• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Evet dün Nisana gittim şimdi biraz size düşüncelerimi aktarayım.Ankarada hatırı sayılır falcı gezdim...

Öncelikle değişik bir faldı..ilk önce bi şaşkınlıkla dinlemeye başladım ama kesin not alıp .daha sonra bunları yerine oturtmak lazım. Bence gayet başarılıydı.

kızımın gün içerisinde bana kurduğu cümlelerle kızımı anlattı işimle ilgili bazı tersliklerle ilgili yorumlar yaptı ve gelişmelerden bahsetti.

evet gelecekle ilgili söyleyecekleri tutarmı bilmem ama en erken çıkacak tarih bana haziran-temmuzda bekleyeceğim çok önemli bir gelişmeden bahsetti o zaman çıkarsa

bundan sonraki falcım NİSAN diyebilirim..

herkese günaydın, nisanla ilgili görüş ve düşüncelerimi ben de aktarayım ayıp olmasın:)
yaşadığım durumu olduğu gibi tarif etti, hatta merak ettiğim kişilerin ağızlarından konuştu, bana söyledikleri cümleleri sıraladı.
ama çok karışık baktı, yani mesela net bir şekilde bu böyledir diyemem; hani olsa da olmasa da nisan demişti'ye çıkıyor. yine de en yakın verdiği tarih mart - bekleyip görmek lazım bakalım.

herkese günaydın, nisanla ilgili görüş ve düşüncelerimi ben de aktarayım ayıp olmasın:)
yaşadığım durumu olduğu gibi tarif etti, hatta merak ettiğim kişilerin ağızlarından konuştu, bana söyledikleri cümleleri sıraladı.
ama çok karışık baktı, yani mesela net bir şekilde bu böyledir diyemem; hani olsa da olmasa da nisan demişti'ye çıkıyor. yine de en yakın verdiği tarih mart - bekleyip görmek lazım bakalım.

merhaba madem burda telefon bilgisi verilemiyor gittiğiniz cafe mi büro mu neyse onun adını ya da tarifini yazsanız sevinirim.

merhaba madem burda telefon bilgisi verilemiyor gittiğiniz cafe mi büro mu neyse onun adını ya da tarifini yazsanız sevinirim.
cafe değil, evinde bakıyor kadın. etlik lokman hekim hastanesinin karşı yolundan yukarı doğru çıkıyorsun. apartman numarası aklımda değil ama.

Evet dün Nisana gittim şimdi biraz size düşüncelerimi aktarayım.Ankarada hatırı sayılır falcı gezdim...

Öncelikle değişik bir faldı..ilk önce bi şaşkınlıkla dinlemeye başladım ama kesin not alıp .daha sonra bunları yerine oturtmak lazım. Bence gayet başarılıydı.

kızımın gün içerisinde bana kurduğu cümlelerle kızımı anlattı işimle ilgili bazı tersliklerle ilgili yorumlar yaptı ve gelişmelerden bahsetti.

evet gelecekle ilgili söyleyecekleri tutarmı bilmem ama en erken çıkacak tarih bana haziran-temmuzda bekleyeceğim çok önemli bir gelişmeden bahsetti o zaman çıkarsa

bundan sonraki falcım NİSAN diyebilirim..

ne olur tam adresi verirmisin nisanın çok ama çok ihtiyacım var

ne olur tam adresi verirmisin nisanın çok ama çok ihtiyacım var

telefon numarası vermiştim özelden arayıp öğrenebilirsin adresini .niye telefon açmıyorsunki? ben insanların açık adresini onların bilgisi ya da izni olmadan paylaşmayı etik bulmuyorum doğrusu hem de ortak bir paylaşım sitesinde .telefon aç açık açık konuş nerdesiniz diye.. bir telefon uzaklığında sonuçta.tabi çok acil ihtiyacın varsa burası cafe değil ki ev. insanların mahremiyetlerini yayınlamak hoş olmaz...tabi bu benim fikrim ama empati yapmak gerek bu tarz istemlerde.

Son düzenleme:
ben insanların açık adresini onların bilgisi ya da izni olmadan paylaşmayı etik bulmuyorum doğrusu hem de ortak bir paylaşım sitesinde .hem de burası bir evse üstüne üstlük açık adresini isteyen arkadaş onların telefon numarasını biliyorsa şüpheyle yaklaşırım umarım ben yanılıyorumdur lütfen insanların mahremiyetleri hakkında dikkatli olalım saygı duyalım umumi bir yer olmadığından bu bilgileri evin açık adresi gibi şeyleri paylaşmak başlı başınca suçtur.

Son düzenleme:
şahinus benim özel mesaj hakkım yok.. nisanın telefonun numarasını özelden gönderebilirmisin.

Kızlar bu evim cafede sevdaya, gülcana ve fatoşa baktıranlarınız var mı? Ben üçüne baktırdım ve çok yakındı hepsinin arası. Yani hiçbirinin söylediği süre henüz gelmedi ama merak ediyorum tutturuyor mu bunlar? Memnun kaldınız mı siz?

Slmmmm Sahinus veya özelden msj hakkı olan arkadaşlar lütfen nisanın telefon numarasını verebilir misiz?çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Tryamour benim de param olana kadar hevesimi almak için Leyla'ya gidesim var önerir misin?

