Ankara'daki Falcılar

Ben bugün baktırdım gün boyu tuhaf bir halde dolastım.Birkaç aya kadar Ankara'dan ayrılacağını söyledi o yüzden biraz moralim bozuk.Canım cok etkileniyorsan gitme.Ben cok etkileniyorum ve bayağı kötü oluyor sonuç.Vebalini almak da istemem.Tryamour sen gittin mi?

önerin için teşekkür ederim, pek, tahminleri veya hissettikleri hakkında ne düşünüyorsun?
sence bişeyleri bildi mi?
birde adresi nedir?

sen gıtmeyı dusunuyormusun pekı? bıde 50 lıra cok ya artık ıcım acıyo valla o kadar cok para bayıldımkı anlatamam yanı:((

Ben kararsızım. Bütün falcılarda hissiyat zaten gelişmiştir. Yani bu kız belki olanı biteni bilir onu herkes biliyor zaten ama gelecek için dediklerinin çıkacağına inanmıyorum. 50 lira da çok gerçekten. Yani çok gördüm ben böyle durugörülü, hatta cinleri olan falcıları ama dedikleri tutmadı bana gelecek için.

Bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi.

önerin için teşekkür ederim, pek, tahminleri veya hissettikleri hakkında ne düşünüyorsun?
sence bişeyleri bildi mi?
birde adresi nedir?

Canım ben cok memnunum.Benim her şeyimi bildi.Gelecekle alakalı da bir şeyler söylüyor.Zaten kurduğu bir cümle var: Zaman denen bir şey yoktur bu yüzden gelecektende söz edilemez.Herşey an'dır diye.
Gelecek var mıdır,yok mudur bilemiyorum ama bana söylediği şeyler cıktı.Şu an içinde bulunduğum durumu söylemişti ve yasıyorum.
Telefonunu yollayamıyorum benim özel mesaj hakkım yok maalesef :(

bütün mesajları okuyorum ama bu kişiyi kaçırdım sanırım
adı nedir bu kızın
ne olur bana da özelden tel ini mesaj atın

Canım bu benim gittiğim kişi, genç bir kız.İsmi Gizem.
Benim özel mesaj hakkım yok olsaydı numarasını atardım ama maalesef.Email adresini yollarsan oraya gönderebilirim veya da tryamour da var numarası.

babyster valla lıstemde cıgdem var 5 cumle ya soluyo ya solemıo ama soledıklerı tutuyo bıde 10 lırayamı ne bakıo yanı bıktımfalcılara fazla para vermekten sımdılık onu dusunuorum ama ankaraya gelınce bu durum kesın degıscek yetınmıycem onada gıdıyım bunada gıdıyım dıycem kesın yanı krızım tutcak:D ya su yasar hanımı dusunuyorum ama numarasını bulamadım bı turlu bıde gene nur ablayamı gtsem dıyorum ama oda benım artık herseyımı bılıo bılmıorum ya bu ucu arasındayım sımdılık:) senın lıstende kımler var belkı senın lıstende bırılerıne gıderım:))

bende o kdar çok falcıya gittim ki figenle mantıcıda bakan aysu hanım tutturdu tek bende..çigdeme gidesim var bnmde hala gidemedim ama artık fala çok para vermemeyi düşünüorum bende

bende o kdar çok falcıya gittim ki figenle mantıcıda bakan aysu hanım tutturdu tek bende..çigdeme gidesim var bnmde hala gidemedim ama artık fala çok para vermemeyi düşünüorum bende

çiğdeme ben de geçen gün gittim maalesef o da fiyasko
ben yardımcı olup şu olabilir mi bu olabilir mi dediken sonra bir anlamı yok ki
belki de bende frekansı tutmamıştır bilemiyorum
gerçi sağolsun sadece kahve baktırdığım halde 3 dilek için tarot açtı ama ...
hakkını da yemek istemem çok sıcak bayan ama para veriyoruz sonuçta arkadaş ortamında gibi fal bakıyolar...
mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bu benim gittiğim kişi, genç bir kız.İsmi Gizem.
Benim özel mesaj hakkım yok olsaydı numarasını atardım ama maalesef.Email adresini yollarsan oraya gönderebilirim veya da tryamour da var numarası.

arkadaslar bu kizin numarasini bana da gonderebilir misiniz? Lutfen :) Cok merak ettim!

çiğdeme gittim kızlar bugün artık:) o kadar ii diemem ama bazı değişik şeyleri bildi ona çok şaşırdım mesela.bakalım dedikleri çıkıcak mı çıkarsa yazarım zaten öle çok gelecek demedi banada ama kötüde diemem

Kızlar iki kızkardeş vardı nisan ve esen diye bunların yerini bilen varmıdır yada teli varsa verebilirmisiniz?

kızlar nisana yıllar önce baktırmıştım sonra oradan ayrıldıklarını duydum yerini bilen varsa yada telini banada verirseniz sevinirim

ya evet mantıcıdakı bayanın cok ısmı gectı burda ama bırısı cok az baktı hıc bılemedı falan demıstı sence nasıl bı ara ona gıtmeyı dusunuodum onada gıdebılırım aslında sence nasıl??

kızlar nisana yıllar önce baktırmıştım sonra oradan ayrıldıklarını duydum yerini bilen varsa yada telini banada verirseniz sevinirim

tatlım oncelıkle numara ıcın cok tesekkur ederım gıdersem yazarım buraya mutlaka cıgdemın tam yerını hatırlamıyorum ama sakarya metro cıkısından cıkınca sagdakı apartmanın en ust katındaydı sende cıgdemın soledıklerını paylas burdan mutlaka ankaraya gelınce cıgdeme ugrıycam mutlaka:)) bıde sen mantıcıya gıttınmı hıc yanı burda cok ovduler gıtsemmı dıye dusunuyorum:)

tatlım oncelıkle numara ıcın cok tesekkur ederım gıdersem yazarım buraya mutlaka cıgdemın tam yerını hatırlamıyorum ama sakarya metro cıkısından cıkınca sagdakı apartmanın en ust katındaydı sende cıgdemın soledıklerını paylas burdan mutlaka ankaraya gelınce cıgdeme ugrıycam mutlaka:)) bıde sen mantıcıya gıttınmı hıc yanı burda cok ovduler gıtsemmı dıye dusunuyorum:)
hayır mantıcıdaki o hanıma gitmedim mailin içinde tşk.

Merhaba Uyan20 Esen hn bende yıllar önce baktırmıştım.Sağolsun arkadaşlar buradan Esen hn ın tlf nunu gönderdiler. Kendilerine ulaştım. Bir ay içerisinde yeni işyerlerini açacaklarını söylediler. Özel mesaj hakkım yok. Yeni bilgilere ulaştığımda buradan paylaşırım.

vee kızlar çigdemin olacak dedigi benim olamaz dedigim şeyin ilki oldu verdigi tarihten önce ama :32::32::32::32::32:

benim için esas (önemli olan) olacak dedigi şeyi bekliyorum verdigi tarih bayrama geliyo umarım olur.

Merhaba Uyan20 Esen hn bende yıllar önce baktırmıştım.Sağolsun arkadaşlar buradan Esen hn ın tlf nunu gönderdiler. Kendilerine ulaştım. Bir ay içerisinde yeni işyerlerini açacaklarını söylediler. Özel mesaj hakkım yok. Yeni bilgilere ulaştığımda buradan paylaşırım.
şekerim ceplerine nihayet ulaştım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız dedikleri size çıktımı?:18:

Back
X