Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben o fiyat işini yarın filan bir arayıp kesinleştireyim de ondan sonra zamana karar verelim.
İyi akşamlar arkadaşlar nisanın telefonunu bilenler bana da gönderebilirlerse çok sevinirim.Uygun olursa kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum şimdiden tşk ederim
İyi akşamlar arkadaşlar nisanın telefonunu bilenler bana da gönderebilirlerse çok sevinirim.Uygun olursa kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum şimdiden tşk ederim
nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş
ablacım yok öyle grup murup lütfen tekrarı olmasın ne yahu bu tatil turumu ? Lütfen böyle şeyler paylaşmayın burada ....
nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun arkadaşıma pek güvenemiyorum onun işi mişi çıkar sap gibi kalırım diye korkuyorum iş çıkışı fln diyor iş çıkışı bana ters gecenin yarısında mı eve geleceğim ama pazara da ikna ederim de her ihtimale karşı eğer 50 tl ise tekbaşına bile cmt bile gidebilirim
kasım ayıydı sanırım figen için gitmiştim Nisanda vardı ben sizden duyduğum için figeni tercih ettim cidandı cafenin adı arkadaşım baktırdı nisana çok abartı bir falcı olduğunu bilseydim ertesi gün giderdim hatta 15 tl ye bakıyordu ama gerek duymamıştım Bu nisana 2 ayda ne olmuş böyle bizlermi abartıyoruz bir anda fiyatını faiş yapıyoruz
kasım ayıydı sanırım figen için gitmiştim Nisanda vardı ben sizden duyduğum için figeni tercih ettim cidandı cafenin adı arkadaşım baktırdı nisana çok abartı bir falcı olduğunu bilseydim ertesi gün giderdim hatta 15 tl ye bakıyordu ama gerek duymamıştım Bu nisana 2 ayda ne olmuş böyle bizlermi abartıyoruz bir anda fiyatını faiş yapıyoruz
hayır canım eminim çünkü sahibi cidan bey nisanla esengülü transfer ettim dedi:)) kasım ayıydı eminim çünki figen öyle bir nokta atışında bulunduki ocak için bekliyorum tarihe az kaldı birkaçgün içinde olursa şayet benim için ankaradaki tüm falcılar bitmiştir gelişmeler olacağı yönünde bomba benim için olursa size iletirim arkadaşım nisanı tanıyormuş ben nisana baktıracağım dedi o nisan siin bahsettiğiniz nisan canım