• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kızlar turuncu kafede kredi kartı çekmedi deyip üst üste para çekiyorlar. Hatta farklı tutarlarda para çekiyorlar ben hiç dikkat etmemiştim son gittiğimizde dikkat ettim 2 kez 29.50 çekilmiş aynı gün tarihli. Oraya gidip yetkili bayana söyledik aldık paramızı.

Son düzenleme:
sanırım bu serhat o serhat bana biri asmaaltındaki serhata git diye cep telefonu vermişti aradım adresi sormak için balkon cafedeyim dedi asmaaltının 2-3 bina yanı 2. kat yani yine konur 2 de

bana özel msj olarak telefon numarasını atabilirmisin.. bende gitmek istiyorum.. ilk defa mı baktırdın..?

herkese merhaba ben bundan 3 yıl önce işim nedeniyle tayin olarak ankara dışına gittim. tayin olmadan önce nişanlımdan ayrılmıştım. fal baktırmak için ankara cafeye gittim. yadigar diye birine baktırdım. kahveyi açmadan bana yüzük attığımı söyledi. çok şaşırdım. kahveyi açtıktan sonra tayin olduğum yerde biriyle tanışacağımı bu kişiyle evleneceğimi, ileride benim, annemin ve kardeşimin ayrı ayrı şehirlerde yaşayacağımızı söyledi. ozaman hepimizin ayrı şehirde yaşayacağımıza inanmadım. çünkü annem ve kardeşim ankarada olacaktı. ancak bu yıl kardeşimin işi nedeniyle tayini çıkacak ve ömür boyu tayin görecek. dediği gibi ayrı şehirlerde yaşayacağız. Bunu 3 yıl önceden bilmesi çok ilginç. ayrıca tayin olduğum yerde tanıştığım kişiyle evlendim.ha bide babamın öldüğünü ailede 3 kişi olduğumuzu bilmişti.kısacası yadiggarın dedikleri tuttu. yadigarın nerede olduğunu duyan varmı yada son zamanlarda baktıran ,çünkü ankara cafeden ayrıldığını öğrendim.

Merhabalar tabiki paylaşırım. yalnız ben denemedim bunlar tuğbanın önerileri;

Güneş cafe de Tülin.

Turuncu cafe de Cengiz.

Balkon cafe de Serhat.( Serhat için gününde olursa süper bakar dedi)

Birde iki kardeş varmış, Muzaffer ve Kemal isimlerinde bunlara kendiside gitmek istiyorumuş çok iyilermiş.
Telini verdi ama burada paylaşamam biliyorsunuz.

Sevgili Akttif, paylaşımlarınız çok teşekkürler.

Merhabalar tabiki paylaşırım. yalnız ben denemedim bunlar tuğbanın önerileri;

Güneş cafe de Tülin.

Turuncu cafe de Cengiz.

Balkon cafe de Serhat.( Serhat için gününde olursa süper bakar dedi)

Birde iki kardeş varmış, Muzaffer ve Kemal isimlerinde bunlara kendiside gitmek istiyorumuş çok iyilermiş.
Telini verdi ama burada paylaşamam biliyorsunuz.

Akttif, Muzaffer ve Kemal neredelermiş?

nisan'ın dediği bir şey geçen hafta çıktı 2-3hafta içinde bişey olacak demişti ama küçük bir şey demişti geçen hafta 3.haftaydı oldu diğer büyük şeylerin çıkmasında sıra

nisan'ın dediği bir şey geçen hafta çıktı 2-3hafta içinde bişey olacak demişti ama küçük bir şey demişti geçen hafta 3.haftaydı oldu diğer büyük şeylerin çıkmasında sıra

Çok sevindim umarım bana dedikleride çıkar.ama daha vakti var, hatta haziran temmuz gibi bakalım görelim.

muzaffer ve kemal dışındakileri bilemiycem denemedim ama bu iki kişiyi asla ve asla tavsiye etmiyorum.her ikiside gayet samimi ve güleryüzlü davranıyorlar kemal 30-40 a bakar müşteri sürekli gelsin diye ama çözdüğü bişey yok maksat kalabalık olsun .muzafferde dünyanın parasını alır 50 der 70 der sonra şu işini hallederim der 1000-2000 nakit ister inanır beklentiye girersiniz hava alırsınız sadece .
Gidin herhangi bir falcıya ama paranıza yazık etmeyin tavsiyem budur.

muzaffer ve kemal dışındakileri bilemiycem denemedim ama bu iki kişiyi asla ve asla tavsiye etmiyorum.her ikiside gayet samimi ve güleryüzlü davranıyorlar kemal 30-40 a bakar müşteri sürekli gelsin diye ama çözdüğü bişey yok maksat kalabalık olsun .muzafferde dünyanın parasını alır 50 der 70 der sonra şu işini hallederim der 1000-2000 nakit ister inanır beklentiye girersiniz hava alırsınız sadece .ben birşey hallettiklerini görmedim.

muzaffer ve kemal dışındakileri bilemiycem denemedim ama bu iki kişiyi asla ve asla tavsiye etmiyorum.her ikiside gayet samimi ve güleryüzlü davranıyorlar kemal 30-40 a bakar müşteri sürekli gelsin diye ama çözdüğü bişey yok maksat kalabalık olsun .muzafferde dünyanın parasını alır 50 der 70 der sonra şu işini hallederim der 1000-2000 nakit ister inanır beklentiye girersiniz hava alırsınız sadece .ben birşey hallettiklerini görmedim.

Merhaba Soyluserap, uyarılarınız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım. Hoşçakalın.

daha öncede sayfanın birinde görmüş ve yine uyarmıştım ama unutulmuş yada görülmemiş olabilir o yüzden görüşlerimi açıkladım.

Back
X