• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

maalesef benim öyle bir yeteneğim yok. :) HAVİN ADINDAKİ KİŞİ İLE SANIRIM YILDIZIM TUTTU BANA DEDİKLERİ ÇIKIYOR.

ben şilan kafedeki arife gittim gayet güzel memnun kaldım öyle her falcının anlattığı gibi klasik şeyleri söylemiyor bugünden dünden gelecekten ne yaşamışsın hepsini tek tek anlatıyor soru sor cevaplıyım diyor o da güzel uzun ve ilgili bakıyor ben tavsiye ederim şahsen..

Sevgili Arkadaşlar, yeni yılınızı kutlar sağlıklı,mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim.

ben şilan kafedeki arife gittim gayet güzel memnun kaldım öyle her falcının anlattığı gibi klasik şeyleri söylemiyor bugünden dünden gelecekten ne yaşamışsın hepsini tek tek anlatıyor soru sor cevaplıyım diyor o da güzel uzun ve ilgili bakıyor ben tavsiye ederim şahsen..

ben de ariften memnun kaldım diğerleri gibi kısa kesmiyor uzun uzun bakıp çok ilgi gösteriyor.umarım dedikleri de çıkar :1:

arif randevulu mu bakıyor? kalabalık oluyor mu? birde fiyatını yazar msınız?

valla kızlar benim gittiğim gün kafe kalabalıktı ama benden önce yoğunluk varmış bitmiş bir pazar günüydü saat 17.00 di galiba ben girdim tesadüf üzeri girdim zaten aklıma esti ama bende telefonu var kafenin veriyim mi belki randevulu gitmek daha iyidir beklemektense..

valla kızlar benim gittiğim gün kafe kalabalıktı ama benden önce yoğunluk varmış bitmiş bir pazar günüydü saat 17.00 di galiba ben girdim tesadüf üzeri girdim zaten aklıma esti ama bende telefonu var kafenin veriyim mi belki randevulu gitmek daha iyidir beklemektense..

Rica etsem Şilan cafenin telefonunun banada gönderirmisiniz Çok teşekkürler.

bu konuya sık sık göz atıyorum Eylül'ün adresine ulaşabilen varsa diye. ancak hala yok sanırım.

hani sakarya caddesi'nin tümü neredeyse falcılarla dolu, o yüzden ciddiye alamıyorum onları. bir kafede birden fazla falcı varsa yine aynı şekilde.

bencede reklam kokuyor?

reklam demişsiniz. Bu bayan cafede çalışmıyor zaten. Ancak form sitesinde bir sürü cafenin reklamını yapmışsınız. Dikkate almamışsınız sanırım. Herkes birilerini tavsiye ediyor. Bende etmek istedim. Ister gidin ister gitmeyin.

Uzun süredir bu konu altındaki yorumları ve tavsiyeleri okuyorum. Bende tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarmak istiyorum.Yaklaşık son 5-6 aydır can sıkıntısından,merakımdan,birde hayatımın dönüm noktasında oldugumdan,5-6 dan fazla değişik cafe ve kişilere fal baktırdım.Kızılayda ki nerdeyse bütün cafeler de falcılar çalışıyor. Çoğu 10 tl denilen falı 50 çıkarıp daha fazla para koparmak için ''sende nazar var kurşun dökeyim, yok sende büyü var çözeyim,ne bilim kahvede göremiyorum tarot açayım, yok su bakayım'' gibi şeyler söyleyip aklınızı çelmeye çalışıyorlar öncelikle bu tür ısrarlara kanmayın hiç bir gerçekliği yok. Ben bizzat denedim. Eğer bir falcıda geleceği görme gibi bir yetenek varsa bırakın kahve fincanını yüzünüze bakıp söyleyebiliyor.Birde birine iyi bakan biri illa ki size iyi bakacak diye bir kanıya varmayın.. Bakan kişi modunda değilse ve canı istemeyerek bakıyorsa paranız boşa gidiyor..Ben ve arkadaşlarım turuncu cafe,Cidan,ortaköy cafe,sokak cafe,evim cafe,gülçe,dilçe vs vs (kızılay civarı) gitmişliğimiz ve baktırmışlığımız var.Bunların içinde nokta atışı yapan benim çok beğendiğim tek biri vardı onu fellik fellik arıyoruz.. Adı Nisandı ve 1 ay öncesine kadar Cidan cafe çalışıyordu ayrılmış oradan..Kadına baktırtıktan sonra kimseye fal baktırmadım..İnanın abartmıyorum.. Sanırım 3 Harflileri vardı. benim dışımda 3 arkadaşım gitti ve hepsi korktular..Şuan kadının bana 3 ay önce söylediği 2,3 şeyi birebir yaşıyorum. Eğer bilen gören duyan varsa NİSAN adlı kadını bulsun ve baktırsın..

