• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

30 yaşlarında, balık eti, kızı saçlı hoş bir hanım. Bir kağıdın üzerine not aldı. Hatta annemin adını, kayınvalidemin adını da kağıda yazdı. Saat gibi bir şey yaptı. Çarpıları, eksileri saatteki sayıların yerine yazdı. Fal bakarken sorular da soruyordu. 2:30'tan önce orada olmalı, ben gittiğimde birine fal bakıyordu.

canım sana çiğdem diye figen'İ kakalamış dolandırıcılar. bu tarif ettiğin figen adım gibi eminim, fal bakmadan önce saat gibi bir şey yapar içine roma rakamı gibi işaretler filan çizer.

Hay Allah! O kadar yazılanları takip ettim, kendime gitmek için falcıları seçtim. Hem Leyla'ya ulaşamadım, hem de Çiğdem diye Figen'e gitmiş oldum öyle mi! Eh bana da helal olsun :32::32:

canım çiğdem biraz meksika biraz kızılderilileri andırıyor kısa boylu tombik esmer biri.bu tarif ettiğim kişi falıma baktı o çiğdem değil mi? beni de kandırmasınlar sonra:)

canım çiğdem biraz meksika biraz kızılderilileri andırıyor kısa boylu tombik esmer biri.bu tarif ettiğim kişi falıma baktı o çiğdem değil mi? beni de kandırmasınlar sonra:)

Haydiii şimdide çiğdem mi değil mi acabası başladı....sahinus bende çiğdem diye gittiğim kadın senin tarifine hiç benzemiyo...

dediğin gibi tombik değildi... ne olacak şimdi?

kesinlikle çiğdem değildir o ben anladım galiba kim oldugunu çünkü ben çiğdem için beklerken birini gsterdiler ismini duyamadım genç zayıf esmer bir bayan ...... hanım baksın gibi yok dedim. figen değildi ama figen dısardaydı. çiğdem bana hiç burc sormaz sadece yaş isim anne ismi. hatta çiğdem burcla ilgili tek kelime etmedi 2 seferde de :S

Sanırım bana da o baktı desenize cidan kafenin oyununa geldik hep birlikte...buradan rezilliklerini ve iş ahlaklarınıda okuyup değerlendirsinler..

Son düzenleme:
Sanırım bana da o baktı desenize cidan kafenin oyununa geldik hep birlikte...buradan rezilliklerini ve iş ahlaklarınıda okuyup değerlendirsinler..

aaa bir dakika kızlar yaa çiğdem kızıl saçlı tombiş esmer orta yaşlarda bir bayandı. Figeni biliyorum o değill şimdi şüpheye düştüm bak şimdi stratejisi yalan üzere kurulan bir işletmeyse kandırıkçılarsa ömürleri çooook kısa olur burayı okuyan bilmediğimiz daha biçok kişi var hepsi cidan için kayıp bu işin peşini bırakmam ama ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Çiğdem Cidan Cafe'den ayın kaçında ayrılmış?
Cidan Cafe dün kaç falcı değiştirmiş?
Figen'e de bayıldım. Çocuğumun 17 yaşında olduğunu öğrendiği halde, kısa dönem askerlik yapacağını müjdeledi :52:
Artık seneler sonra 'Aaaaaaa! Bildi valla! Ne müthiş falcıymış!' derim :52:

aaa bir dakika kızlar yaa çiğdem kızıl saçlı tombiş esmer orta yaşlarda bir bayandı. Figeni biliyorum o değill şimdi şüpheye düştüm bak şimdi stratejisi yalan üzere kurulan bir işletmeyse kandırıkçılarsa ömürleri çooook kısa olur burayı okuyan bilmediğimiz daha biçok kişi var hepsi cidan için kayıp bu işin peşini bırakmam ama ben

sana da figen bakmış. çiğdem,siyah veya koyu kahve saçı vardı yuvarlak güler yüzlü baya kısa boylu esmer iri göğüslü tombik biri

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bişey sorucam bahçeli de çadır cafe var zeynep isimli birini çok övdüler giden arkadaşlarım aranızda duyan oldu mu hiç

orda iki kişi var fal bakan, zeynep ve nuran, ikisine de baktırdım, bakılan fala göre 30 tl oldukça fazla, tutturduklarıda oldu ama etkileyici değildi, enerji meselesi işte belki çok memnun olan vardır, ama ben gideceğimi zannetmiyorum bi daha..

sahinus ben kandırılmışım:5:[/QUOT

geçmiş olsun canım. o zaman farkında olmadan yeni bir falcı daha denemiş oldun desene:1: bir de çiğdeme git bakalım o ne diyecek:52:

o durumda arkadaşlar çiğdemle ilgili yapılan yorumların çogu güvensiz tabi gercek ciğdeme giden kişiler için demiyorum...bu arada çiğdem bizden dahada çok kandırılmış yerini değiştirmekle iyi yapmış iyi bir falcı nasıl kandırılmış:1:

o durumda arkadaşlar çiğdemle ilgili yapılan yorumların çogu güvensiz tabi gercek ciğdeme giden kişiler için demiyorum...bu arada çiğdem bizden dahada çok kandırılmış yerini değiştirmekle iyi yapmış iyi bir falcı nasıl kandırılmış:1:

