• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kızlar ben bugün Tuğbaya gittim hiiiiiç ama hiç memnun kalmadım falın ilk 5 dakikasından sonra bi an önce bitse de masadan kalksam diye düşündüm sadece, benim için Tuğbanın falı şöyle oldu önce bir şeyi biliyor, ufak bir şeyi, onun arkasından benim yorumumu alıp üfürmeye başlıyor gibi geldi bana. Arkadaşımla beraber baktırdık ikimize söylediği şeyler hep çelişkilerle dolu. Örneğin bana görüştüğün biri var dedi ben de var gibi yok gibi dedim, pek sık görüşmüyoruz dedim önce 1-2 aya kadar netleşicek bu kişi tamamen girecek hayatına dedi, ben sanmıyorum diyince bu sefer eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dedi. Ben bunu fal baktırırken çok yaparım istemsiz bişeydir ama olmayacağını düşünüyosam "sanmıyorum, imkanı yok" buna benzer ifadeler kullanırım ama falcılar hep " yaşa gör" "buraya çikolatanı alır gelirsin" işte ne biliyim "falcı ablan dediydi dersin" gibi yorumlar yaparlar fallarının arkasında dururlar yani. Tuğba çok yanar dönerdi. Bir de eski sevgilisine dönecek onunla evlenecek dediğinde benim gözlerim doldu ama gene de "hayırlısı olsun" "olmayınca olmuyo" gibi cümleler kurdum gözlerimin dolduğunu fark etti bu sefer de " sen son zamanlarda ağlayamıyosun hep böyle içine atıyosun" gibi şeyler söylemeye başladı alakası yok gayet huzurlu mutluydum Tuğba'ya fal baktırıncaya kadar. Hem kendi ağlatma raddesine getirdi beni hem de sonra "sen bi zamandır böylesin" dedi mimiklerimi okumaya başladı, işte yok duygusalsın sorunlarını kendine saklıyosun kimseye anlatmıyosun falan kişilik yorumlamaya çalıştı hem mimiklerimden ki alakası yok benim ne derdim tasam varsa bütün yakınlarım bilir, ben paylaşarak konuşarak atarım içimden, hatta bazen derdimle sıkıntımla arkadaşlarımın kafasını çok mu meşgul ediyorum acaba diyerekten üzülürüm yani.

Neyse iğrenç bi faldı, yani kimi falcı vardır üfürdüğünü bilirsin ama seni rahatlatır, kendini iyi hissedersin zaten çoğumuzun fal baktırmadaki amacı da o rahatlamak hafiflemek. Çok sinirimi bozdu benim Tuğba. Özellikle mimiklerimi inceleyip durması çok çok sinir bozucuydu.
madem ki hiç bir şeyi bilememiş,sewgilinin skisiyle ewleneceğini de bilmemiştir.inanp ta içini bunaltma.neyi bilmiş ki onu da bildiğini düşünüyorsun? zaten gercek fal bakan karşıdakinin yüzüne bile bakmadan transa gecip motor gibi anlatmaya başlıyor.bi soru sorup yüzünü inceliyorsa o falcıyı hiç önemseme bile derim ben.eğer hayatında biri warsa war desin.war gibi ne demek allahaşkına..bu arada karanfilde hiç kimsenin söz etmediği biri war.bir erkek..dedikleri tek tek çıkıyor..yazıcam bi ara buraya..

bugün kızılayda işim var erken biterse şu çiğdemi deneyeceğim ama bana aşk hayatımdan girerse anlatmaya oyum sıfır olur herkes ya aşk ya iş için gidiyor die ama şimdiye kadar 3 kişi bildi problemimi serhat meryem nisan diğerleri atmasyon hep

çiğdem'i aylardır siteden duyuyordum, aklıma düşürdüm, aradım ama tam olarak kimden bahsedildiğini bilmiyordum. ta ki bu gün gidip baktırana kadar... arkadaşlar çiğdem dediğiniz bayanın başka bir ismi daha var ailesinin kullandığı, ben o ismini biliyorum ve sitede yana yakına herkes çiğdem diye aranırken ben o abla ile sürekli telefonda irtibattaymışım:) bir müddet cafelerde bakmadı, telefonla ulaşabiliyordum sadece. sonra bazı meselelerden dolayı fal bakmayı bıraktı - 1 aydır ben de aramıyordum. bu gün cidan'a bir gittim, şok oldum. zaten şaşırmıştım ankara'da iyi olup da benim haberimin olmadığı kim olabilir diye - yokmuş meğer:) falına gelince; çiğdem ablaya falı ilk kez baktıracaksanız size atmasyon gibi gelebilir, boşa para ödediniz izlenimine kapılabilirsiniz ama söylediklerine kesinlikle kulak verin derim. tarih konularında özellikle çok başarılıdır.