Arif Beye baktırdım ben de iki üç hafta önce, aslında benim kadar çok fazla falcı gezen biriyseniz çok çok iyi olmadığını farkedersiniz. evet uzun bakıyor gibi geliyor çünkü 5 liraya fal baktırıp da saatlerce sürmesini bekleyip de çoğu kişi hayal kırıklığına uğradığından başkaları daha uzun bakıyormuş gibi geliyor. Hoş bu arada 25 lira alıp da 5 dakika da bitirenlerde cok!

Fal rahatlama işi diyoruz, sohbet muhabbet oluyor diyoruz eminim arkamızdan enayi bunlar diye söylenen onlarca falcı vardır.

ben açıkcası ne ankarada ne istanbulda ne izmirde aaaa süper diyemmedim kimseye, bunu fal tecrübesi artınca çok rahat anlıyorsunuz. Hele hele yüzyıl sonrasını anlatıp da aaa mutlu bir yuva kurucaksın, eşin şöyle iyi olacak böyle diyenlere hiç inanasım gelmiyor. Belki de ben yakın gelecekte olabilecek şeylerin söylenmesi taraftarıyım. Bak şöyle olursa böyle olur gibilerinden. Rahatlamaksa bu boşuna insanlara ümit verilmesin. Kötüyü de söyleyip insanlar mahvedilmesin. Gerçek olup olmadığını bilmiyoruz hiç bir şeyin netice de...

benim de tek ve net isteğim artık mutlu olmak için fala ihtiyacımızın olmaması...

Arif Beye baktırdım ben de iki üç hafta önce, aslında benim kadar çok fazla falcı gezen biriyseniz çok çok iyi olmadığını farkedersiniz. evet uzun bakıyor gibi geliyor çünkü 5 liraya fal baktırıp da saatlerce sürmesini bekleyip de çoğu kişi hayal kırıklığına uğradığından başkaları daha uzun bakıyormuş gibi geliyor. Hoş bu arada 25 lira alıp da 5 dakika da bitirenlerde cok!

Fal rahatlama işi diyoruz, sohbet muhabbet oluyor diyoruz eminim arkamızdan enayi bunlar diye söylenen onlarca falcı vardır.

ben açıkcası ne ankarada ne istanbulda ne izmirde aaaa süper diyemmedim kimseye, bunu fal tecrübesi artınca çok rahat anlıyorsunuz. Hele hele yüzyıl sonrasını anlatıp da aaa mutlu bir yuva kurucaksın, eşin şöyle iyi olacak böyle diyenlere hiç inanasım gelmiyor. Belki de ben yakın gelecekte olabilecek şeylerin söylenmesi taraftarıyım. Bak şöyle olursa böyle olur gibilerinden. Rahatlamaksa bu boşuna insanlara ümit verilmesin. Kötüyü de söyleyip insanlar mahvedilmesin. Gerçek olup olmadığını bilmiyoruz hiç bir şeyin netice de...

benim de tek ve net isteğim artık mutlu olmak için fala ihtiyacımızın olmaması...

