Gül hanıma gittim arkadaşlar. yani yazdıklarınızı döndükten sonra görebildim.
malesef söz ettiğiniz gibi sürekli bir şeylerle ilgileniyor. etrafına laf yetiştiriyor, telefonla konuşuyor, kalkıyor başka masadakilerle dalga geçiyor, sürekli ara veriyor kısacası. sen orada ilgiyle bekliyorsun o ciddiye bile almıyor.
öncelik bu.
ikincisi, burçlar üzerinden gidiyor başlangıçta, bu benim için çok sıkıcı. ama burç yorumunda tutarlı bunda sorun yok.
üç, sevgiline aşık değilsin diye tutturdu. hani diretmedim, falcıya mı aşk ispatlayacağım ama... neyin nesidir yahu bu. ben sevgilimle ilgili soru soruyorum, sen ona aşık değilsin diyor.
neyse eğer yurtdışına gitmezsem sevgilimle ayrılmazmışız.
işimle ilgili soru sordum, şu sıra haber bekliyordum.
istediğin yerde çalışamayacaksın, çok zaman var daha dedi.
sonra da 20sine kadar haber gelecek, istediğin yerde çalışacaksın dedi.
yani böyle tuhaf bir faldı.
zaten "sen sevgiline aşık değilsin" kısmından sonrası benim için sadece genel bir şey oldu.
hani "sevgilin sana aşık değil" dese bir derece inanabilirim, kötü hissedebilirim. ama ne alaka benim aşık olmadığımı söylemesi ya.
neyse sinirlenmeyeyim.
bir arkadaşımla gitmiştim, benim el falıma da bakmıştı, arkadaşım "elime de bakın" dedi; kadın "hadi yallah yok el falan" tarzı espri yaptı.
aynı şekilde ben de bir kart daha çekmek istedim, "bu kadarrr" falan dedi.
kırk milyon ödüyorsunuz, bir saat bekliyorsunuz, milletle konuşmasını dinliyorsunuz, zaten kahve gibi bir mekan; bir de "hadi yallah bitti fal" tarzı esprilere hiç gelemem açıkcası.
genel yorumda ise evet tutturduğu şeyler oluyor. şu burçtaki insanlara dikkat et, isminde "kor" olan insanlara dikkat et, tarzı şeyleri var.
bir de biraz da sizin üzerinizden gidiyor.
örnek vereyim, "sen sanki okulu bitirmiş gözüküyorsun" diyor. onay verirsen "evet evet iş hayatına atılmışsın" diyor.
hani bir tahmin boşluğu yaratıyor kendine.
benim eylül'de ve istanbul'dan telefonla bağlandığım elmira'da böyle olmamıştı açıkcası. özellikle elmira tek tek yazdırmıştı. sen şu yaştasın, sevgilin bu yaşta, sevgilinin kardeşi şöyle; annesi hayatta babası yok. tarzı.
neyse kısacası önermiyorum...