• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Sevgili Arkadaşlar, Sokulludaki Yasemin hanımı hala aramaktayım. Ne olur adresini telefonunu bilenler paylaşsın artık.Çok rica edriyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar nisanın telefonunu bilenler bana da gönderebilirlerse çok sevinirim.Uygun olursa kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum şimdiden tşk ederim

İyi akşamlar arkadaşlar nisanın telefonunu bilenler bana da gönderebilirlerse çok sevinirim.Uygun olursa kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum şimdiden tşk ederim

Özel mesaj hk yok kişisel bilgileri paylaşamıhoruz uyarı geldi ö.mesaj hk olanlar yardım edebiliryardım etmeyi isterdim

İlgilendiğiniz tşk ederim... özel msj hakkı olanlar nisanın telefonu için yardımcı olabilir misiniz lütfen

nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş

ablacım yok öyle grup murup lütfen tekrarı olmasın ne yahu bu tatil turumu ? Lütfen böyle şeyler paylaşmayın burada ....

ablacım yok öyle grup murup lütfen tekrarı olmasın ne yahu bu tatil turumu ? Lütfen böyle şeyler paylaşmayın burada ....

Ben burdan bahsetmiyorum ki kendi arkadaşlarımla olan bir topluluktan bahsediyorum ayrıca duyduğumu paylaşıyorum herkes neler neler paylaşıyor tlf numarasını ara da sana ne diyecekler ben denileni söylüyorum nerden çıktı bu sert tutum ben ve arkadaşlarım 4-5 kişi oluruz dedim ne var bunda sanki ahlaka aykırı bişey yazmışım gibi bir tutum çok üzüldüm doğrusu

arkadaşlar ben bu kk den hiç kimseyle telefon bilgisi veya adres paylaştım mı ya da kimdeye hadi bir topluluk oluşturalım da gidelim dedim mi aksine tek başına 50tl ise toplulıga hacet yok demedim mi tlf nosu isteyen arkadaşa özel mesaj hakkım yok demedim mi? Ben arkadışım kardeşi ve onun arkadaşıyla 4-5 kişi oluruz h.sonuna demedim mi? Şimdi bu üstteki kullanıcı emir vari konuşmayla bir hitap şekliyle ve tıpkı ahlaka aykırı bir cümle kurmuşum gibi hitap şekli beni çok rahatsız etti kınıyorum!

ben sadece birlikte gidebiliriz diye öneride bulunan arkadaşlara olumlu yanıt verdim.bu ne ya kelimesi bile bence ağır bir itham diğer konularda millet neler neler paylaşıyor ben burdan ne adres ne de tlf paylaştım.kullandığım tek kelime türkçemizin esnekliğinin azizliğindenolsa gerek ve kazen adlı kullanıcıdan acil özür bekliyorum sadece telde konuşulanı paylaştım hepsi bu çok üzüldüm çok .

Son düzenleme:
nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş

Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun arkadaşıma pek güvenemiyorum onun işi mişi çıkar sap gibi kalırım diye korkuyorum iş çıkışı fln diyor iş çıkışı bana ters gecenin yarısında mı eve geleceğim ama pazara da ikna ederim de her ihtimale karşı eğer 50 tl ise tekbaşına bile cmt bile gidebilirim

Kazen işte ispatı bu tek başıma giderim. Demişim bak

kasım ayıydı sanırım figen için gitmiştim Nisanda vardı ben sizden duyduğum için figeni tercih ettim cidandı cafenin adı arkadaşım baktırdı nisana çok abartı bir falcı olduğunu bilseydim ertesi gün giderdim hatta 15 tl ye bakıyordu ama gerek duymamıştım Bu nisana 2 ayda ne olmuş böyle bizlermi abartıyoruz bir anda fiyatını faiş yapıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben figene gittim ama orada bir kaç falcı daha vardı adlarını bilmiyorum ama içinde benim dediğim nisan yoktu figeni burdan duydum eğer ordaki nisan da benimdediğim nisan olsaydı onu da söylerlerdi hanımlar isim benzerligidir çünkü ben çok çok önce 30 a baktırmıştım yıllar önce yani

kasım ayıydı sanırım figen için gitmiştim Nisanda vardı ben sizden duyduğum için figeni tercih ettim cidandı cafenin adı arkadaşım baktırdı nisana çok abartı bir falcı olduğunu bilseydim ertesi gün giderdim hatta 15 tl ye bakıyordu ama gerek duymamıştım Bu nisana 2 ayda ne olmuş böyle bizlermi abartıyoruz bir anda fiyatını faiş yapıyoruz

İletine az önce cevapyazdım benim tahminim isim benzerliği ama olabilir

Ama vrzgn adlı kullanıcı fiyatlarla ilgili araştırma yapacaktı bakalım ne olacak

hayır canım eminim çünkü sahibi cidan bey nisanla esengülü transfer ettim dedi:)) kasım ayıydı eminim çünki figen öyle bir nokta atışında bulunduki ocak için bekliyorum tarihe az kaldı birkaçgün içinde olursa şayet benim için ankaradaki tüm falcılar bitmiştir gelişmeler olacağı yönünde bomba benim için olursa size iletirim arkadaşım nisanı tanıyormuş ben nisana baktıracağım dedi o nisan siin bahsettiğiniz nisan canım

hayır canım eminim çünkü sahibi cidan bey nisanla esengülü transfer ettim dedi:)) kasım ayıydı eminim çünki figen öyle bir nokta atışında bulunduki ocak için bekliyorum tarihe az kaldı birkaçgün içinde olursa şayet benim için ankaradaki tüm falcılar bitmiştir gelişmeler olacağı yönünde bomba benim için olursa size iletirim arkadaşım nisanı tanıyormuş ben nisana baktıracağım dedi o nisan siin bahsettiğiniz nisan canım

Tüh kasım gibi ben de figene gitmiştim nisanı ellerimim altından kaçırmışım desene o gün yok muydu acaba … Figen bana da baktı ama tam bilemiyorum yani çıkarsa dedikleri bana da yaz.
Bana da bişeyler demişti ama daha çok var dediklerinin çıkmasına ama iyi bir kadındı.zaten o fahiş fiyatları ödeme niyeyinde değilim taş çatlasa 50 o bile çok ama neyse…

Son düzenleme:
Back
X