öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..
Yetkililere sesleniyorum konu dışı reklam kokan inandırılıcıktan uzak yazı mevcut aylardır takip eden biri burda sırf cidan cafe hakkında tek bir yazı mı yazar ? Hani nerde gittiği falcılar hakkında yorum? Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama şüpheli bir yazı