Neyse şimdi alcatrazda onu biliyoruzda acaba gerçek çiğdeme baktırmayıpta falım çıktı diyenler kime baktırdı acaba figen olamaz çünkü o çıkmıyor başka kim olabilir ki ondan memmun kalanlar da var sezarın hakkı sezara sonuçta orda iyi bir fal bilen biri var anlamı çıkmıyor mu ben mi yanılıyorum

Aaa kızlar neler olmus böyle :) sahtekarlıga bakın ya demek çigdem diye figene baktırmıslar neseki ben çigdemi tanıyodum öyle bi sorun olmadı bgnde arkadasımı götürcem çigdeme bakıyım ona ne diyecek

Neyse şimdi alcatrazda onu biliyoruzda acaba gerçek çiğdeme baktırmayıpta falım çıktı diyenler kime baktırdı acaba figen olamaz çünkü o çıkmıyor başka kim olabilir ki ondan memmun kalanlar da var sezarın hakkı sezara sonuçta orda iyi bir fal bilen biri var anlamı çıkmıyor mu ben mi yanılıyorum

Figene baktırıpta, çiğdem yorumu yapanlar beni düşündürür aslında :26:

canım ben figeni biliyorum o değildi eminim hatta ben gittiğimde de tuhaf tuhaf baktı figenin dediği hemde kesin geleceksin dediği bir durum vardı ocak için olmadı bu konuda çiğdemde tarih verdi olacağını söyleyip olursa benim için bomba olur paylaşırım sizinle tabiyiiki o çiğdemse.. çiğdem sanırım kilolu kızıl gibi kahve gibi saçlı şöyle dağınık omuzlaarında saçları.. bir arkadaş sarışın demişte o yüzden şok oldum değil diye bana söylediği durum mühim bu yüzden öğrenmem lazım gerçek çiğdem mi uosa sahte iğdemmiydi baktırdığım:))

ahahah şaka gibi yaa forumdaki "action"a gel:))) çiğdem de bu yüzden ayrıldı zaten o rezil işletmeden. çiğdem'e gelen kaç kişiyi başkalarına paslamaya çalışmışlar, yapabildiklerini de yönlendirmişler demek ki. ben ilk çiğdem'in oraya tekrar başladığını öğrendiğimde gittim, bana da başkasını önermeye kalktılar - neyse ki ben çiğdem'i tanıyorum kesinlikle hayır dedim. çiğdem orda çalışıyorken 3 falcı vardı yanılmıyorsam - biri figen (kızıl saçlı, toplu, çiğdem'e nazaran bakımlı ve genç ya da öyle görünüyor en azından); biri zaten çiğdemdi (eski saçı sarışındı, son gitiğimde koyulaştırmıştı kahverengi, kısa boylu, toplu, sahinus tam tarifini vermiş aslında:); bir de incecik bir kadın vardı. ama dün aldığım bir habere göre yanılmıyorsam çiğdem'e benzer birisini daha almışlar cafeye, bir müddet çiğdem diye onu yutturacaklar sanırım:)

Son düzenleme:
Sevgili Özlem _ozi Rukiye hanıma ve online Gamze hn bende baktırdım. Gamze hn söyledikleri çok genel konulardı sanki. Ama yinede hakkını yemiyeyim. Çıkan şeyler olursa paylaşırım. Fakat Rukiye hn benim en beğendiğim falcılardan birisidir. Mesala bana Haziran ayında baktığı falda bu ay gerçekleşen şeyler var. Zaman tutmadı ama olay aynen tarif ettiği gibi. Birde kısa bakmasa harika olur. Herkese selamlar.

ben de senin gibi düşünüyorum rukiye konusunda. şu ana kadar söyledikleri hep tutmuştur sadece 1-2 olay dışında. eskiden uzun uzun bakardı. artık çok kısa bakıyor. soruların neler diye soruyor. o anda da insanın aklına hiç bişey gelmiyo doğal olarak. ama gamze hnm a 1 kere baktırdım. zaten kendisi de bi daha bakmama gerek yok. sana söyleyeceğim şeyler ilerde de bunlar olur dedi. bu lafı bile diğer falcılardan ayırıyo onu. ben ilk defa bana artık gelmene gerek yok diyen birini gördüm. :1:

ebru da iyidir de tek bir konu söyler sadece. bi de diğerlerine göre oldukça pahalı aslında. ben 20 nin üzerine geçmemeli diye düşünüyıorum bu fal olayının. o zaman ciddi bi para kaybı oluyo. eylül ü de severim ama kendisine bi daha ulaşamadım. o uzun bakardı mesela. sohbet tarzında geçerdi. bi de bana 1 sene önce bişey demişti. ben hayatta olmaz demiştim. olursa dile benden ne dilersen diye de meydan okumuştum :9: ve dediği şey oldu ama aradan aylar geçmişti, o ayrılmıştı filan.

Back
X