• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

geçen gün figen hanıma diye gittim ama izinliymiş başka birine baktırdım.aslında geçmişi şimdiyi falan bildi ama çok hızlı konuşuyo konudan konuya atlıyo ztn kahveye bakmadan söylüo.bi iki cümle dedi çıkar mı bilmem..hoş bütün falcılarla aynı cümleler dedikleri.soru bile soramadan ben kalktı kadın.soru soriim ddm bu kdr gösteriolar dedi ayaktayken sonrada bi tarih söyledi işte kış bitmeden ama uzun zaman gibi dşünme dedi garipti.orta halli yani ama fal bakışı değişikti yani.

ve istanbul forumunundan öğrendiğim medyum elmiraya telefonda baktırdım, face de sayfası da var ama övüldüğü kadar başarılı bulamadım, belki yüz yüze daha iyidir.çünkü istanbul forumunda bayağa tutuluyor, çıkan bir şeyler olursa paylaşırım..

ve istanbul forumunundan öğrendiğim medyum elmiraya telefonda baktırdım, face de sayfası da var ama övüldüğü kadar başarılı bulamadım, belki yüz yüze daha iyidir.çünkü istanbul forumunda bayağa tutuluyor, çıkan bir şeyler olursa paylaşırım..

Canım Elmira ne kadara bakıyor?

Bende Sakarya'da saklibshce diye bı Cafe'de sarisin bir bayana baktirdim 3hafta önce fena degildi adı heralde serpildi çok emin değilim 20 liraya baktı bazı seyleri iyi bildi tavsiye ederim ama ablamda aynı kadına baktirdim ona fazla bisey söylememiş

sakaryada arkabahçe cafedeki serpili diyorsanız baktırdım pek memnun kalmadım 20tl alıp 2 cümle söyleyip gönderdi 5tl baktırdıklarım bile 10dk bakıyor kimseye tavsiye etmem

hımmm burası pek ıssız kalmıssss:((((

Haklısınız pek ıssız burası ama ben çok falcılara gittim 2-3 kişi dışındakilere falcı bile denmez o yüzden pek fazla yazılacak bişi yokkk haa iyi dediğim o 3 falcıda ilkinde iyi bildiler çıktıda ama 2. gittiğimde fiyaskoooo artık eskisi gibi gitmiyorum fal krizim tutarsa arada sırada takılıyorum terapi gibi...:34:

geçen gün figen hanıma diye gittim ama izinliymiş başka birine baktırdım.aslında geçmişi şimdiyi falan bildi ama çok hızlı konuşuyo konudan konuya atlıyo ztn kahveye bakmadan söylüo.bi iki cümle dedi çıkar mı bilmem..hoş bütün falcılarla aynı cümleler dedikleri.soru bile soramadan ben kalktı kadın.soru soriim ddm bu kdr gösteriolar dedi ayaktayken sonrada bi tarih söyledi işte kış bitmeden ama uzun zaman gibi dşünme dedi garipti.orta halli yani ama fal bakışı değişikti yani.

Sanırım seninle aynı kişiye baktırdık falı =) peki sanada yazdırdımı ? Aynen benimde gecmisle simdiyi bildi ama gelecekle ilgili cook olumsuz konustu.. Kahveyi acmadan konustu ve bikaç tarot kagıdı cektirdi bana. Bende soru soramadan kalktı aynen =) Ben pek memnun kalmadım yani :/

3 Gün oluyor sanırım Eylül'lü tekrar sormak ve bulmak için son şansımı bi deneyim dedim ve Ankara Cafeye gittim okadar ısrar etmeme rağmen söylemediler açtığı yeri neyse çok ısrar ettiler yeni falcı aldık çok güzel bakıyor su falı bakıyor süper bi falcı diye bende su falına hiç baktırmadığım için ve eylül hanımada ulaşamıyorum belki güzel bakar diye baktırmaya karar verdim...NEYSE bayan bakmaya başladı adı Nurcan'dı sanırım bi insan bukadar mı saçmalar neyse işin içinden çıkamıyor baktıkı sende büyü var ondan bakamıyorum benım tanıdığım bir hoca var ama 130 tl ye bakıyor ama yurdışında ben baktırır sana yazar getırırım dıye kıvırmaya başladı sakın benı gunduz arama gece ara diye cafedekıler bılmesın dıye bırde tembıh edıyor baktıkı ben sıcak bakmıyorum hoca olayına kıvırmaya başladı vay benım ugurlu taşım zümrütmüş onu alıp takacakmışım taş kararınca ona tekrar fal baktırmaya gıdecekmışım..İnsanların para için bu kadar saçmaladığını Nurcan hanımda gördum nasıl eylül hanımdan sonra öyle bi falcı çalıştırdıklarınada şaşırdım aralarında dağlar kadar fark var EYLÜL hanımla.. ama demek ki para gırınce cafelerde saçma insanlar çalıştırmakta sakınca görmüyorlar ama kendılerı kaybeder hem sınırlerım bozuldu hemde 30 tl verdıgıme ve enayı yerıne konulduguma üzüldüm....EYLüL NERDESİN YAHU SES VER SENİN TÜM DEDİKLERİN GEÇTE OLSA HEPSİ ÇIKTI NE OLUR BULAYIM SENİİİİİİİİİ.....:16:

