Ankara'daki Falcılar

Bugun cidan cafedeki figene baktırdım, tam anlamıyla BERBAAAT :)) mimiklerine göre nasıl da kıvırıyor , gıcık oldum kadına. Yahu ahu8 nasıl iletişim kurucaz bilemedim su yasar hn gitmeyi cok istiyorum :)))

Benim bildiğim sude diye bi kafe var ama falcıları iyi değilmiş diye duydum ve hiç gitmedim sanırım belki de gitmişimdir belli olmaz. 100 msj a az kaldı da yalnız her isteyene veremem çünki istemiyor kendisi ben versem bile tel nosunu belki sizi çağırmayabilir evine yani internetten gelenlere güvenemiyor galiba. Normalde benim de adımı ezberleyene kadar çok soruyordu kimsin nerden aldın tlf da kendimi hatırlatana kadar canım çıkıyordu yani. Ama arkadaşım diye gönderirim birer ikişer napim artık madem övdüm şimdi haklı olarak insanlar merak ediyor. Ama 5-6 yıl olacak şeyleri bile bildi bana. Havasında olursa çok iyi ama vebal almak istemem. Bana iyi bakar başkasına bakamaz ama boş değil yazılar filan. En azından kafelerdekinden çok farklı.

Figen iyidir aslında ama son falında bana da baştan savma baktı belki sağlık sorunu vardır. Bi de falcıların zaman zaman yeteneği azalıyormuş. Bahçelievlerde ki gül demişti bi ara hiç birşey göremiyorum diye sonra düzelmişti. Enteresan işler. Bi de bazı insanların falına bakılmıyormuş niyeyse. Ama şaşırdım sen yine gelecek için dediklerini bi kenara yaz.

Bugun cidan cafedeki figene baktırdım, tam anlamıyla BERBAAAT :)) mimiklerine göre nasıl da kıvırıyor , gıcık oldum kadına. Yahu ahu8 nasıl iletişim kurucaz bilemedim su yasar hn gitmeyi cok istiyorum :)))

figen bence iidir ben agzımı açmamıştım hiç her şeyi bilmişti herşeyii..ve dedikleri çıkıo bana hala kesin bi sonuç yok mesela asıl olayda ama dedikleri hep oldu

Figen iyidir aslında ama son falında bana da baştan savma baktı belki sağlık sorunu vardır. Bi de falcıların zaman zaman yeteneği azalıyormuş. Bahçelievlerde ki gül demişti bi ara hiç birşey göremiyorum diye sonra düzelmişti. Enteresan işler. Bi de bazı insanların falına bakılmıyormuş niyeyse. Ama şaşırdım sen yine gelecek için dediklerini bi kenara yaz.

Bana da bakamaz herkes... Bana iyi bakan cok nadirdir, bir tanesini engürüdeki betul bir tanesi de geçen gittiğim deniz. Onun dısında cok falcıya gittim ama hep cok sıradan seyler genelde sallıyorlar. Ama gercekten yaşar hanımı merak edıyorum yani evine çağırmayabilir diyorsun haklı kadın ama yıne de arayıp sansımı denemek ısterım cunku cok övmüşsün nolursun yaa :))) Buraya yazamıyormuyum mailimi ki? :46:

figen bence iidir ben agzımı açmamıştım hiç her şeyi bilmişti herşeyii..ve dedikleri çıkıo bana hala kesin bi sonuç yok mesela asıl olayda ama dedikleri hep oldu

Çok ilginç, bana da uydurup durdu. :) Aslına ilginc sekılde fal bakmayı yanı sekıl yorumlamayı bilmem ama bircok insana cok ciddi fallar bakmıslıgım oldu bazen hıc farketmeden direk isim soylediğim yani herseyı bıldıgımı soyleyenler oldu ama bana sorsan falcıyım bilirim demem. Bunlar sekıl yorumlamayı bildiği halde bu kadar sallıyorsa banada bakılmıyor o zaman :)) Kendisini de sevmedim enerjisi çok kötü, samimi gelmedi bana. Böyle işte tabi herkese farklı oluyolar :35:

Çok ilginç, bana da uydurup durdu. :) Aslına ilginc sekılde fal bakmayı yanı sekıl yorumlamayı bilmem ama bircok insana cok ciddi fallar bakmıslıgım oldu bazen hıc farketmeden direk isim soylediğim yani herseyı bıldıgımı soyleyenler oldu ama bana sorsan falcıyım bilirim demem. Bunlar sekıl yorumlamayı bildiği halde bu kadar sallıyorsa banada bakılmıyor o zaman :)) Kendisini de sevmedim enerjisi çok kötü, samimi gelmedi bana. Böyle işte tabi herkese farklı oluyolar :35:

hiç sormayın bende gittim figene o kadar hızlı konuşuyor.yetişene helal olsun şiir gibi...deliye döndüm...hiç bir şey anlamadım....fincanın içine dahi bakmadan yorum yaptı...resmen ezber yaptı..:44:

Benim bildiğim sude diye bi kafe var ama falcıları iyi değilmiş diye duydum ve hiç gitmedim sanırım belki de gitmişimdir belli olmaz. 100 msj a az kaldı da yalnız her isteyene veremem çünki istemiyor kendisi ben versem bile tel nosunu belki sizi çağırmayabilir evine yani internetten gelenlere güvenemiyor galiba. Normalde benim de adımı ezberleyene kadar çok soruyordu kimsin nerden aldın tlf da kendimi hatırlatana kadar canım çıkıyordu yani. Ama arkadaşım diye gönderirim birer ikişer napim artık madem övdüm şimdi haklı olarak insanlar merak ediyor. Ama 5-6 yıl olacak şeyleri bile bildi bana. Havasında olursa çok iyi ama vebal almak istemem. Bana iyi bakar başkasına bakamaz ama boş değil yazılar filan. En azından kafelerdekinden çok farklı.

