• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Uf. Eylül'ün numara ya da adresini bulamadım bir türlü.
Sanırım bugün arkadaşımla Bahçelievler'deki Gül'e gideceğiz. Randevu işini falan ayarlayabilirsek. Bakalım, haber veririm size de.

Sizi alıkoymak istemem merak ediyorsanız gidin ama burada lütfen o deli saçması kadından memnun kalıp kalmadığınızı yazın.
rahatlamak için gidip travma yaşamama neden olan tek falcı.
Ankarada bende bi hayli falcı gezdim.çıkan-çıkmayan ayrı ama bu kadın bana travma yaşattı. yaşamımda kötü şeylerin beklentisine girdim Allahtan çıkmadı.
Bir kere sağıyla soluyla ilgilenmekten fala adapte olamaz.karşısındaki sinir olur ama bişey diyemez.eger gitmeden burayı okuyorsanız hiç hiç tavsiye etmem.
Yinede karar sizin.dönüşünüzde yazacaklarnızı merakla bekliyor olacağım.

Ben güle yıllar önce gitmiştim, ne dediğini hiç hatırlamıyorum, biz 3 arkadaş gitmiştik, sadece soğuk havada uzun süre onu beklediğimizi ve etrafıyla ilgilenmekten falı defalarca böldüğünü hatırlıyorum, sürekli telefonu çalar sağa sola laf atar, bir de bize fal bakarken köfte ekmek yemişti o anı unutamam :)

Canım burdayım. Valla artık unuttum. Hiç okumuyorum burayı. En son mesaja bakim dedim senin yazını gördüm.

Ben demiştim zaten son kez Figen'e gidip uzaklaşıcam faldan diye.
Öyle de yaptım. Bu kadar.

sen girmezsen bu sitenin hiç tadı kalmaz ki :43: senin adına sevindim fal illetinden kurtulman çok güzel ama bizi de bırakma

Merhaba arkadaşlar,
Ben siteye yeni üye oldum ve uzun zamandan beri yazılanları takip ediyorum.Ankara'daki falcıların hemen hemen hepsine gitmiş olan biri olarak son zamanlarda buradan takip ettiğim kadarıyla Güneş Cafe'deki Güneş Abla'ya gittim bundan yaklaşık 2 hafta önce.Öncelikle bnm kahve falımda hiçbir şey çıkmamıştı yani telvenin hepsi tabakta kaldığı için tamamen Güneş ablanın yorumuna kalmıştı falım o yüzden biraz endişelenmiştim.Fakat 12 harf yazdı kağıda ve 9 harfi sevdiğim erkeğin adı çıktı diğer harfler ortak onunla iletişime geçebileceğim arkadaşımızın adının harfleriydi(Bu arada belirtmek isterim erkek arkadaşımın iki ismi var)Geri kalan yorumları da gayet isabetliydi ve geçmişi bildi.Geleceğe dair de güzel yorumları oldu umarım gerçekleşir.Benimle gelen arkadaşımda çok memnun kaldı şu an ve geçmişte olan şeyleri bilmiş.Sonuç olarak ben ve arkadaşım gayet memnun kaldık,size de tavsiye ederim.Kesinlikle reklam olarak algılansın istemem Güneş hanımı tanımam,sadece buradaki yorumlara bakarak gittiğim bir falcıdır.

Sizi alıkoymak istemem merak ediyorsanız gidin ama burada lütfen o deli saçması kadından memnun kalıp kalmadığınızı yazın.
rahatlamak için gidip travma yaşamama neden olan tek falcı.
Ankarada bende bi hayli falcı gezdim.çıkan-çıkmayan ayrı ama bu kadın bana travma yaşattı. yaşamımda kötü şeylerin beklentisine girdim Allahtan çıkmadı.
Bir kere sağıyla soluyla ilgilenmekten fala adapte olamaz.karşısındaki sinir olur ama bişey diyemez.eger gitmeden burayı okuyorsanız hiç hiç tavsiye etmem.
Yinede karar sizin.dönüşünüzde yazacaklarnızı merakla bekliyor olacağım.

çok geç:( detaylı yazıyorum şimdi

Gül hanıma gittim arkadaşlar. yani yazdıklarınızı döndükten sonra görebildim.

malesef söz ettiğiniz gibi sürekli bir şeylerle ilgileniyor. etrafına laf yetiştiriyor, telefonla konuşuyor, kalkıyor başka masadakilerle dalga geçiyor, sürekli ara veriyor kısacası. sen orada ilgiyle bekliyorsun o ciddiye bile almıyor.

öncelik bu.

ikincisi, burçlar üzerinden gidiyor başlangıçta, bu benim için çok sıkıcı. ama burç yorumunda tutarlı bunda sorun yok.

