• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar bu arada söylemeden edemeyeceğim - msn'den fal bakan gamze hanım da boş değil. bana söylediklerinden 2 şey çıktı, ilkini tesadüf sanmıştım ama ikincisi öyle boş bir tahmin değildi.

Verzogen merhaba, Gamze hn bende baktırdım ama bana verdiği en erken süre üç ay diğerleri daha uzun vadede olacak şeyler. İnşallah banada çıkan bir şeyler olursa paylaşırım. Senin falının çıkmasıan sevindim. Hoşçakal.

ay pardon işteyken aceleden kamelyaya atmışım bir yandan da sana ulaşmaya çalışıyordum ya verzocum :)) :27:

Son düzenleme:
Ayyy süper kızlar ya çigdem bulunmus sonunda:) tekrar gitmeliyim ilk falında herşeyi tutturdu ikincisinide yazarım gidince.şimdi ne kadara bakıyo falı:)

birde kızlar tugba diye bahsettiginiz bayan daha önce asmaaltı cafe demiydi bi bilginiz varmı?

Son düzenleme:
Ayyy süper kızlar ya çigdem bulunmus sonunda:) tekrar gitmeliyim ilk falında herşeyi tutturdu ikincisinide yazarım gidince.şimdi ne kadara bakıyo falı:)

birde kızlar tugba diye bahsettiginiz bayan daha önce asmaaltı cafe demiydi bi bilginiz varmı?

daha önce turuncu ve evimdeymiş diye biliyorum ben.

bildiğim kadarıyla tuğba abla orda bi kaç ay çalışmış

bildiğim kadarıyla tuğba abla orda bi kaç ay çalışmış

aynı tugba ozaman sarı saçlıydı ozaman cıtı pıtı falan bana gelecekle dedikleri çok alakasızdı ama çıktı bi kaçı tekrar bi ziyaret etmek lazım :)

Kızlar cigdem bugun izinliydi bende figene baktırdım. Bu kadar falcı dolaştım ilk kez biri isim söyledi valla. Anneannemin adını soyledi saglık sorunlarına dikkat etsin dedi ve asırı alakasızdı ben aşkla ilgili seyler soruyodum. Bilmiyorum öbür dedikleri çıkarmı çıkmaz mı geçmişle ilgili isabetli seyler soyledi. Ama isim olayına resmen şok oldum

Kızlar cigdem bugun izinliydi bende figene baktırdım. Bu kadar falcı dolaştım ilk kez biri isim söyledi valla. Anneannemin adını soyledi saglık sorunlarına dikkat etsin dedi ve asırı alakasızdı ben aşkla ilgili seyler soruyodum. Bilmiyorum öbür dedikleri çıkarmı çıkmaz mı geçmişle ilgili isabetli seyler soyledi. Ama isim olayına resmen şok oldum

bende gidecekyim bugun iyiki gitmemişim:)

figene bende 1 kere baktırdım ama dediklerinin hiç biri çıkmadı geçmişle ilgili tarihler verdi ama hatırlamıyorum sonuçta geçmiş figenin dedigine göre ben sevgilimden çoktan ayrılmıs ve baska biriyle birlikteydim:)

son zamanlardaki favorim leyla deigi şeyler çıkıyo ama tarih problemi var onunda bence zamanları tutturamıyo bitek=)

bide kızlar çigdem ne kadara bakıyodu benm baktırdıgımda 10 tl di

Medyum Gizem..tek kelimeyle süper..en son gitiğimde 30 liraya bakıyordu..ama fal gibi fal..yani yok 3 yol var yok 3 kuş var..bu tarz oyalama ,ağızdan laf alma taktikleri yok..yaklaşık yarım saat sürüyor fal..ama inanın bana vedğiniz paraya değiyor ve kafanızdaki birçok sorya cevap bulmuş şekilde ayrılıyorsunuz ordan...karanfil sokakta Gizemin Cafesi..deneyin derim