eğer karanfildeki adam fatih ise hiç söyleme çünkü bana önerdiler gittim parama acıdım

hyr..fatih değil..bu ağzını 100 tl den açıyor..adı yunus lu bi isim tam adını unuttum..fatih i gördüm biliyorum.meryem dediğin rana cafedeki meryem mi? bana baktı eğer oysaçhep burclardan gidiyor.yani sacmaladı diyemem.ama ikinci de hep dediklerinin terini söyledi.ben zaten olmaz demiştim gibisinden sacmaladı zaten hiç bir dediği de gercekleşmedi

çiğdem'i aylardır siteden duyuyordum, aklıma düşürdüm, aradım ama tam olarak kimden bahsedildiğini bilmiyordum. ta ki bu gün gidip baktırana kadar... arkadaşlar çiğdem dediğiniz bayanın başka bir ismi daha var ailesinin kullandığı, ben o ismini biliyorum ve sitede yana yakına herkes çiğdem diye aranırken ben o abla ile sürekli telefonda irtibattaymışım:) bir müddet cafelerde bakmadı, telefonla ulaşabiliyordum sadece. sonra bazı meselelerden dolayı fal bakmayı bıraktı - 1 aydır ben de aramıyordum. bu gün cidan'a bir gittim, şok oldum. zaten şaşırmıştım ankara'da iyi olup da benim haberimin olmadığı kim olabilir diye - yokmuş meğer:) falına gelince; çiğdem ablaya falı ilk kez baktıracaksanız size atmasyon gibi gelebilir, boşa para ödediniz izlenimine kapılabilirsiniz ama söylediklerine kesinlikle kulak verin derim. tarih konularında özellikle çok başarılıdır.

Haydiiiiii:)) seninle özel görüşelim....

ilginç:) peki telefonda dedikler,i de gercekleşti mi? ayrıca 1 aydır sağlık sorunu warmış we cafede bakmıyordu doğru dediğin yani...we falı süsleyip anlatamıyor anlatırkn ötekiler gözü ağzını gözünü şekilden şekile sokmuyor bu nedenle sanki sallıyor gibi geliyor insana değil mi? çok mütewazi bir hanım çünkü..verzogen söyle şimdi lütfen..sana da dedikleri gercekleşti mi tam dediği tarihte?

bugün kızılayda işim var erken biterse şu çiğdemi deneyeceğim ama bana aşk hayatımdan girerse anlatmaya oyum sıfır olur herkes ya aşk ya iş için gidiyor die ama şimdiye kadar 3 kişi bildi problemimi serhat meryem nisan diğerleri atmasyon hep

canım ben senin yerinde olsam çiğdem ablaya baktıracaksan eğer, olayını tahmin etmesini beklemekten ziyade yön verip durumunu anlatmaktan kaçınma. öyle ağızdan laf alıp falı ona göre şekillendiren bir kadın değil çünkü. o kendisi de sana olayını anlatabilir ama ara ara sen de durumunla alakalı detay vermekten çekinme ve onun ileriye yönelik bulunduğu özellikle zaman tahminlerine dikkat et. çiğdem'in başarısı şu anda yaşadığın olaylardaki nokta atışından ziyade ileriye yönelik tahminleridir. mesela bir sıkıntın olduğunu görür, detaylarını da verir sana ancak çok komplike bir şeyse bu sıkıntının hangi mevzuda olduğunu tam kestiremeyebilir. yine de sana sıkıntının nasıl sonuçlanacağını söyler, ve dediği de çıkar gerçekten.

canım ben senin yerinde olsam çiğdem ablaya baktıracaksan eğer, olayını tahmin etmesini beklemekten ziyade yön verip durumunu anlatmaktan kaçınma. öyle ağızdan laf alıp falı ona göre şekillendiren bir kadın değil çünkü. o kendisi de sana olayını anlatabilir ama ara ara sen de durumunla alakalı detay vermekten çekinme ve onun ileriye yönelik bulunduğu özellikle zaman tahminlerine dikkat et. çiğdem'in başarısı şu anda yaşadığın olaylardaki nokta atışından ziyade ileriye yönelik tahminleridir. mesela bir sıkıntın olduğunu görür, detaylarını da verir sana ancak çok komplike bir şeyse bu sıkıntının hangi mevzuda olduğunu tam kestiremeyebilir. yine de sana sıkıntının nasıl sonuçlanacağını söyler, ve dediği de çıkar gerçekten.
doğrudur....sana bir kaç konu acabilir sen hangisini merak ediyorsan ona yoğunlaşmasını söyle ki falın dağılmasın.we soru sordukça o anlatır..