Eylül abla en iyisi, onca falcıya gittim ama benimle ilgili hersei bilen tek kisi olmustu.. Aynen senin gibi banada oldu, nurcan hanım baktı o tası verdi :D demekki herkese aynısını söylüyor ve yapıyor =)) Bende telefon numarası vardı Eylul ablanın, eger ulasabilirsem sana haber veririm. hala fal bakıyor cunku kendi isyerinde ögrenince sanada söylerim

Son düzenleme:
Eylül abla en iyisi, onca falcıya gittim ama benimle ilgili hersei bilen tek kisi olmustu.. Aynen senin gibi banada oldu, nurcan hanım baktı o tası verdi :D demekki herkese aynısını söylüyor ve yapıyor =)) Bende telefon numarası vardı Eylul ablanın, eger ulasabilirsem sana haber veririm. hala fal bakıyor cunku kendi isyerinde ögrenince sanada söylerim

Buraya yazarsan çok iyi olur yerini öğrendiğinde.
2. falında dediği hiçbir şey çıkmamış olsa da, ilk falının hatrına gidebilirim yeniden.

Elmira'ya ben de telefonda baktırdım. geçmişi çok net anlatıyor, mevcut durumu da. ancak gelecek...
yani şaşırtıcı derecede net anlatmıştı.

gelecekle ilgili yıl sonuna doğru ciddi bir ilişkin olacak, demişti. temmuz gibi başladı ilişkim.
eski sevgilin sana dönecek ayrılacaksınız tekrar demişti. ama dönmedi, yani görüştük çok, sevgili gibiydik ama tekrar sevgili olmadık.

annen evlenecek bu yıl içinde demişti. öyle bir şey olmadı.

Haklısınız pek ıssız burası ama ben çok falcılara gittim 2-3 kişi dışındakilere falcı bile denmez o yüzden pek fazla yazılacak bişi yokkk haa iyi dediğim o 3 falcıda ilkinde iyi bildiler çıktıda ama 2. gittiğimde fiyaskoooo artık eskisi gibi gitmiyorum fal krizim tutarsa arada sırada takılıyorum terapi gibi...:34:

pekı sızın soledıgınız bu ıkı uc falcı kımler??yanı sız kımı onerırısınız? acıkcası ankarada zaten cok az falcı var ama ıclerınde en ıyısı dıyeblecemız kımse yok malesefkı....

Sanırım seninle aynı kişiye baktırdık falı =) peki sanada yazdırdımı ? Aynen benimde gecmisle simdiyi bildi ama gelecekle ilgili cook olumsuz konustu.. Kahveyi acmadan konustu ve bikaç tarot kagıdı cektirdi bana. Bende soru soramadan kalktı aynen =) Ben pek memnun kalmadım yani :/

evet yazdırıo canım o hanımdır büüyk ihtimal.tek o vardı mecburen baktırdım bende ona başka falcı yoktu..bende şahsen çokta memnun kalmadım her falcı geçmişi bilio sonuçta bide nokta atışı bile yapmadı hani bilerken.çigdemle figen nokta atışı yapıolardır

pekı sızın soledıgınız bu ıkı uc falcı kımler??yanı sız kımı onerırısınız? acıkcası ankarada zaten cok az falcı var ama ıclerınde en ıyısı dıyeblecemız kımse yok malesefkı....

Ama bunlarda eskisi gibi iyi değiller pek tavsiye edemem ama illakide siz söyleyin derseniz bir nebze rukiyeyi önere bilirim.20tl bakıyor fal cafede.zamanı tutturamaz.

evet yazdırıo canım o hanımdır büüyk ihtimal.tek o vardı mecburen baktırdım bende ona başka falcı yoktu..bende şahsen çokta memnun kalmadım her falcı geçmişi bilio sonuçta bide nokta atışı bile yapmadı hani bilerken.çigdemle figen nokta atışı yapıolardır

Ben figene gitmek istiyorum canım aslında ama su sıralar ara vermek istiyorum. Sanada olumsuz seyler dedi mi? Benimde suanki durumumu fln hep bildi ama en sonunda erkek arkadasım ve benle alakalı yok yok bu is olmaz dedi ve masadan kalkıp gitti =))

Son düzenleme:
Ben figene gitmek istiyorum canım aslında ama su sıralar ara vermek istiyorum. Sanada olumsuz seyler dedi mi? Benimde suanki durumumu fln hep bildi ama en sonunda erkek arkadasım ve benle alakalı yok yok bu is olmaz dedi ve masadan kalkıp gitti =))

bana yeni biri olucak sana açılcak dedi..ama eski sevgilinde arıcak seni geri dedi.aklın hala onda oldugu için tercih eder misin blmiorum dedi bana müdahale edemem fikrimi söylememe izin yok fln dio :D bakalım gün falan vermedi çünkü çıkarsa yazarım sonuçta eski sevgilin arıcak demek her falcılar için fikstir:)

Topikte Nur'dan bahseden herkes olumlu şeyler yazmıştı.
Ben de çok etkilendim zaten, çok detay vere vere konuştu ama 3 - 5 güne olacağını söylediği bi şey vardı fakat olmadı.
Olsa şaşardım zaten. :D

Ama zamanlamayı tutturamayanlardan biri olabilir Nur da. Bu yüzden bi şey söylemek için erken.

Meraktayım dedikleri olacak mı diye.

Back
X