Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tunalı mantıcıdaki aysu kaça kadar orada iş çıkışı gidebilirmiyim ? randevu gerekiyor mu
arkadaşlar ben ve ablam gabriella die bi falcı var netten bedava bakıo ordan fal baktırdık.isim ve emailden hemen üye yapıo siteye.emailden falı okuyunca kendi sitesine giriş yapıo kendi sitesine girişy apınca 9,99 euro mu paralıymış girş galiba.tam anlamadk bir sürü email atıo 49 tl diye bişi var ona üye olmadık ama sürekli atıo onları okuduk yine siteye bağlandı. ip adresinden felan özel bilgilere ulaşma imkanı varmı.her girişte 9 küsür para istio sanırım. bişi anlamadık ablamla.bilen varmı yardımcı olurmusunuz lütfen
akşam 8.30 -9 00 kadar orda oluyor genelde, gidebilirsin randevu almadan ben hep öyle gittim.
Teşekkürler bal1o birde kaça bakıyor aceba
Kızlar Ayrancı'da bi Leyla Hanım varmış. aranızda deneyen var mı? 50 TL alıyormuş, o kadar para bayılmadan önce yorumları bi öğreneyim dedim:))
sakin cevap verme o kadina bende denedim ,sana daha cok mail gelecek ben almanyadan yazmistim ona .ilk önce bana oturdugum sehirin ismini söyledi tabiki yanlisdi bilgisayarima öylesine bir isim yazmistim onu söyledi bana ,demek bilgisayardan arastirma yapmis öyle görmüs onu bende yaparim . sonra para istedi cevap göndermedim ,birdaha yazdi benim icin indirim yapmis bilmen neeee bu simdi dört ay dan beri devam ediyor her hafta bir seyler yaziyor !!!!!! dikkat edin !!!!!!!!!!! birde Tara medyum var oda öyle yapiyor bende söylemesi !
özelden msj atamadım size.ben ve ablam gabriellaya fal baktırdık.emailden falı okuyunca kendi sitesine giriş yapıo kendi sitesine giriş yapınca her giriş özel alana girnce 9,99 euro paralıymış galiba.falı okuyunca zaten özel alana giriş yapıyo.tam anlamadk bir sürü email atıo 49 tl diye bişi var ona üye olmadık ama sürekli atıo onları okuduk yine siteye bağlandı. ip adresinden felan özel bilgilere ulaşma imkanı varmı.linklerdeki msj almak istemiyorum kısmını seçtik aboneliği sonlandırdı diyo biz abone olmamıştık siteye girişte paralıysa bu faturayamı yansıyo ip adresinden bize ulaşabiliyorlarmı.yardımcı olurmusunuz lütfen...
35 kahve, iskambili hatırlamıyorum.
çok teşekkür ederim dün gittim çok iyiydi gerçi hep gelecekle ilgili şeyler söyledi ama iyiydi moral aldım teşekkür ederim
Mantıcı tunusda mı bestekarda mı? 35 i hiç indirmiyor mu?
Zeynep evimde ben bugün baktırdım. Özlem ayrılmış bi de dün neşe izinliydi. 2 gün üst üste gittim de :) Ordan çıkınca mustafaya gideyim dedim izinliymiş. Tam çıkmıştım ki kapıdan çıkan üşteriler sordum 3 bayan vardı onlar da mustafa için gelmişler sonra cengiz diye birine baktırmışlar. Onlarla konuşmadan önce ben de şu bestekardaki mantıcıya gideyim diyordum. (İsmi de aysuymuş herkes mantıcı dediği için yeni öğrendim adını) Cengizi deneyim dedim 10 tl ye yıldızname bakıyor. Çok belirgin şeyler söyledi gelecek için. Birinden bahsetti gelecek için tanışacağım günü söyledi adını ,burcunu, yaşını, mesleğini,hangi şehirli olduğunu, kardeş sayısını, göz rengini söyledi. Ben de espri yaptım böyle birini tanıyorsun heralde dedim. Ama bi de çıkarsa dediği şok olup bayılırım heralde.
bende mustafaya gittigimde duydum cengizi.kızlar vardı mustafa referanslı bakıomş çok yogun cengize baktırın dedi oda iiymiş fln dediler ordan bliorum gitsem mi bence acaba:)) verdigi tarih yakın mı