ben de çok merak ettim bu çiğdemi.yarın gidip baktıracağım.umarım dediğiniz gibidir.bi de kaç tl acaba??

madem ki hiç bir şeyi bilememiş,sewgilinin skisiyle ewleneceğini de bilmemiştir.inanp ta içini bunaltma.neyi bilmiş ki onu da bildiğini düşünüyorsun? zaten gercek fal bakan karşıdakinin yüzüne bile bakmadan transa gecip motor gibi anlatmaya başlıyor.bi soru sorup yüzünü inceliyorsa o falcıyı hiç önemseme bile derim ben.eğer hayatında biri warsa war desin.war gibi ne demek allahaşkına..bu arada karanfilde hiç kimsenin söz etmediği biri war.bir erkek..dedikleri tek tek çıkıyor..yazıcam bi ara buraya..

canım benim derdim kötü şey söylemesi değil, bana daha önce fal bakan çok kimse söyledi bu çocukla olmaz diye kaderimde yoktur, olmayınca olmuyo hakikaten. benim sinirimi bozan bunun gereksiz yere üzerine gitmesi oldu.

ben en son tuğba ya gitmiştim ve tavsiye etmemiştim. şimdi çiğdem i merak ettim ama giderek umutlarım azalıyor ankara da iyi falcı olduğuna dair :( bu arada eylül e ulaşmıştım 1 kere ama bi daha ulaşamadım. kendisi evlenmiş ve eşi bi yer açmış. artık fala bakmıyorum demişti ama acaba buradan ulaşıp baktırabilen oldu mu? eylül ve rukiye ikilisi şu ana kadar en iyi bilenler oldu. ama rukiye artık çoook kısa bakıyor.

kızlar çigdeme gittim esmer kısa boylu bir kadın. Fal 12,5+1 tl. Gelelim fala fal kısa ama özdü verzonun yönlendirmesini göz önüne aldım önce biraz sessizce dinledim aşk meşk konusu açmadı bu benden artı aldı olayımla ilgili bişeyler anlattı bende tam sonuçları versin diye biraz yönlendirici ip uçları verdim o da geçmişimi ve günümü zaten bilmişti ama ipuçlarıyla daha net bilir oldu geleceği bekliyoruz bakalım:))

Haydiiiiii:)) seninle özel görüşelim....
Aktif verzo biliyorsunuz altıncı hissim biraz kuvvetlidir sizlerle telefonda konuşurken bile kiminizin problemini kiminizinde tanıştığı kişinin mesleğini bilmişliğim vardır. Çigdem karşıma oturduğunda ona baktım başlamadan fala etkilendiğimi hissettim kadın boş değil. Bide öle bişey varki ne dilersem gitmek için niyet ettiğimde işyerinin dışarda bir işi oluyor hoop ben istediğim falcının ordayım çok enterasan. Geçen hatırlarsan aktif sen randavu aldın gitmek bana nasip oldu serhata sense tuğbaya gittin ama ben ona hiç niyet etmedim içimdeki ses tuğbaya gitme dedi. Hiç kimse de memmun değil bilmiyorum kimlere gittiysem genelde boş olmayan insanlar oluyor dedikleri hemen hemen aynı nisan serhat ve çiğdemin dedikleri olaylar aynı serhatın zamanlarla ilgili kesinsözleri yok ama üçününkü de aynı dedikleri benden demesi ama çigdeminki de kısa sürüyo ama az olsun öz olsun fazla hikayeye hacet yok bakalım bakalım...

ben en son tuğba ya gitmiştim ve tavsiye etmemiştim. şimdi çiğdem i merak ettim ama giderek umutlarım azalıyor ankara da iyi falcı olduğuna dair :( bu arada eylül e ulaşmıştım 1 kere ama bi daha ulaşamadım. kendisi evlenmiş ve eşi bi yer açmış. artık fala bakmıyorum demişti ama acaba buradan ulaşıp baktırabilen oldu mu? eylül ve rukiye ikilisi şu ana kadar en iyi bilenler oldu. ama rukiye artık çoook kısa bakıyor.

Eylül kesinlikle fal bakıyordur bakmayı bırakacağına ihtimal vermiyorum.Buradan ulaşan fal baktıran vardı ama söylemiyor artistlik yapıyor işte:1::1:

Ben uzun süredir fal baktırmıyorum ama bu aralar kafam o kadar karışıkki bazı şeylere netlik kazandırmak istiyorum.
okuduklarımdan yarın çiğdem hanıma gitmeye karar verdim. ama kısa sürüyor demişsiniz sizce başladığında direk konuya mı giriyim?

Back
X