Ankara'daki Falcılar

Canım Deniz bahçelide kale cafe' de bakıyor. Ben memnun kaldım baya. Ama dediğim gibi arkadaşım da bir o kadar memnuniyetsizdi. 30 lira kahve+tarot bakıyor

teşekkürler cevap için uzun zamandır birine gideyim diyorum bulamadım birini nura gitmeye niyetliyim ama randevusuz gidilebiliyor mu bilmiyorum bilemedim kime gideyim

Yaklaşık 1.5 ay önce moralim çok bozuktu.Bir arkadaşım tarot bakan birini tavsiye etmişti.Ben oraya giderken yolumun üstünde asmalı konak cafe ye tesadüfen girdim.Orda Falcı Helin Hanımla tanıştım.Bana gerçekleşmesi imkansız olan şeyler söyledi.Ayrıldığım erkek arkadaşımın geri döneceğini söyledi.Erkek arkadaşımın adını,mesleğini,nerde yaşadığını birebir söyledi.İnanamadım.Ama zaman geçtkçe söyledikleri birer birer çıkıyor.Arkadaşlar Helin Hanımı tavsiye ederim.Kahve falı,su falı bakıyor ve enaz yarım saat sürüyor.Adresi .................................. cafe.memnun kalacaksınız.
helini kesinlikle tavsiye etmem ağzı çok güzel laf eden bir bayan ben ve yiğenim birkaç kez gittik ama çok sonra anladıkki hiçbir dediği çıkmıyor sadece sallıyor bence..:60::63:

Tesekkur ederim.bugun nur hanima gittik.benden once baktiran 2 arkadasim cok etkilendi.beni ise kotu etkiledi.bi sure falcilara gidicegimi pek sanmiyorum

ben de nuru hiç tavsiye eymiyorum
o an çok iyi geldi çünkü hep güzel şeyler söyledi terapi olarak ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı
1-1,5 ay içinde istanbula gideceksin dedi 5 ay oldu hala yok

nura nisanda gitmiştim
temmuzda terfi var dedi hala yok
en geç ağustosta çocuk var dedi hala yok vb vb vb...
yani bir tane çıkan şeyi olmadı

kızlar yarın bişey çıkmazsa gidicem falcıya, hangisine gidiceğime henüz karar vermedim... yarın haberlerle geliriim :31:

Ben artık hiç gitmiyorum.
2 yıldır çok büyük aşk yaşayacağımı söyleyen tüm bu palavracılardan bıktım artık. :27:

Kızlar Ayrancı'da bi Leyla Hanım varmış. aranızda deneyen var mı? 50 TL alıyormuş, o kadar para bayılmadan önce yorumları bi öğreneyim dedim:))

kızlar evim cafeye tarota gittim, şuanki durumumu çok iyi bildi, geleceğe dair tutarlı şeyler söyledi, hadi hayırlısı :34:
çıktıkça söylerim :80:

bende geçenlerde vakit geçirmek için arka bahçedeki bi bayanı gittim sarışın olan baktı bana...kahve falı baktığı için tarotta açtırsın diye çok ileriye dönük söylemedi ama yakın zamanla ilgili şimdiden iki olay gerçekleşmeye başladı eskişehire gideceksin dedi aklımdan bile geçmiyordu haftaya gimeyi planlıyorum:)))dişlerinle ilgili doktora gideceksin dedi çıktı:)yastımla rahat uyayamadığımı bile bildi

Ben de bu akşam evimdeydim zeynep için ama o çıktı 8 de bana sıra gelmeden birgüle baktırdım iyiydi sanki çünki gelecek için söyledi. Orda bi bayan bana turunç kafede mustafa iyi dedi 15 e bakıyormuş onun sevgilisinin adını bilmiş hakan diye. Giden var mı?

Ben de bu akşam evimdeydim zeynep için ama o çıktı 8 de bana sıra gelmeden birgüle baktırdım iyiydi sanki çünki gelecek için söyledi. Orda bi bayan bana turunç kafede mustafa iyi dedi 15 e bakıyormuş onun sevgilisinin adını bilmiş hakan diye. Giden var mı?

Mustafaya gitmiştim. Yıllar yıllar sonrası için konuşmuştu. Çok da beğenmedim ben. Yine de gidilebilir.Ayrıca herkese de dilek tut. Üç dileğin var, 3ü de olacak gibi şeyler söylüyor. 5 kişiye söyledi bunu. :S
Turunç cafe değil Turuncu cafe'ye geçmiş bu arada :D

bende gittim mustafaya.hatta arkadasımla gittik arkadasıma ne dediyse oldu.banada dedikleride kısmen oldu olmadı diyemem bide hep dedigi tarihlerde bşe yaşadım ben mustafanın.2 3 kere gitmişliim var bence deneneblir ama figen ablayla aysu abla hep ayrı kalıcak:16::16:

Back
X