ahu8 buradamısın,sana mail adresini hemen yazsam bana yaşar hn. telefonunu verebilirimisin yada adresini?? bu arada kadriye hn eski ebruli cafedeki yazmıştım önceden ama ben memnun kaldım tabi frekans olayı ,gerçi sen aysuyu çok beğenmemişsin ama o bende de iyiydi bilemiyorum ki garip iş şu fal işi

arkadaşlar siteye yeni katıldım..inceledğimde sonuç aynı ankarada özellikle kızılay civarında gitmediğim falcı kalmadı...deneyimlerimi buradan aktarmak istedim.öncelikle şuna kanaat getirdim ki iyi olan falcı bile sadece ilk seferde güzel bakıyor 2.ye gidildiinde aynı verim alınmıyor.

1-şu anı ve geçmişi merak ediyorsanız şuan turuncu cafede olan mustafa derim.verdiği isimler çok isabetlidir.ama gelecekle ilgili sıfır.

2-sevgi cafedeki nur hanımı bence psikolog olarak düşünün çok mutlu ayrılırsınız fakat çıkmaz:)

3-serhat isimli biri vardı asma altı olabilir mekanın ismi...çok övdüler gittim fakat resmen fecaat....sanırım elektriğimiz tutmadı.

4-sakarya caddesinde hangi cafe olduğunu hatırlamıyorum:( serpil hanım var ilk gittiğimde muhteşemdi 2.defa gittim fiyasko

5-terapi cafe de rukiye hanım; kişilik analizi güzel ama hiçbir dediği çıkmadı

6-unutmadan yazayım ebru diye bir hatun (sanırım ermeniymiş belirtmek adına yazdım yanlış anlaşılmasın)çok övdüler paraya kıyıp gittim piyasanın 2 katından bile fazla, ama resmen dumur oldum tabiki bildiğinden değil o kadar parayı neden verdim diye:))

7-ankara cafede eylül hanım vardı tam isabetli değildi belki ama bi kaç ufak şey yaşadım söyledikleri ile ilgili geneli ve önemli olanlar çıkmadı sohbeti çok hoş tekrar gitmek istedim ama yoktu orada.

8-son olarak turuncu cafe de yine yasemin hanım var geçen hafta gittim yorumları biraz net değil yani zorlanıyor siz yardım etmek durumunda kalıyorsunuz fakat ilk defa denilenleri yaşadım..hemde haftası gelmeden:)aslında söylediklerinin arasında inşallah çıkmaz dediklerim de var ama çok samimi falcı ağzı yok ben tavsiye ediyorum burdan gitmek isteyenlere.

son olarak rukiye hanımı duydum ii diyorlar fakat gitmedim..
deneyimlerim bu kadar:)))

rukiye fal cafede eskiden çok iyiydi ama şimdi diğer falcılardan farkı kalmadı yani söledikleri çıkmıyor sonuçta koskoca kızılayda fal baktıracağımız kimsecikler yokkkkkkkkk:60::60:
:34:kızlar kızılay dışında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz falcılar varsa burda paylaşalım

Bugün kadriyeye gittim ama ona daha önce baktırmıştım görünce hatırladım zaten doluymuş. Bari gül ablaya gideyim dedim o da bugün çok yoğun daha yeni 13 kişilik grup gitti gözlerim ağrıyor dedi. Akşama gel dedi ben de şu kale kafede ki suzan hanıma gittim 10 tl hiç değilse diye ama iyi ki gitmişim hani daha önce 2 kişiden biri bi olayı bildi ama hangisi demişti hatırlamıyorum demiştim ya oymuş.

Bugün kadriyeye gittim ama ona daha önce baktırmıştım görünce hatırladım zaten doluymuş. Bari gül ablaya gideyim dedim o da bugün çok yoğun daha yeni 13 kişilik grup gitti gözlerim ağrıyor dedi. Akşama gel dedi ben de şu kale kafede ki suzan hanıma gittim 10 tl hiç değilse diye ama iyi ki gitmişim hani daha önce 2 kişiden biri bi olayı bildi ama hangisi demişti hatırlamıyorum demiştim ya oymuş.

dedikleri çıkmış mıydı canım bn htrlamıomda dediklerini çünkü..nasıl bakıo bide gün falan veriomu böyle

Çok oldu ama iyi diye hatırlıyorum zaten o kadar uzun yıl oldu ki 10 yıldan fazla fal bakıyordur hiç anlamayan bile anlar hale gelir heralde :) eskilerden yani

arkadaşlar 2 hafta önce cidandaki figen hanıma gittim.açıkcası biraz sallama baktı gibime geldi.görüştüğüm bi çocuk vardı ona verdi veriştirdi söylemediği kötü şey kalmadı iki yüzlü yalancı kıskanç değişken...ben de içimden tamam mükemmel biri değil beyaz atlı prens de değil ama o kadar da kötü değil dedim ve ciddiye almadım.üstünden bir hafta geçti çocuk benimle çıkıyor bir de baktım facede başka bir kızla sevgili olmuş aşkımlı canımlı cicimli konuşuyor.hem de gözümün önünde!!!gizli yapma gereği de duymuyor.figen hanım az bile söylemiş.burdan kendisine slm eder ellerinden öperim:))

kızılayda karanfil 2 de asmalı konak var orda mehtap abla cok güzel kahve falı bakıyor.ben 2 kez gittim ikisindede bildi.ücreti 20 tl

Back
X