Medyum Gizem..tek kelimeyle süper..en son gitiğimde 30 liraya bakıyordu..ama fal gibi fal..yani yok 3 yol var yok 3 kuş var..bu tarz oyalama ,ağızdan laf alma taktikleri yok..yaklaşık yarım saat sürüyor fal..ama inanın bana vedğiniz paraya değiyor ve kafanızdaki birçok sorya cevap bulmuş şekilde ayrılıyorsunuz ordan...karanfil sokakta Gizemin Cafesi..deneyin derim
aklımıza bir de gizem düştü şimdi:) durumu bilen o kadar çok falcı war ki..önemli olan dediği olaylar gercekleşiyor mu we zaman weriyor mu?kac falcıya gittim sayamam 10 da 9 u zaten durumu iyi biliyor ama gelecek içiin söyledikleri çıkmıyor...

Kızlar ben bugün Tuğbaya gittim hiiiiiç ama hiç memnun kalmadım falın ilk 5 dakikasından sonra bi an önce bitse de masadan kalksam diye düşündüm sadece, benim için Tuğbanın falı şöyle oldu önce bir şeyi biliyor, ufak bir şeyi, onun arkasından benim yorumumu alıp üfürmeye başlıyor gibi geldi bana. Arkadaşımla beraber baktırdık ikimize söylediği şeyler hep çelişkilerle dolu. Örneğin bana görüştüğün biri var dedi ben de var gibi yok gibi dedim, pek sık görüşmüyoruz dedim önce 1-2 aya kadar netleşicek bu kişi tamamen girecek hayatına dedi, ben sanmıyorum diyince bu sefer eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dedi. Ben bunu fal baktırırken çok yaparım istemsiz bişeydir ama olmayacağını düşünüyosam "sanmıyorum, imkanı yok" buna benzer ifadeler kullanırım ama falcılar hep " yaşa gör" "buraya çikolatanı alır gelirsin" işte ne biliyim "falcı ablan dediydi dersin" gibi yorumlar yaparlar fallarının arkasında dururlar yani. Tuğba çok yanar dönerdi. Bir de eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dediğinde benim gözlerim doldu ama gene de "hayırlısı olsun" "olmayınca olmuyo" gibi cümleler kurdum gözlerimin dolduğunu fark etti bu sefer de " sen son zamanlarda ağlayamıyosun hep böyle içine atıyosun" gibi şeyler söylemeye başladı alakası yok gayet huzurlu mutluydum Tuğba'ya fal baktırıncaya kadar. Hem kendi ağlatma raddesine getirdi beni hem de sonra "sen bi zamandır böylesin" dedi mimiklerimi okumaya başladı, işte yok duygusalsın sorunlarını kendine saklıyosun kimseye anlatmıyosun falan kişilik yorumlamaya çalıştı hem mimiklerimden ki alakası yok benim ne derdim tasam varsa bütün yakınlarım bilir, ben paylaşarak konuşarak atarım içimden, hatta bazen derdimle sıkıntımla arkadaşlarımın kafasını çok mu meşgul ediyorum acaba diyerekten üzülürüm yani.

Neyse iğrenç bi faldı, yani kimi falcı vardır üfürdüğünü bilirsin ama seni rahatlatır, kendini iyi hissedersin zaten çoğumuzun fal baktırmadaki amacı da o rahatlamak hafiflemek. Çok sinirimi bozdu benim Tuğba. Özellikle mimiklerimi inceleyip durması çok çok sinir bozucuydu.

leyla kimdir ve nerde dir? ne ne kadardır info pls ??:)

5 tl lik 10 tl lik diye gidiyo falı ben 10 yada 5 baktırırım ilginçtirki 6 7 kere gittim ve baya aralıklarla bana dedigi seylerde aynıdır çektigim karta kadar bi çok dedigini yaşadım.olası olmayan şeylerdi bunlarda.denemelisin ilk 5 tl lik dene bence kısacık bakıyo ama hoşuna giderse 10 tl lik baktırırsın ozaman.ata iskenderin sokagında karamel cafe cnm

Back
X