Kızlar ben bugün Tuğbaya gittim hiiiiiç ama hiç memnun kalmadım falın ilk 5 dakikasından sonra bi an önce bitse de masadan kalksam diye düşündüm sadece, benim için Tuğbanın falı şöyle oldu önce bir şeyi biliyor, ufak bir şeyi, onun arkasından benim yorumumu alıp üfürmeye başlıyor gibi geldi bana. Arkadaşımla beraber baktırdık ikimize söylediği şeyler hep çelişkilerle dolu. Örneğin bana görüştüğün biri var dedi ben de var gibi yok gibi dedim, pek sık görüşmüyoruz dedim önce 1-2 aya kadar netleşicek bu kişi tamamen girecek hayatına dedi, ben sanmıyorum diyince bu sefer eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dedi. Ben bunu fal baktırırken çok yaparım istemsiz bişeydir ama olmayacağını düşünüyosam "sanmıyorum, imkanı yok" buna benzer ifadeler kullanırım ama falcılar hep " yaşa gör" "buraya çikolatanı alır gelirsin" işte ne biliyim "falcı ablan dediydi dersin" gibi yorumlar yaparlar fallarının arkasında dururlar yani. Tuğba çok yanar dönerdi. Bir de eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dediğinde benim gözlerim doldu ama gene de "hayırlısı olsun" "olmayınca olmuyo" gibi cümleler kurdum gözlerimin dolduğunu fark etti bu sefer de " sen son zamanlarda ağlayamıyosun hep böyle içine atıyosun" gibi şeyler söylemeye başladı alakası yok gayet huzurlu mutluydum Tuğba'ya fal baktırıncaya kadar. Hem kendi ağlatma raddesine getirdi beni hem de sonra "sen bi zamandır böylesin" dedi mimiklerimi okumaya başladı, işte yok duygusalsın sorunlarını kendine saklıyosun kimseye anlatmıyosun falan kişilik yorumlamaya çalıştı hem mimiklerimden ki alakası yok benim ne derdim tasam varsa bütün yakınlarım bilir, ben paylaşarak konuşarak atarım içimden, hatta bazen derdimle sıkıntımla arkadaşlarımın kafasını çok mu meşgul ediyorum acaba diyerekten üzülürüm yani.
Neyse iğrenç bi faldı, yani kimi falcı vardır üfürdüğünü bilirsin ama seni rahatlatır, kendini iyi hissedersin zaten çoğumuzun fal baktırmadaki amacı da o rahatlamak hafiflemek. Çok sinirimi bozdu benim Tuğba. Özellikle mimiklerimi inceleyip durması çok çok sinir bozucuydu.