• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ben söyliyeyim.werdikleri paraya acıyacklar.tabi gecmşi öğrenmek için para werenler ışında...esen nisan nehir cafede 13 l,raya müşteri bulamıyordu.100 tl hayırdır?

Evet gidenler bir baksın tabi ben de dahil sonra paylaşırız değer mi değmez mi az bekleyelim yıllar önceki hali değerdi ama...

Evim cafede değil mi burası? Ben de 2 gün önce Gülcana baktırdım ilk defa. Ben Fatoş diye birine baktırıyordum hep, çünkü etkilendim açıkçası, memnundum. Ama herkes şikayet etmiş hepimize aynı şeyleri söylüyor diye. Göndermişler. :( Gülcana baktıran arkadaşın memnun kalmış mı? Ben çok hoşlanmadım açıkçası, çok karışık anlattı sürekli şu burçtan biri var şu kadar zamana kadar şöyle olacak diye baktı. Ama çok güzel, hatta hayalini bile kuramayacağım kadar güzel bir şey söyledi. Çıkıyor mu acaba söyledikleri, merak ettim. :) Var mı başka baktıran Gülcana?

gülcan abla geçmişi çok iyi bilir, anı da çok iyi bilir. gelecek konusunda da tutuyor bazı şeyler, ama uzak gelecekle ilgili yorumları da mantıklı ama bilemem tabi neler olur :)
yarın yine gideceğim gülcan ablaya, ondan başka falcıya gitmiyorum artık ben.

gülcan abla geçmişi çok iyi bilir, anı da çok iyi bilir. gelecek konusunda da tutuyor bazı şeyler, ama uzak gelecekle ilgili yorumları da mantıklı ama bilemem tabi neler olur :)
yarın yine gideceğim gülcan ablaya, ondan başka falcıya gitmiyorum artık ben.

gülcan ne kadara bakıyor acaba

Evet gidenler bir baksın tabi ben de dahil sonra paylaşırız değer mi değmez mi az bekleyelim yıllar önceki hali değerdi ama...

bende sana katılıyorum 2003 te baktırdım ben halen sölediklerini yaşıyorum ama çok etkilenmiştim baktırırken sanki başka brileriyle konuşuyor gibiydi isimleri birebir tutturuyor inanılmazdı vallahi şuan nakitim olsa 100 bile veririm değer sende galiba yarın gideceksin lütfen burdan paylaş nasıl olduğunu bide cafenin ismini yazarsan çok sevinirim etlikte oturuyorum ben ayrıca özelden telini gönderdiğin için teşekkür ediyorum sana

bende sana katılıyorum 2003 te baktırdım ben halen sölediklerini yaşıyorum ama çok etkilenmiştim baktırırken sanki başka brileriyle konuşuyor gibiydi isimleri birebir tutturuyor inanılmazdı vallahi şuan nakitim olsa 100 bile veririm değer sende galiba yarın gideceksin lütfen burdan paylaş nasıl olduğunu bide cafenin ismini yazarsan çok sevinirim etlikte oturuyorum ben ayrıca özelden telini gönderdiğin için teşekkür ediyorum sana

Tabiki paylaşırım hala iyidir umarım biz bir test edelim de

1 ay önce bu konu başlığına falcı nisan hakkında yazmıştım. Çok iyi bir falcı oldugunu hala iddia ediyorum..o yazıdan sonra bayağı merak eden olmuş ama ben de cebini kaybettim bana da mesaj atarmısınız cebini rica etsem.

ezo ve yaprak görüşlerimi özelden attım ama şunu diyim bazen verdiğim 5 tl acıdım ama bugün verdiğim 50tl ye acımadım o kadar yani

özel mesajla görüşlerimi bildirdim yaprak ve ezo ama şunu diyim verdiğim beş tl ye acıdığım zamanlar oldu ama bu elli tl ye hiç acımadım o kadar yani

özel mesajla görüşlerimi bildirdim yaprak ve ezo ama şunu diyim verdiğim beş tl ye acıdığım zamanlar oldu ama bu elli tl ye hiç acımadım o kadar yani

Sahunis mesajınızı aldım çok teşekkür ederim. Ayrıca Nisan hn falından memnun kaldığınıza sizin adınıza sevindim.Hoşçakalın.

Sahinus benimle de görüşlerini paylaşır mısın rica etsem? Ben de gitmeyi düşünüyorumda...

slmmmm nisana gidenler lutfen paylaşabılırlermı rıca etsek..bıde şu kafenın adınıda paylaşabilirmisınız? gıtmeyenlr merak edıyr..arkadaşlar özel hayatınızla ilgili söylenenlerı paylaşmayın elbette ama genel ızlenımınızı yazarsanız bızede ışık olur...acab gıdenlerden bırı banada nısanın yerını adresını telını verebılırmı özelden atabılırmı rıca etsem?

slmmmm nisana gidenler lutfen paylaşabılırlermı rıca etsek..bıde şu kafenın adınıda paylaşabilirmisınız? gıtmeyenlr merak edıyr..arkadaşlar özel hayatınızla ilgili söylenenlerı paylaşmayın elbette ama genel ızlenımınızı yazarsanız bızede ışık olur...acab gıdenlerden bırı banada nısanın yerını adresını telını verebılırmı özelden atabılırmı rıca etsem?

Nisan yine başarılıydı ve sadece kendi bildiğim şeyleri bile bildi bence yine çok başarılıydı dedikleri çıkacak mı zaman gösterir ama önceki deneyimime dayanarak söylüyorum bilmişti bu kadarı yeterli galiba..

Back
X