üç, sevgiline aşık değilsin diye tutturdu. hani diretmedim, falcıya mı aşk ispatlayacağım ama... neyin nesidir yahu bu. ben sevgilimle ilgili soru soruyorum, sen ona aşık değilsin diyor.
neyse eğer yurtdışına gitmezsem sevgilimle ayrılmazmışız.

işimle ilgili soru sordum, şu sıra haber bekliyordum.

istediğin yerde çalışamayacaksın, çok zaman var daha dedi.

sonra da 20sine kadar haber gelecek, istediğin yerde çalışacaksın dedi.

yani böyle tuhaf bir faldı.

zaten "sen sevgiline aşık değilsin" kısmından sonrası benim için sadece genel bir şey oldu.

hani "sevgilin sana aşık değil" dese bir derece inanabilirim, kötü hissedebilirim. ama ne alaka benim aşık olmadığımı söylemesi ya.

neyse sinirlenmeyeyim.

bir arkadaşımla gitmiştim, benim el falıma da bakmıştı, arkadaşım "elime de bakın" dedi; kadın "hadi yallah yok el falan" tarzı espri yaptı.

aynı şekilde ben de bir kart daha çekmek istedim, "bu kadarrr" falan dedi.

kırk milyon ödüyorsunuz, bir saat bekliyorsunuz, milletle konuşmasını dinliyorsunuz, zaten kahve gibi bir mekan; bir de "hadi yallah bitti fal" tarzı esprilere hiç gelemem açıkcası.

genel yorumda ise evet tutturduğu şeyler oluyor. şu burçtaki insanlara dikkat et, isminde "kor" olan insanlara dikkat et, tarzı şeyleri var.

bir de biraz da sizin üzerinizden gidiyor.
örnek vereyim, "sen sanki okulu bitirmiş gözüküyorsun" diyor. onay verirsen "evet evet iş hayatına atılmışsın" diyor.
hani bir tahmin boşluğu yaratıyor kendine.

benim eylül'de ve istanbul'dan telefonla bağlandığım elmira'da böyle olmamıştı açıkcası. özellikle elmira tek tek yazdırmıştı. sen şu yaştasın, sevgilin bu yaşta, sevgilinin kardeşi şöyle; annesi hayatta babası yok. tarzı.

neyse kısacası önermiyorum...

Son düzenleme:
Gül hanıma gittim arkadaşlar. yani yazdıklarınızı döndükten sonra görebildim.

malesef söz ettiğiniz gibi sürekli bir şeylerle ilgileniyor. etrafına laf yetiştiriyor, telefonla konuşuyor, kalkıyor başka masadakilerle dalga geçiyor, sürekli ara veriyor kısacası. sen orada ilgiyle bekliyorsun o ciddiye bile almıyor.

öncelik bu.

ikincisi, burçlar üzerinden gidiyor başlangıçta, bu benim için çok sıkıcı. ama burç yorumunda tutarlı bunda sorun yok.

üç, sevgiline aşık değilsin diye tutturdu. hani diretmedim, falcıya mı aşk ispatlayacağım ama... neyin nesidir yahu bu. ben sevgilimle ilgili soru soruyorum, sen ona aşık değilsin diyor.
neyse eğer yurtdışına gitmezsem sevgilimle ayrılmazmışız.

işimle ilgili soru sordum, şu sıra haber bekliyordum.

istediğin yerde çalışamayacaksın, çok zaman var daha dedi.

sonra da 20sine kadar haber gelecek, istediğin yerde çalışacaksın dedi.

yani böyle tuhaf bir faldı.

zaten "sen sevgiline aşık değilsin" kısmından sonrası benim için sadece genel bir şey oldu.

hani "sevgilin sana aşık değil" dese bir derece inanabilirim, kötü hissedebilirim. ama ne alaka benim aşık olmadığımı söylemesi ya.

neyse sinirlenmeyeyim.

bir arkadaşımla gitmiştim, benim el falıma da bakmıştı, arkadaşım "elime de bakın" dedi; kadın "hadi yallah yok el falan" tarzı espri yaptı.

aynı şekilde ben de bir kart daha çekmek istedim, "bu kadarrr" falan dedi.

kırk milyon ödüyorsunuz, bir saat bekliyorsunuz, milletle konuşmasını dinliyorsunuz, zaten kahve gibi bir mekan; bir de "hadi yallah bitti fal" tarzı esprilere hiç gelemem açıkcası.

genel yorumda ise evet tutturduğu şeyler oluyor. şu burçtaki insanlara dikkat et, isminde "kor" olan insanlara dikkat et, tarzı şeyleri var.

bir de biraz da sizin üzerinizden gidiyor.
örnek vereyim, "sen sanki okulu bitirmiş gözüküyorsun" diyor. onay verirsen "evet evet iş hayatına atılmışsın" diyor.
hani bir tahmin boşluğu yaratıyor kendine.

benim eylül'de ve istanbul'dan telefonla bağlandığım elmira'da böyle olmamıştı açıkcası. özellikle elmira tek tek yazdırmıştı. sen şu yaştasın, sevgilin bu yaşta, sevgilinin kardeşi şöyle; annesi hayatta babası yok. tarzı.

neyse kısacası önermiyorum...

maşallah hiç üşenmemişsin. teşekkür ederim kendi adıma...

