Ankara'daki Falcılar

ahu8 bende yaşar hanımın numarasını istesem çok mu olurum? ben eğer ararsam başka giden bir arkadaşımın adını vereceğim zaten de şimdi aramız bozuk bana vermiyor ulaşım bilgilerini:)

bekliyorum, sevinirim bu arada kızılaydaki buluşmaya bende gelip sizlerle tanışmak isterdim ama reiki meditasyon dersine gidicem artık o konulara başladım :))

ahu sen bana özelden msj atabiliyorsun ama ben sana atamıyorum daha mesaj hakkım dolmamış o yüzden yazamıyorum:((

mrb arkadaşlar bugün taynat cafede ercan beye gittim.kendisi gerçekten güzel fal bakıyor değişik yöntemleri var.çok memnun kaldım üstelik sadece 5tl.gitmenizi tavsiye ederim memnun kalmazsanız fazla bi kaybınız olmaz ucuz zaten.cafede bi de göksu adında trevesti bi falcı var o da fena sayılmaz.XXXXXXX

nerde bu taynat cafe????

ben bugün figen ablaya gittim kızlar 2.defa gidiorum..ben ilk gittigimdede begenmiştim ve dedikleri olmuştu genel olarak.yine istikrarlıydı hani sallamadı hiçbşeyi ve gayette bildi..ztn öyle sürekli olumlu şeyler söyleyen bi falcı deil bence gerçekten bilio tabi bakalım olucak mı dedikleri 10 günlük bi süreç verdi haber veririm.

bende figene gitmek istiyorumne kadara bakıyo?

bekliyorum, sevinirim bu arada kızılaydaki buluşmaya bende gelip sizlerle tanışmak isterdim ama reiki meditasyon dersine gidicem artık o konulara başladım :))

çok teşekkür ederim ahu, evet 2. aşama reiki aldıktan sonra uzaktan reiki gönderilebiliyormuş o zaman inşallah:))

nerde bu taynat cafe????

merhaba nazlı bebek, ben daha önce ankarada beğendim falcıları yazmıştım ama yeniden yazayım,

bahçelievlerdeki kadriye hn, bestekardaki aysu hn, tunalı çelikler iş merkezindeki necla hn, bahçeli bistroda sema var, ayrancıda leyla var ama son falları hiç çıkmadı, kibele cafede ışıl. bunlar fala olumsuz bakmıyorlar, yıldızın düşük filan gibi, terapi olarak bakmak lazım fala..

merhaba nazlı bebek, ben daha önce ankarada beğendim falcıları yazmıştım ama yeniden yazayım,

bahçelievlerdeki kadriye hn, bestekardaki aysu hn, tunalı çelikler iş merkezindeki necla hn, bahçeli bistroda sema var, ayrancıda leyla var ama son falları hiç çıkmadı, kibele cafede ışıl. bunlar fala olumsuz bakmıyorlar, yıldızın düşük filan gibi, terapi olarak bakmak lazım fala..

tşk ederım cnm bende aysu yu merak ettım kızılaydamı ??

Ben de gittim mantıcı aysuya 10 gün içinde bi olay olacak demişti. Bugün tam 10 gün olacak akşama olmadı. 35 tl ye acıdım şahsen bi de 10 dk bile sürmedi falı. Bi de ben cumartesi gitmiştim benden sonra gelenlerin çok acelesi vardı onlara sıramı vermiştim sırf beni aceleye getirmesin diye de. Ama zaten normalde de o kadar bakıyormuş. Beğenenler de varmış ama bana göre 35 liralık bi fal değildi

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda YKM'nin arkasındaki sokakta ofisi bulunan Pınar hn'dan bayağa bahsedildiğini farkettim, acaba iletişim adresini bilen varsa verebilir mi?

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda YKM'nin arkasındaki sokakta ofisi bulunan Pınar hn'dan bayağa bahsedildiğini farkettim, acaba iletişim adresini bilen varsa verebilir mi?
bana bir sürü şey söledi sadece bir tanesi çıktı belki diğerlerinin zamanı vardır diyeceğim ama tam 9 ay oldu yetti gari çıkıyosa çıksınnnn yada çıkmıcak belkide sallamıştır bilemiyorum bence gitmeye değmez diğerlerinden farkı yok gibi....

Merhaba,
Ben yıllar önce nisan hanıma giderdim, o zamanlar nehir kafedelerdi ablası esenle beraber. Sonra bir büro açtılar izmir caddesinde ama geçenlerde büronun bulunduğu apartmana gittiğimde artık orada olmadıklarını gördüm. Ben onun gibisini ne gördüm, ne duydum, şimdi tekrar ona ulaşmaya çalışıyorum. Haberi olan var mıdır? İnanılmaz bir kadındı, forumda sadece bir iki defa adının geçmiş olması dahi şaşırtıcı.

Merhaba,
Ben yıllar önce nisan hanıma giderdim, o zamanlar nehir kafedelerdi ablası esenle beraber. Sonra bir büro açtılar izmir caddesinde ama geçenlerde büronun bulunduğu apartmana gittiğimde artık orada olmadıklarını gördüm. Ben onun gibisini ne gördüm, ne duydum, şimdi tekrar ona ulaşmaya çalışıyorum. Haberi olan var mıdır? İnanılmaz bir kadındı, forumda sadece bir iki defa adının geçmiş olması dahi şaşırtıcı.

hiç duymadım nisan hanımı inşallah adresini bilen vardır ve verir..

Back
X