• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..

Yetkililere sesleniyorum konu dışı reklam kokan inandırılıcıktan uzak yazı mevcut aylardır takip eden biri burda sırf cidan cafe hakkında tek bir yazı mı yazar ? Hani nerde gittiği falcılar hakkında yorum? Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama şüpheli bir yazı

İyi günler arkadaşlar;

Geçen gün alcatraz cafeye gittim. Falcının ismini sordum Yasemin dedi. Ben Çiğdem Hanıma bakmıştım dedim. O da ha evet Çiğdem adı, başlayalı 2 gün oldu adını hatırlaymadım dedi. Fal artı tarot 30'a bakıyor. Kısa boylu bakıra benzer saçları kafasının üstünde toplanmış, toplu bir bayandı kendisi. Başlarda bildi ve ben de durumları anlatıp yönlendirdim. Uzun vadeli şeyler söylediği için dediklerinin çıkıp çıkmayacağını şimdi söyleyemiyorum. İzlenimim iyi yönde.

Bu arada Sahinus Hanım;

Sizden Nisan Hanımın iletişim bilgilerini benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Yıllardır aradığım falcı kardeşler onlar. Özellikle Nisan Hanımın başkasının ağzından konuşma yeteneğine çok ihtiyacım var. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun.

Saygılarımla
Sesul

öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..

Aylardır Siteyi Takip Ediyordunuz..
Ama Yorum Yazmıyordunuz..
Eee Zaten Yazamazdınız ki, Çünkü Daha Dün Gece Üye Oldunuz.. :ssz:

kızlar merhaba, nisan için buluşmak isteyenler durumu netleşince lütfen buradan paylaşsın. biz bi 4-5 kişi olup gitmeyi planlıyoruz ama henüz katılımcı sayısı netleşmeden arayıp randevu almadık. zaten fiyat da o zaman konuşulur. umarım indirim yapar çünkü 50 den fazla isterse ben katılmam :5:

sahinus, özelden msj atamıyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım. nisan ın numarasını yazmışsın, pixim de facebook dan bi numara bulmuştı. ikisi farklı da acaba 2 tane nisan mı var ? farklı kadınlar olabilir mi?

Özlemozi Hanım;

Ben de gitmek istiyorum ama sizinle birlikte ne yazık ki gidemeyeceğim özl sebeplerden ötürü. Lütfen bana iletişim bilgilerini (nerden nasıl randevu alınabiliyorsa işte) gönderebilir misiniz?

Saygılarımla
Sesul

Özlemozi Hanım;

Ben de gitmek istiyorum ama sizinle birlikte ne yazık ki gidemeyeceğim özl sebeplerden ötürü. Lütfen bana iletişim bilgilerini (nerden nasıl randevu alınabiliyorsa işte) gönderebilir misiniz?

Saygılarımla
Sesul

merhaba sesul, hangi numaranın doğru olduğunu netleştirince paylaşırım elbette. ancak özel msj hakkım yok benim. özel msj hakkı olan arkadaşlardan rica ederim. ama bi netleşsin hele.

Canım kk üyeleri GDO ile savaşa desteklerinizi bekliyorum. Çok az zamanımız kaldı soframıza gelecek bu tehlikeye hepberaber dur diyelim. heryerde paylaşalım mümkün olduğunca .

destek için buradan ulaşabilirsiniz.

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
sahinus, özelden msj atamıyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım. nisan ın numarasını yazmışsın, pixim de facebook dan bi numara bulmuştı. ikisi farklı da acaba 2 tane nisan mı var ? farklı kadınlar olabilir mi?

Hayır canım iki nisan değil tek nisan var da biri nisanının biri esenin teli walla ama siz açmadılar diyince bu noyu da yollayım dedim inş işinize yarar

Hayır canım iki nisan değil tek nisan var da biri nisanının biri esenin teli walla ama siz açmadılar diyince bu noyu da yollayım dedim inş işinize yarar

teşekkürler sahinus, nisan ın evi hangi semtte acaba? burdan paylaşmanda sakınca varsa msj atabilir misin? keşke bu hafta toplanabilseydik ama kısmet artık.
gidebilirsek herkes fikrini buradan yazar :3:

kızlar ben sahinusun bana yollaığı numarayı aradım birkaç kere kapalıydı, öbür numarayıda açan olmadı :/
birde etlik bana çok uzak geliyor aslında...
Bu arada aranızda nisan hanımla konuşan var mı?

kızlar ben sahinusun bana yollaığı numarayı aradım birkaç kere kapalıydı, öbür numarayıda açan olmadı :/
birde etlik bana çok uzak geliyor aslında...
Bu arada aranızda nisan hanımla konuşan var mı?

Şimdi konuştummözelden bilgi atıyorum

kızlar nisan hanımla konuştum en başta 8 kişi olmanız lazım dedi esen hanım, ama birde nisan hanımla konuşun dedi. Nisan hanım kabul etti 5 kişi geleceğimizi belirttim. c.tesi günü 3'de uygunmuş hatta yazdırdım ben o saate. daha öncesinde uygun değilmiş.
Şimdi kimler geliyor?

Son düzenleme:
kızlar nisan hanımla konuştum en başta 8 kişi olmanız lazım dedi esen hanım, ama birde nisan hanımla konuşun dedi. Nisan hanım kabul etti 5 kişi geleceğimizi belirttim. c.tesi günü 3'de uygunmuş hatta yazdırdım ben o saate. daha öncesinde uygun değilmiş.
Şimdi kimler geliyor?

Fiyatı 50 den değil mi biz dörttük :))

evt canım fiyatı 50ye anlaştık, not aldı hatta. birazda senin referansından dolayı oldu:)
Net gelicek olanlar buraya yazarsa çok sevinirim.
Çünkü aksi takdirde randevuyu iptal etmek lazım geç olmadan..

Back
X