çok geç:( detaylı yazıyorum şimdi

mesajınızı göürür görmez yazdım ama çok geç kalmışım.Paranıza ve zamanınıza vede umutla gittiğiniz duygularınıza üzüldüm.
Diğer arkadaşlara önlem oldu demekten başka söz yok. '' ben demiştim'' kelimesini kullanmaktan hoşlanmam.çok ilginç olan bişey daha var bu kadına gidince sıra bekliyosunuz nasıl bu kadar müşterisi olabiliyor?
Şahsen ben tavsiyeyle falcıya giderim bu kadın bu kadar müsteri potansiyelini nereden buluyor?

Arkadaşlar, Sokulludaki Yasemin hn adresini veya tlf bilenler ne olur paylaşın artık.

Email adr: merveeekocc.............com

Uf. Eylül'ün numara ya da adresini bulamadım bir türlü.
Sanırım bugün arkadaşımla Bahçelievler'deki Gül'e gideceğiz. Randevu işini falan ayarlayabilirsek. Bakalım, haber veririm size de.

Sakın gitmeyin derim paranıza yazık... bende zamanında çok falcılara gittim ama bunca zaman sonra şunu anladımki falcı falcı gezmektense fal kriziniz tuttuğunda sadece yıldızınızın tuttuğu parasıda 5tl yi geçmeyen bir falcıyla yetinmek en iyisi

mesajınızı göürür görmez yazdım ama çok geç kalmışım.Paranıza ve zamanınıza vede umutla gittiğiniz duygularınıza üzüldüm.
Diğer arkadaşlara önlem oldu demekten başka söz yok. '' ben demiştim'' kelimesini kullanmaktan hoşlanmam.çok ilginç olan bişey daha var bu kadına gidince sıra bekliyosunuz nasıl bu kadar müşterisi olabiliyor?
Şahsen ben tavsiyeyle falcıya giderim bu kadın bu kadar müsteri potansiyelini nereden buluyor?

sanırım olay şu, biz mesela burada okuyoruz ve birkaç falcıya gittik hayatımız boyunca. hani hangi falcı iyidir kestirebiliyoruz, bir falcı neleri bilmeli vs.

ama bir de tam tersi, hiç bilmeden gidip "sevgilinle evleneceksin, sevgilin seni aldatmıyor, sevgilinle barışacaksın, eski sevgilin seni arayacak, sınavı geçeceksin" tarzı umut arayıp falcıya gidenler oluyor.

genelde de düz yorumlar yapıp, az çok ismi, burçları vs. tutturup sonrasında da "senin sevdiğin biri var, aran bozuk, onunla üç ay içinde barışacaksın" tarzı yorum yapılınca, inanmak istiyor. o öneriyor, o öneriyor derken çoğalıyor.

ben dediğim gibi, çok net cümlelerle fal bakan kişilere de gittiğim için Gül kesmedi.

ikizler ve yengeç burcuna dikkat et, yorumu benim için yetersiz.

not: uyarı için teşekkürler, ben yazıp çıkmıştım ama sanırım diğer arkadaşlara önlem olur. sizden sonra iki kişi daha "sakın gitme" yazmış çünkü:(

arkadaşlar mrb

çok uzun zamandır takip ediyorum fakat üşengeçlikten üye olamadım. dayanamadım bende yazıyım şu git git bitiremediğim falcıları dedim.hangisinden başlasam bilemedim şimdi ilk olarak

rukiye burada çok met ediliyor hakkıda var bi çok kez gittim rukiyeye günü çok iyi biliyor ama gelecek konusunda başarısız iki yıldır aynı şeyi söylüyor zaman veriyor ama fos

güneş tam bi reklam kurbanı oldum burdan ve gittim ne saçmalık lisede bakılan isim falı gibi harfleri dökyo sonra yorum yapıyo bir tane bişe bilemedi sakın o kadına girmeyin tabi benim fikrim yinede siz bilirsiniz ama gerçekten bir şeyide bilse yok yok

