Ay ben bu bizim bahsettiğimiz kızın nosunu istedin sandım. Mesaj attım. Çok pardon canım.![]()
Neyse o da bulunsun. Belki baktırırsın.
merhaba tryamour, bana da durugörüsü olan bu kızın telefonunu gönderirmisin bir de ismi nedir??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bu bizim bahsettiğimiz kızın nosunu istedin sandım. Mesaj attım. Çok pardon canım.![]()
Neyse o da bulunsun. Belki baktırırsın.
Ben bugün baktırdım gün boyu tuhaf bir halde dolastım.Birkaç aya kadar Ankara'dan ayrılacağını söyledi o yüzden biraz moralim bozuk.Canım cok etkileniyorsan gitme.Ben cok etkileniyorum ve bayağı kötü oluyor sonuç.Vebalini almak da istemem.Tryamour sen gittin mi?
sen gıtmeyı dusunuyormusun pekı? bıde 50 lıra cok ya artık ıcım acıyo valla o kadar cok para bayıldımkı anlatamam yanı(
merhaba tryamour, bana da durugörüsü olan bu kızın telefonunu gönderirmisin bir de ismi nedir??
önerin için teşekkür ederim, pek, tahminleri veya hissettikleri hakkında ne düşünüyorsun?
sence bişeyleri bildi mi?
birde adresi nedir?
bütün mesajları okuyorum ama bu kişiyi kaçırdım sanırım
adı nedir bu kızın
ne olur bana da özelden tel ini mesaj atın
babyster valla lıstemde cıgdem var 5 cumle ya soluyo ya solemıo ama soledıklerı tutuyo bıde 10 lırayamı ne bakıo yanı bıktımfalcılara fazla para vermekten sımdılık onu dusunuorum ama ankaraya gelınce bu durum kesın degıscek yetınmıycem onada gıdıyım bunada gıdıyım dıycem kesın yanı krızım tutcakya su yasar hanımı dusunuyorum ama numarasını bulamadım bı turlu bıde gene nur ablayamı gtsem dıyorum ama oda benım artık herseyımı bılıo bılmıorum ya bu ucu arasındayım sımdılık:) senın lıstende kımler var belkı senın lıstende bırılerıne gıderım:))
bende o kdar çok falcıya gittim ki figenle mantıcıda bakan aysu hanım tutturdu tek bende..çigdeme gidesim var bnmde hala gidemedim ama artık fala çok para vermemeyi düşünüorum bende
Canım bu benim gittiğim kişi, genç bir kız.İsmi Gizem.
Benim özel mesaj hakkım yok olsaydı numarasını atardım ama maalesef.Email adresini yollarsan oraya gönderebilirim veya da tryamour da var numarası.
arkadaslar bu kizin numarasini bana da gonderebilir misiniz? Lutfen :) Cok merak ettim!
Mail adresini yollarsan gönderebilirim.Öel mesaj atamıyorum çünkü
bende o kdar çok falcıya gittim ki figenle mantıcıda bakan aysu hanım tutturdu tek bende..çigdeme gidesim var bnmde hala gidemedim ama artık fala çok para vermemeyi düşünüorum bende
kızlar nisana yıllar önce baktırmıştım sonra oradan ayrıldıklarını duydum yerini bilen varsa yada telini banada verirseniz sevinirim
hayır mantıcıdaki o hanıma gitmedim mailin içinde tşk.tatlım oncelıkle numara ıcın cok tesekkur ederım gıdersem yazarım buraya mutlaka cıgdemın tam yerını hatırlamıyorum ama sakarya metro cıkısından cıkınca sagdakı apartmanın en ust katındaydı sende cıgdemın soledıklerını paylas burdan mutlaka ankaraya gelınce cıgdeme ugrıycam mutlaka:)) bıde sen mantıcıya gıttınmı hıc yanı burda cok ovduler gıtsemmı dıye dusunuyorum:)
kızlar nisana yıllar önce baktırmıştım sonra oradan ayrıldıklarını duydum yerini bilen varsa yada telini banada verirseniz sevinirim
şekerim ceplerine nihayet ulaştım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız dedikleri size çıktımı?:18:Merhaba Uyan20 Esen hn bende yıllar önce baktırmıştım.Sağolsun arkadaşlar buradan Esen hn ın tlf nunu gönderdiler. Kendilerine ulaştım. Bir ay içerisinde yeni işyerlerini açacaklarını söylediler. Özel mesaj hakkım yok. Yeni bilgilere ulaştığımda buradan paylaşırım.