• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Şaşırdım gerçekten notları okuyunca evimde ki zeynep ve pembe tanışacağım birinin 2 şer harflerini ve uzun boylu olduğunu söylemişler. Zeynep extra olarak zamanını ve ten rengini bilmiş o zaman 5 ten baktırmıştım atmamışlar yani. Mantıcı aysu da 7 harf vermiş 4 harften ismin tamamı çıkıyor. Bi de 5 tane üniversite adı vermiş bunlardan birinden mezun diye o tutmuş (hepsi ankarada zaten olasılık olarak yüksek yani) Vücut tipini de bilmiş. Ama diğer konuları bilememiş. Yaşar abla hangi şehirli olduğunu yaşını bilmiş ve diğer dediklerinin de olması çok olası gözüküyor. Tövbe estağfurullah tüylerim diken diken oldu mustafa da direk 4 harfli ismi yan yana yazdırmış işle ilgili de bana sonradan sıkıntı veren birinin ismini vermiş. İşle ilgili bi şeye de zaman vermiş geçmesine rağmen olmadı ama hala olabilir. cengiz arzu suzan birgül ve eskişehirde baktırdıklarım bilememiş. Figen abla da zaten verimli bakmamıştı son baktığında uzun vadeli şeyler söylemiş. Ama daha önceden günü gününe gerçekleşen şeyler oldu. yaseminin fal kağıdı kayıp ama o anı çok iyi bilmişti mesleğimi filan şok olmuştum. Çantalarda başka bulursam yazarım. Zaten bu fal olayında en önemli şey sonradan çıkması.

Princesss merhaba, Ankarada en iyi bilen falcılar yani sizin favorileriniz kimler?

merhaba. canım benim en iyi falcım Eylül idi. birkaç ay sonra baktığımda her şeyi bilmişti.

eğer alternatif ararsan mihriye'yi önerebilirim.

o da geçmişi net bilir. bana bir kez sevgilimle ayrıldığımda "sakın arama şu tarihe kadar arayacak" demişti.

hakikaten aramıştı. imkansız geliyordu.

bir de deniz'e sık giderdim ama o insanları hocalara falan yönlendirmeye başlamış, ben huylanırım böyle şeylerden. önermem.

Sevgili Princesss, Eylül hn yeni adresi ve telefonu ANZELHA da var. Adresi verme konusunda Eylül hn dan izin almış. Ancak özel mesaj hakkı onunda benimde yok. Siz alınca banada mesaj atarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

tabiki atarım. Anzelha'ya özel mesaj attım, cevabını aldığım anda sizi de yönlendireceğim.

ay kafayı sıyırıcam - bunun bir yolu yok mu ya, çıkarıp telefonumu ya da mail adresimi vericem artık:))
yasak mı cidden kendi iletişim bilgilerimi versem:P ya da ofisinin adresini biliyorsan onu yazsan tam, ben gider öğrenirim..??

Sevgili verzogen,

Pınarın ofisi ykm nin arka sokagında ama inan apt nosunu hatırlamıyorum. tabelası falan yok.

arkadaşlar çok rica ediyorum mesaj hakkı olan biri akttif'e bir mail adresi verip pınar'ın numarasını alsa, sonra da bana mesaj atsa???
ykm'nin arka sokağında olduğunu biliyorum ama apartman apartman, daire daire gezmek de mantıklı değil:((

Merhaba Aktif, ben yaklaşık üç hafta önce gittim Sevgi cafeye o gün cuma günüydü Nur hn bu gün yok yarın Cumartesi günü gelir dediler. Bende o gün başka cafedeki bir falcıya baktırdım. Hoşçakalın.

Teşekkür ederim daha önce gitmiştim nura bana dediği birşey zamanı ve harfleriyle tuttu. Geçmişi istemedim ben zaten biliyorum diye.işiyerimle ilgili harfler kişilerle ilgili söyledikleri gayet başarılıydı.tekrar gitmek istiyorum.
Birde eylül burada çok methedildi onu denemek istiyorum.

arkadaşlar çok rica ediyorum mesaj hakkı olan biri akttif'e bir mail adresi verip pınar'ın numarasını alsa, sonra da bana mesaj atsa???
ykm'nin arka sokağında olduğunu biliyorum ama apartman apartman, daire daire gezmek de mantıklı değil:((

şaka gibi en iyisi biz buradan mesaj hakklımız dolana kadar yazalım:))

Verzogen merhaba, şimdi kuzenime mesaj attım. Pınar hn adresini sordum. Çok emin değilim ama , Burç apt olabilir dedi. İnşallah bulursun:Hoşçakal canım.

Ofis numaraları cevap vermiyor.
Zaten ben gitmek istediğimdede hemen ulaşamadım bekledim.Pınar hanımın sağlık sorunları olduğunu söylemişti sekreter.

koyulması yasak mı bilmiyorum ama vrzgndeneme@gmail mailine yollayabilir misin cnm telefonunu?
o da olmazsa sen apt ve daire no'yu alabilirsen burdan yaz lütfen.