çiğdem onuda burdan duyup gittip geçektençok isabetli şeyler bildi şu anla ilgili ağzım açık kaldı gelecekle ilgilide imkansız eski sevgilinle evlenceksin dedi genelde öyle diyorlar ama inanmıyrm yani çiğdem iyi hoşda gelcek çıkmaz sanmam

figen gerçekten iyimi kötümü anlamadım kadının dedikleri tarihleriyle çıkıyor fakat pek onun dediği gibi değil yani o çok mutlu tablo çiziyo ama dediği şekilde olmuyo ama tarihler tutuyor oda eski sevgilile evlilik failan diyor ondan onada itimat edemiyorum

eylül şimdi konusunda ve analizlerinde gerçekten çok iyi bir kere gitmek kısmet oldu oda gelecekle ilgili yukardakiler gibi dedi onuda gelecek konusunda güvenli bulmuyrm ama zaten kati geleceği allah bilir bizimkide gönül eğlencesi işte eylüle tekrar ulaşmayı çok isterim

gelelim gül ablaya kadın gerçekten çatlak matlak ama arkadaşlar uzun zamandır giderim çoğu falı fos ama aradı dikkat verip baktıysa seneler sonra bile aa gül abla demişti diyorum.yani ne çok iyi ne çok kötü

haa unutmadan mantıcı bir kez gittim yanından çok laylaoylom ayrıldım tamam biliyor dedim ama bir kaç ay sonra kuzenimi götürdüm aynı şeyleri söyledi dumur oldum. valla benden bu kadar ama eylülü bulan arkadaş nerde olduğunu söylerse çok sevinirim. ben bu işleri bıraktım artık gerçekten baktım boş hiç birinin dedği olmuyo ama eylülü son kez denemek istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar,

Bugun size falcı nurun söylediği birşeyin çıktığını yazmak istedim.

Harf tutturamadı ama zaman ve şahıs olarak tuttu...

işyerimle ilgili bakalım 1 aya kadar daha beklediğim bişey var eger o da çokarsa 2. kez gideceğim buradanda size yazarım.

günaydın arkadaşlar

her bi falcıdan bahsetmişim nuru unuttum arkadaş bahsedince aklıma geldi. nıurdan ben pek memnun kalmadım oda şimdiyi bilmişti ama bana verdiği zaman ve dedikleri çoktan geçti hiç bişey olmadı buda benim nurla ilgili düşüncem tabi gerçekten frekans işi bu bana olmadı ama arkadaşa çıkmış.

Son düzenleme:
sen girmezsen bu sitenin hiç tadı kalmaz ki :43: senin adına sevindim fal illetinden kurtulman çok güzel ama bizi de bırakma

Ben zaten çok uzun bir zamandır baktırmıyordum. Aralık gibi hayatımda bir şeyler olunca yine başlamıştım. :))

deniz hanım vardır.....avantiii kızılay... harikadır enerjisiyle gülüşüyle pozitif bir melektir o..:nazar:

ben tavsiye etmiyorum, kendisi çok ciddi bir rahatsızlığım olduğunu kesinlikle doktorlara gitmem ve testler yaptırmam gerektiğini ısrarla ısrarla söylerek dumur etmiştir, negatifliği artık siz tahmin edin, bilginize

Nur sevdiğim insanın hayatında başka bir kız olduğunu, kızın benimkini çok sevdiğini ama benimkinin onu istemediğini söylemişti.

Böyle bir durum yok. Sevdiğim çocuk aşkın "a"sına uzak bir insan. Yani o konuda Nur saçmalamış.

--------------------------------------------------------

Şu anda Figen'in dediklerini yaşıyorum bu arada. Ondan daha iyi bir falcıya rastlamadım.
Bir de Eylül işte. Onun da ilk falında dediği her şey çıkmıştı o kadar.
Ama Figen'in 5 falından 3ü gerçek oldu.
Gündüz gitmek lazım ona. Başı karışık olmamalı.

Bir de Figen'le ilgili şöyle bir durum var, o yakın gelecekte usta. Eğer dediği şeyler 1 ayda -taş çatlasa 2 ayda- gerçekleşmiyorsa dediklerini unutun. Olmuyor çünkü bir daha.

Bana dediği şey ertesi gün gerçekleşti son gidişimde mesela. Şoke etti beni bir kez daha.

----------------------------------------------------------

Nur , Leyla ve Figen başarılı bulduğum isimler oldu yani.
Ama üçünün de beklediğim olayın sonucu için yaptıkları yorum farklı.
Olacak dedikleri şey aynıydı ve oldu. Ama sonuç için 3 farklı görüş var ortada.

Hangisinin dediği gerçekleşecek merak ediyorum.
En çok her şeyi bilen ve tutturan kişi Figen olduğu için onun dediği olabilir gibi geliyor.
Bilemiyorum.

Yanii nihayet , bu kez denilenleri yaşıyorum. İnanamıyorum bu duruma. Çünkü bana ne dense olmazdı hiç.
Şaşkınım. :31::31:

Son düzenleme:
Back
X