arif bey uzun bakıyor gibi durmuyor ciddi ciddi uzun bakıyor.mesela aynı fiyata bakan rukiye son gittiğimde saat tuttum 4 dk baktı bana.genellikle çoğu falcı kısa kesip göndermeye çalışıyor.arif bey en azından tarot+kahve+iskambil bakıyor ve soruların var mı diye soruyor.bana çok samimi bi abi gibi davrandı bu yüzden kendi adıma memnun kaldım.çok çok iyi olmadığı konusuna gelince zaten mükemmel olan bi falcı yok olmaz da.aslında falcıya gitmek onu dinlemek çok çok yanlış ve günah hepimiz biliyoruz.hayatımda bi şeyler yoluna girsin asla falcıya falan gitmicem

arif bey uzun bakıyor gibi durmuyor ciddi ciddi uzun bakıyor.mesela aynı fiyata bakan rukiye son gittiğimde saat tuttum 4 dk baktı bana.genellikle çoğu falcı kısa kesip göndermeye çalışıyor.arif bey en azından tarot+kahve+iskambil bakıyor ve soruların var mı diye soruyor.bana çok samimi bi abi gibi davrandı bu yüzden kendi adıma memnun kaldım.çok çok iyi olmadığı konusuna gelince zaten mükemmel olan bi falcı yok olmaz da.aslında falcıya gitmek onu dinlemek çok çok yanlış ve günah hepimiz biliyoruz.hayatımda bi şeyler yoluna girsin asla falcıya falan gitmicem

Şunu farkettim ki bir konu üzerinde ne kadar çok olmalı olmalı dersen o kadar çok kendinden itiyorsun sanırım. ben de senin en son yazdığın cümleyi hep kendi kendime kuruyorum. ben kurdukça da bir an da giyinip falcı falcı dolanıyorum. Cidden nefes alamadığım zamanlar oluyor. eski "ben"i özledim. Eskiden olan irademin şuan yerle bir olmasını hazmedemiyorum, mutluluğumun ise tanımadığım bir kişinin ağzından çıkan iki lafa bağlı olmasını da istemiyorum... Keşke hiç bulaşmamış olsaydık eminim bir çıkar yol bulurduk..

Son düzenleme:
Şunu farkettim ki bir konu üzerinde ne kadar çok olmalı olmalı dersen o kadar çok kendinden itiyorsun sanırım. ben de senin en son yazdığın cümleyi hep kendi kendime kuruyorum. ben kurdukça da bir an da giyinip falcı falcı dolanıyorum. Cidden nefes alamadığım zamanlar oluyor. eski "ben"i özledim. Eskiden olan irademin şuan yerle bir olmasını hazmedemiyorum, mutluluğumun ise tanımadığım bir kişinin ağzından çıkan iki lafa bağlı olmasını da istemiyorum... Keşke hiç bulaşmamış olsaydık eminim bir çıkar yol bulurduk..

yazdıklarını okuyunca resmen kendimi gördüm.falcıya gitmenin zaman ve para kaybından başka bi şey olmadığını bildiğim halde hala gidiyorum.olaya hiç bir çözüm getirmiyorlar hatta olmadık yere ümit verip adamı hayal kırıklığına uğratıyorlar.zaten ne çözümü getirebilirler kendilerine hayırları yok.alkol sigara bağımlısı gibi fal bağımlısı olmuşuz.en kısa zamanda kurtulmak ümidiyle...

arkadaşlar birde kızılayda ankara cafede mihriye diye bi bayan vardı.harika bakıyordu,isimle bakıyordu kahve falına.ben bir kez gittim ona ama arkadaşlarım her ay gider,ve dedikleri çıkıyor.
şimdi o cafeden ayrılmış kendisine bir yer açmış,ama yeni yerini bilmiyorum.ilginenler için öğrenebilirim.
kız kardeşi de var bu bayanın o da fikriye ama mihriye çok daha iyi bakıyor.aklınızda bulunsun.

ankaraya geldigimde baktırmıstım mihriyeye fena değildi. abartılcak kadar değil yani.

Back
X