Bu yüzden ona uğramakta yarar var. Ama erken saatlerde gidin çünkü çok fazla müşterisi var ve beyni kazan gibi oluyor bir süre sonra. Çok müşterisi ve beğeneni olduğu için de Cidan Cafe'de diğer falcılar 10tlye bakarken Figen 15tlye bakıyor.

aslında figene gitmedim gidilebilirde dediğin gibi beğenende çok beğenmeyende belki birzdan giderm hoş bugün yoğundur olmadı yarına boş olur:)

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, mantıcı iyidir, kybele kafede ışıl iyidir, bahçeli bistro da ki mehtap hanım bence başarısız bi söylediği bi söylediği ile tutmuyor, ben bahçeli ve tunalı da iyi gördüklerimi yazdım bu arada figen gerçekten başarısız

ooof bilmiyorum ama benim çok ii bi falcıya ihtiyacım var:( aslı yıldızın dedikleri benim bi kaç arkadasıma çıktı aslında belki ona giderim kadın tuhaf şeyleri bilio garip özel şeyleri yani

Ortak bir görüş noktası yok. Herkesin iyi dediği bir falcı yok. Kimseye sormadan herhangi birine gidilmeli. Bana burada övülen bir kadın vardı, dedikleri oldu diyorlardı ama bana hiçbir dediği olmadığı gibi, şimdiki durumu da bilememişti. Bu yüzden kimsenin dediğine takılma ve kafana göre seç. Herkesin beğendiği başka sonuçta.

Tryamor senin görüşlerini samimi buluyorum. figen e gitmeye karar verdim o yüzden. dediğin gibi ilk 1-2 falı sadece iyi çıksa da ona da razıyım :)

peki önceden randevu mu alınıp gidiliyor rukiye gibi? yoksa gittiğinde sıraya girip filan mı bekliyordun? eğer randevu varsa rica etsem numarasını verir misin? ama tabii burdan no verilmesi uygun da olmuyor sanırım?? :30:

Yani illa bir falcıya gidilecekse Figen'e gidip 15tl vermek mantıklı. Umarım memnun kalırsın sen de.

Randevu olayı yok diye biliyorum ben.
Öğle vakti gidersen kolaylıkla baktırabilirsin. 1 ya da 2 gibi gitmekte fayda var.

Yani illa bir falcıya gidilecekse Figen'e gidip 15tl vermek mantıklı. Umarım memnun kalırsın sen de.

Randevu olayı yok diye biliyorum ben.
Öğle vakti gidersen kolaylıkla baktırabilirsin. 1 ya da 2 gibi gitmekte fayda var.

bende fiigene gitmeyi düşünüorum hatta yarın için gidebilirim çünkü başka ii gibi gördüğüm yol şu sitede ztn diğerlerini denedim sayılır bide figene bakmak lazım:) bide bayındır sokakta bi falcı varmış die duydum bilen var mı?

nerdesiniz arkadaşım uzun zamandır yoktunuz? yoksa yeni bir falcımı buldunuz size msj atmıştım okumadınız sanırım pınar hakkında idi size söledikleri birebir çıktımı ? bana sölediğinin 1 tanesi çıktı :27::27:ve benim için önemli idi diğerleri içinde ümit etmelimiyim:52::52:

Back
X