Param olursa daha sonradan Nisan'a gidicem ama 50 tl'ye bakarsa daha fazla veremem :)

10-15 bile çok geliyo bu aralar...

Asmaaltı Serhat : Ben ona lisedeyken baktırmıştım üniversiteyi İstanbul'da okuyacağımı ve 2007 senesinde tanışacağım biriyle çıkmaya başlayıp hayatımın sonuna kadar onunla olacağımı falan söylemişti, hiçbiri olmadı :)

Turuncu Cengiz : Söyledikleri bana da saçma geldi ama bazıları çıktı gibi, söylediği bişey var dilek tutturdu tuttum "25 Mart'ta olacak dileğin dedi" bekliyorum.

Arif Abi : Şimdiyle ilgili güzel durum değerlendirmeleri yapmıştı ama gelecekle ilgili dediği hiçbişeyi hatırlamıyorum neredeyse ama fena değildi, bozuk para veriyor, dilek tutturuyor onunla :)

Benim en çok memnun kaldığım falcılardan biri Çatı Kafe'de Birgül ablaydı ama sanırım ayrıldı ordan, bi de ilk baktığı fal çok çok iyiydi tarihleri tutturamadı ama ne dediyse bir bir oldu yalnız şöyle söyliyim 5-6 ay gecikmesi var, olacak dediği tarihten Mayıs dedi 2011 Kasım'da yaşadım ama şimdiyi de çok güzel değerlendirmişti yalnız ilk baktırdığım fal yalnızca kızlar sonradan baktırdığımda pek başarılı değildi.

Leyla'yla nasıl geçti yarın onu da yazarım :)

Tryamour benim de param olana kadar hevesimi almak için Leyla'ya gidesim var önerir misin?

Param olursa daha sonradan Nisan'a gidicem ama 50 tl'ye bakarsa daha fazla veremem :)

10-15 bile çok geliyo bu aralar...

Asmaaltı Serhat : Ben ona lisedeyken baktırmıştım üniversiteyi İstanbul'da okuyacağımı ve 2007 senesinde tanışacağım biriyle çıkmaya başlayıp hayatımın sonuna kadar onunla olacağımı falan söylemişti, hiçbiri olmadı :)

Turuncu Cengiz : Söyledikleri bana da saçma geldi ama bazıları çıktı gibi, söylediği bişey var dilek tutturdu tuttum "25 Mart'ta olacak dileğin dedi" bekliyorum.

Arif Abi : Şimdiyle ilgili güzel durum değerlendirmeleri yapmıştı ama gelecekle ilgili dediği hiçbişeyi hatırlamıyorum neredeyse ama fena değildi, bozuk para veriyor, dilek tutturuyor onunla :)

Benim en çok memnun kaldığım falcılardan biri Çatı Kafe'de Birgül ablaydı ama sanırım ayrıldı ordan, bi de ilk baktığı fal çok çok iyiydi tarihleri tutturamadı ama ne dediyse bir bir oldu yalnız şöyle söyliyim 5-6 ay gecikmesi var, olacak dediği tarihten Mayıs dedi 2011 Kasım'da yaşadım ama şimdiyi de çok güzel değerlendirmişti yalnız ilk baktırdığım fal yalnızca kızlar sonradan baktırdığımda pek başarılı değildi.

Leyla'yla nasıl geçti yarın onu da yazarım :)

Benim yukarda sorduklarımdan baktırdığın yok mu? :44:

arkadaşlar meryem e giden oldu mu...bir kişi gittim demiş sadece.onun dışında giden warsa izimle paylşsın lütfen durumu

Ben Leyla'dan çok çok çok memnun kaldım. Öneririm.
Ama gittiğinde eğer mevcut durum hakkında yanlış şeyler söylerse susup oturma, hayır öyle değil de.
Ona göre yorum yapacaktır o.

leyla ilk gittiğimde süperdi.dedikleri de çıkıyordu.sonra 10 gün gibi aralıklarla gelişmeleri takip için gittim sacmalamaya başladı bir önceki dediğinin tam tersini söylemeye başladı.son gittiğimde yolunu beklediğim birisi için, hayır asla gelmiyecek dedi.ama meğerse aynı o gün beklediğim kişi ankaraya gelmiş we ertesi gün beni aradı 1 hafta boyunca görüştük.oysa leyla o ankaraya asla gelmez onunla ankara da görüşmen yok demişti.artık leylaya gitmekten wazgectim.ama arif bana o kişinin 17 ocakta buraya geleceğini söylemişti.5 gün sapma ile bildi.gelelim çiğdem e.o aylar önce bana gün wermişti oturacağımız yerleri bile tarif etmişti.çıktı mı ewt çıktı..

helin'e giden oldu mu? ben su falı baktırmıştım. ona ama daha soylediği tarihler gelmedi...

Bence bekleme cnm, atıyor o kadın. bana ne dediyse çıkmamıştı - sonra siteye girdim baktım böyle düşünen tek ben değilmişim.

sahinus verdiğin telden nisana ulaşamıyorum cevap veren yok sabahtan beri arıyorumdoğru numara değilmi

Back
X