Son düzenleme:
kimse sorularıma cevap vermiyor ama ben yine de tecrübelerimi aktarayım, belki işine yarayanlar olur. ankara'da falcı tayfasının yarısından çoğu bilir beni, o kadar çok gitmişliğim var. bölge bölge yazayım:
Bahçelievler: Gül'e defalarca gitmişliğim var, havasındaysa ender olarak verdiği tarihler tutar, genel olarak konsantre olamaz. en son gidişim de tam bir fiyasko, paraya yazık. Çadır'da kısa saçlı bir bayan var, senelerdir orda - bana hiçbir dediği tutmadı. Laklak'takileri de denemişliğim var, genel olarak vasatlar. Bir tek Havva abla vardı yazın orda, onun verdiği tarihler tutuyordu. Laklak'tan ayrıldı Kızılay'da bir yere geçti sonra orayı da bıraktı, fal bakmıyor artık. Kadriye var; 2 sene önce kendi kafesini açtı Ebruli diye. Kadriye'nin de bana verdiği tarihler tutardı ama giden arkadaşlarım çok memnun kalmadılar. Tarotu çok pahalı ve gereksiz, kahveye daha iyi bakıyor.
Emek'te bir kafe var; adını tam hatırlamıyorum ama Birsen abla var orda. Haftada iki - üç gelir, randevulu çalışır. 2008'de keşfettim Birsen ablayı, sadece kahve falına bakıyor. O zamanlar inanılmaz nokta atışı yapıyordu, bana ne dese oluyordu, dediği bütün tarihler de çıkıyordu. Sonra çok gittiğimden mi bilmiyorum ama tutmamaya başladı, ben de bıraktım gitmiyorum. Bahçeli'de daha bir çok kafe var denediğim ama cümle kurmaya bile değmezler.

Tunalı Hilmi: Cicim cafe var, ordaki falcıların çok methini duyarak gittim. Boşa harcanmış para, bulaşmayın derim. Cihan diye bir falcı var, o da Tunalı dolaylarında takılır. Suya bakıyor, tam bir kolpazan. Geçenlerde gördüm Tunalı caddesinin Esat tarafına doğru bir pasajda dükkan açmış. Yanına 2 falcı daha almış, 35 liradan başlıyor baktıkları, hiçbir dedikleri de tutmuyor. Terapi yaptıklarını varsayıyorlar; psikoloğa gidin daha iyi. Yine Tunalı'nın ortalarına doğru bir çarşı daha var, ismini tam hatırlamıyorum Elizinn pastanesinin yanında. Orda 2. katta iki tane falcı var. Biri Melek abla; fiyatları makul, çok pozitif bir kadın, enerjisi güzel. Diğerinin ismini bilmiyorum ama tam bir deli, dükkan açmadan önce evine gitmişliğim var. Cinleri olduğunu iddia ediyor. 1 kere baktırmıştım, çok param olmadığı için detaylı açılım yapmamıştı ama dediği şeyler kısa vadede tutmuştu.

Kızılay: Figen'i burda duyup gittim. Çok etkilenmedim ama ilk falında dediği bir şey tutmuştu. İkinci falımda hiçbir dediği çıkmadı. Engürü pasajında Betül'e methini duyarak gittim; 50 liraya bakıyor ama değmez bence. Metafizik Merkezi var, orda Gamze diye çok pozitif bir kadın fal bakıyor. Ona da referansla gittim; arkadaşıma ne dediyse çıktı. Kadını sevsem de dedikleri bana çok tutmadı. Serhat vardı bir zamanlar, r'leri söyleyemeyen - nokta atışı yapmaz ama ilk falımda bana dediği bir şeyi hiç unutmam. İmkansız bir olaya olacak dedi, imkan ihtimal yoktu, güle oynaya çıktım yanından. Aylar sonra oldu. Şimdi nerde ne yapıyor bilmiyorum... Helin vardı yine bir zamanlar, hala Kızılay civarında mı takılıyor bilmiyorum ama tam bir dolandırıcı, hikaye anlatıyor. Leyla'yı da burdan okuyup gittim, ıvır zıvır falcılardan bir tanesi. Cadı Kazanı diye bir yer var yine Kızılay'da, Yağmur diye bir kız vardı sağlam bakardı. Ayrıldı sonra, başka bir kadın bakıyor şimdi, kendinden çok emin ama ileriye yönelik tutturamıyor. Yine Kızılay'da oturan, evine referansla alan bir abla var - 15 liraya kahve falına bakıyordu. İlk falında tüylerim diken diken oldu, olan durumumu anlattı. Kısa vadede verdiği tarihler de tuttu ama ikinci falında o kadar başarılı değildi. Zaten o da bu ara bakmıyor bildiğim kadarıyla, evlendi taşındı çünkü. Son olarak da burdan okuyup Ebru ablaya gittim. Hakkında çok fazla olumsuz yazı okumuştum, çok bir şey bekleyerek gitmedim ama diyebilirim ki beni bu zamana kadar en çok etkileyen falcılardan; kazalı arabamdan, alacağımız eve, sevgilimin isminden, gideceğim yola kadar her şeyi saydı. Kendime gelemedim yanından çıktıktan sonra. Ama ileriye yönelik dedikleri henüz meçhul; gidişat olmayacağını gösteriyor, yine de Allah bilir..

Kısacası Ankara'daki falcılar genel olarak vasatlar. İstanbul bu konuda hem ucuz hem de daha kaliteli. İstanbul'da telefonla fal baktırdığım bir kız var. Çok başarılı ama çok baktırınca o da bozuyor.

Son olarak da Pınar'ın telefonunu aramaktayım. Methini daha önce de duydum, Azeriymiş sanırım. Yalnız hala Ankara'da mı emin değilim. İstanbul'a taşındı diye bir duyum aldım. Gören bilen varsa, bana ulaşırsa sevinirim.

ebru dediğiniz ermeni ebru dedikleri mi??

şekerim ceplerine nihayet ulaştım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız dedikleri size çıktımı?:18:

nisan ın telefon numrasını bana yollayabiir misiniz sırf nun için üye oldum nisanı kaybetmiştim ben o çok iyidir ama kardeşi eser onun kadar iyi değil

Back
X